CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

"Berbaloi La Mak Hang Berkepak Cari Duit Nak Bayar Yuran" Anak Rozita Che Wan, Aniq Ezzra Genggam Ijazah Berkembar

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa ni yg second ker.so yg sulong grad mana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaopon komen acik2 kat sini duk sibuk pasal abang hang muka mr bean mak hang berbaju shopee ahkak doakan adek berjaya menjadi manusia yg boleh menyumbang kepada masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk betul peta2 kat kaki ecah. Kesian. Ingatkan dedulu je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-10-2022 01:10 PM
Alhamdulillah... Abes jua belajar.. Jgn kerje dgn mak hang... G lah carik kerje mcm org lain... Rase ...

Yg sulung tu kerja dgn mak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 8-10-2022 09:27 AM
Yg sulung berderet A tu kan pandai..che ta x hantar oversea cam mami ke

Straight As meaning BI pun A kan? Hadoimak. Hauk giler nak mati penulisan BI dia. Bercakap lagilah. Idk how sekolah hebat dapat A tapi hauk giler?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2022 04:08 PM
wahhh anak2 bujangnya bukan sahaja iras rhoper che ta tapi juga iras dengan kecerdikan dan kebijaksa ...

Ex laki nekta pilot kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cadarblogsot replied at 8-10-2022 10:13 PM
Double degree tu meaning dia dapat 2 degree same course, 1 dari Taylor + 1 lagi uni UK... Iols pun ...

ooo mcm ni ke pggl double degree. kalau zaman iols dulu weols pggl twinning program ke apa entah, sbb kwn iols buat mcm ni tp kat jepun la. dari 2univ berbeza.
yg double degree abg iols buat tp di us, satu dlm engineering dan satu lg dlm business study. habis waktu berbeza rasanya tp ms grad tu tulis skali dlm skrol gitu.
btw, tahniah cheta&anaknya. bagus habiskan bljr, cari kerja semenggah sket xyah la dok ngekor maknya je
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:08 PM | Show all posts
Edited by noell at 8-10-2022 11:09 PM
dudaberhias replied at 8-10-2022 05:08 PM
wahhh anak2 bujangnya bukan sahaja iras rhoper che ta tapi juga iras dengan kecerdikan dan kebijaksa ...

hello sis saintis dh habaq kecerdikan anak datang dari genetik ibu bukan bapak so sila bertabah dan beristigfar 1000x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 11:29 PM | Show all posts
noell replied at 8-10-2022 11:08 PM
hello sis saintis dh habaq kecerdikan anak datang dari genetik ibu bukan bapak so sila bertabah dan ...

tapi untuk kes permaisuri kokdiang ni... dia lah ketua keluarga dan dia lah bapak yang kerja semua...jadi genetik tu terkonfius dan reverse agittuh #donepitenah

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 8-10-2022 05:28 AM
Aku join group forex anak no.1 ni. Tp xmain takat perati je.

Anak no.2 ni boleh jadi pelakon ext ...

Ank no 2 memang drama dr kecik kan... Hahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 8-10-2022 01:59 PM
Elok lah tak payah berebut  dgn marhaen kat ipta.

setuju…keluarga yg mampu anta jer lah anak ke top ipts…

my sister both anak belajar kat top ipts…terkesan kut bila kaka cakap tak patut anak masuk mrsm wpun result bagus sebb korang mampu beri yg terbaik utk pembelajaran anak-anak…bagi peluang utk anak-anak dr keluarga yg kurang berkemampuan…

To anak Cheta…tahniah dik tamat belajar…alhamdulillah…
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-10-2022 10:40 PM
Teruk betul peta2 kat kaki ecah. Kesian. Ingatkan dedulu je.

Parut tu sebab nyamok ke haper
Dari dia kecik memang dok ada
Takkan lah bungalow Kodiang ada nyamok bertandang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 8-10-2022 10:53 PM
ooo mcm ni ke pggl double degree. kalau zaman iols dulu weols pggl twinning program ke apa entah,  ...

Kalau twinning program tu macik tahu dedolu kemain gigih uni local buat TP dengan uni luar contoh Segi College dengan Queensland Uni kot
Kira nampak up lah sijil deme

Kalau double degree ni setahu macik lah
Amek dua course
Ada major and minor
Contoh major in graphic minor in photography

Ke sekarang dah lain
Maap ler dah dekat 30 tahun tinggalkan uni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Macik skeptikal dengan uni swasta nih
Sebab anak boss macik pun belajar tak tara mana
Masuk jua Taylor tu
Assignment pun upah staff buatkan
Dah grad keje dengan kompeni emaknya
Untunglah berduit kannnn
Masuk IPTS untuk cantikkan resume aje huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:39 AM | Show all posts
tahniah la anak2 dah grad. tu yg seronok kawin awal rasanya. umur 40an nanti anak2 dah keje boleh la belanja makbapak minum caramel macchiato awal bulan dpt gaji .

cekta dah mmg lawa, pakai pulak baju kaler2 terang, kalau yg besa2 pakai kaler ni dah org ingat construction lady pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anak cheta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anak che ta n che ta.
Pandai che ta cr lengan baju bulus2.
Bole tutup urat timbul kt tangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 8-10-2022 10:36 AM
I am more intriqued dgn umur che ta yg turun naik ikut pasaran dunya.


menaip pun dah jangkit cheta manjang guna “q”
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 9-10-2022 09:10 AM
menaip pun dah jangkit cheta manjang guna “q”

Kena sumpahan ni ckp pasai dia hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa signifikan buat double degree sbnrnye? Trlalu bnyk masa trluang? Lbh mudah dpt keje? Rasa lbh yakin? Acik pn xtau.. Nk hbskn satu dgree pn dh hazab rsenya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:08 AM GMT+8 , Processed in 0.106777 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list