CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11685|Reply: 110

"Peliknya Pipi, Mata, Hidung?" Apa Jadi Dengan Muka Fathia Latiff? Buat Pembedahan Plastik Ke?

  [Copy link]
Post time 16-11-2022 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Sekian lama tak dengar cerita atau kontroversi mengenai Fathia Latiff, nampaknya namanya kembali menjadi bualan.


Semuanya berpunca apabila pelakon ini memuat naik gambar terbaharunya.


Foto: IG




Dalam foto tersebut, Fathia dilihat memakai baju berwarna biru.


Di ruangan komen ramai yang perasan perubahan pada wajahnya.


  



Kata mereka nampak lain sangat berbanding dahulu.


Pipi, mata, hidung? Buat pembedahan palstik ke?










Namun ada juga yang kata ia mungkin sekadar filter atau teknik solekan.




  



Tahun lepas pun pernah kecoh bila ramai yang mendakwa  Fathia melakukan perubahan pada wajah berdasarkan foto yang dikongsi dalam media sosial namun telah dinafikan olehnya.




  



  



Asalkan Fathia bahagia tak gitu? -CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
muka mcm anjolie dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:17 AM | Show all posts
relevan lagi ker minah nih dlm industry??????

NEXT....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:17 AM | Show all posts
dah jadi rupa anju
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:18 AM | Show all posts
teknik makeup jer kott
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:25 AM | Show all posts
tak nampak dah FATHIA.

rupa orang lain dah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:26 AM | Show all posts
ell2026: dah jadi rupa anju


thanks komen on my behalf coz I baru nak komen camtu juga.. Part hidung serupa anju, obviously..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
elzy replied at 16-11-2022 11:26 AM
thanks komen on my behalf coz I baru nak komen camtu juga.. Part hidung serupa anju, obviously..
...

Yes mmg cam anju dah. Sayang betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 11:30 AM | Show all posts
kamexkame replied at 16-11-2022 11:28 AM
Yes mmg cam anju dah. Sayang betul

Elok-elok natural beauty, buat sana sini.. sejenis kufur nikmat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:40 AM | Show all posts
nampak tua tak selari ngan usia
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:47 AM | Show all posts
lananodin tu rilek sajah showoff transformation dia...kuikui
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya jugak dia ni start jadi toing toing sejak kes tetek dia viral itu ke yg jogek itu? Sbb aku prasan after that dia macam lost
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik baju biru dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Secantik2 nya lah Fathia ni dulu
Sayang betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:01 PM | Show all posts

iouls pun nmpk ni jua..

serupa anju....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:03 PM | Show all posts
Ramai yg ckp dah rupa Anju....termasuk aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya la macam muka anju.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikutertutup replied at 16-11-2022 11:50 AM
Nak tanya jugak dia ni start jadi toing toing sejak kes tetek dia viral itu ke yg jogek itu? Sbb aku ...

Rasanya sebelum tu lagi mmg dah lost. Sbb dia lost la dia kawan dgn budak2 bigo tu kan.. sampai terkantoi tek2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:17 PM | Show all posts
sayangnya, dia ni dah original lawa dah Allah bagi...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:18 PM | Show all posts
kesian ye...dulu muka elok cantik sgt...zaman mendoniaaa arianna rose
tapi gitu la bila ko kufur nikmat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.123212 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list