CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8307|Reply: 2005

[Kelantan] RUMAH BORAK WARGA KELANTAN /GANU #VOL 65

   Close [Copy link]
Post time 26-10-2022 10:55 AM | Show all posts |Read mode
               


               

              

              

selamat datang kerumah borak kelantan / terengganu #vol 65

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-10-2022 10:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 10:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 11:22 AM | Show all posts
check in

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 11:22 AM | Show all posts
tuan umah ooooo tuan umah
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:35 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz

check in...

dah ada rumah baru

nay baru masuk hari ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:54 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
biasa la tu nay

ego bos mcm tu la

akk tahu la pasal dh lama duk bawah bos yg sorg ni kan
dah nama dia pon boss kan...

kena lah ikut cakap dia

bagi dia apa yang dia cakap adalah arahan

dan sebagai pekerja kita kena patuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2022 12:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:56 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
betul la tu

akk lagi prefer beli siap nay

x de la membazir sgt kan
nay pon memang beli yang dah siap

lagipon selalu beli last minit

lagi sehari dua nak raya baru nay beli
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:57 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
gaji pn dh naik

nay pn selesa sgt dh kan

tap kena hengat2 jugak tau

jgn terlampau komit sgt dgn 1-1 tempat keje tu
tak adalah nak commit sangat pon

time cuti nay tak layan pon

kalau boss nay WA atau call

dah nama pun cuti kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 12:58 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
tah la nay

yg akk tahu dh lebih dr border

dia ada bgtahu bacaannya aritu

akk x hengat
lebih tu lebih berapa jer akk

nov pon hari tu ada kata

bacaan kolestrol dia tak cantik

tapi sekadar lepas border jer

dia tak makan ubat rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 02:15 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
allah

tu la akk x suka derang tgk sgt tenet ni

lain la kalau kita ada depan mata kan
itu lah masalahnya sekarang akk

dengan internet ni

ada tu nampak macam kartun

tapi konten dia s*x
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 02:16 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-10-2022 10:56 AM
@Tashu @NaylaArisha @sfhzuraz @sunquick @tari @novelloverzz
x tahan dh mata ni nay
12.05 am akk kalau nay pon tak tahan mata
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 03:03 PM | Show all posts

wahhhhh pess la chekking


yeahhhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 03:03 PM | Show all posts
Tashu replied at 26-10-2022 11:22 AM
tuan umah ooooo tuan umah

lengang lenggok mama masuk tau

pasal tahu syg dh chekking in
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-10-2022 03:04 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-10-2022 12:35 PM
check in...

dah ada rumah baru

yeahhhh


sila2 masuk je umah baru ke lama sama je

PT kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 03:05 PM | Show all posts

yeahhhh nov masuk sudah

jom moyannnnn

akk free ni,tapi sila clearkan noti yg lama dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 03:05 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-10-2022 12:54 PM
dah nama dia pon boss kan...

kena lah ikut cakap dia

bias ala nay

dh nama pn bos kan

lom kita jadi boss lagi

br dia tahu langit tinggi ke rendah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2022 03:06 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-10-2022 12:56 PM
nay pon memang beli yang dah siap

lagipon selalu beli last minit

selalu last minit beli

ada size ke nay

akk pantang kalau dh suka sgt baju tu

tiba2 size x de

rasa nk teranjang je kedai tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.218271 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list