CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Dunia] Presiden Ukraine mahu NATO serang Rusia dengan senjata nuklear

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:43 AM
ye inilah yg dia nak buat, nak tarik semua org biar menderita semua org baru dia happy kut. Tak cu ...

kesiannye kaka oyen. bertabah la. mujur dh dpt keje baru. btl tu tempias dorg gaduh ni sume kene.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 10:40 AM | Show all posts
namieamuro replied at 8-10-2022 10:35 AM
kesiannye kaka oyen. bertabah la. mujur dh dpt keje baru. btl tu tempias dorg gaduh ni sume kene.

itulah sis cuma nasib baiklah sini negara kaya ekonomi bagus so blh lah dpt keja cepatt cuma geramlah jugak sbb tempat keja lama tu gaji besarr tiba2 kena buang sbb perang
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah badut tetap badut
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:56 AM | Show all posts
Dah jadi seperti iblis dah dia ni????

Nanti kerana kamu sorang satu dunia habis terutamanya Eropah.


Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:11 AM | Show all posts
Bila orang yang tak benar2 layak diangkat jadi pemimpin mana tak macam sarkas jadinya.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangkap aja putin dan menteri Ukrainian, mereka masalah,
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemimpin Europe bodoh2 semua, ikut telunjuk badut sekor ni

Kalau badut ni xde aman2 saje

Itu pun x boleh nak pikir

Lemah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:15 PM | Show all posts
Aku semakin appreciate the British. Not perfect of course.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 02:12 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:43 AM
ye inilah yg dia nak buat, nak tarik semua org biar menderita semua org baru dia happy kut. Tak cu ...

selamat menyambut #darkwinter sis

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
psychopath serial killer kurang zaman sekarang sbb rata2 dah jd politician
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:33 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 8-10-2022 02:12 PM
selamat menyambut #darkwinter sis

ala2 darkwinter operation ke or musim winter sis? aku suka jugak musim winter cuma bila pikir pukul 3 dah gelap ada rasa pendeknya hari
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:37 PM | Show all posts
namr replied at 8-10-2022 02:31 PM
psychopath serial killer kurang zaman sekarang sbb rata2 dah jd politician

lol kohkohkohhh


ko dah tgk peter madsen, klu nak docu psl dia ckp, aku hantar link, ke tgk kat netflix ntah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 02:37 PM
lol kohkohkohhh



letaklah linknya sistur kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:51 PM | Show all posts
Kami nak berasmara dan kami bukannya nak berperang


ko nak berperang pergilah perang

biar kami di sisi dunia lain beromen
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nuklear jangan tak nuklear! uraaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 03:03 PM | Show all posts
namr replied at 8-10-2022 02:41 PM
letaklah linknya sistur kohkohkoh

Tengok kat netflix sis into the deep. Ni trailer dia

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha... Dah nampak color dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-10-2022 08:44 AM
Byk ka minyak deme nak jadi pembekal terbesar?

US byk minyak kat gulf of Mexico tu... Baru satu tempat... Belum campur reserve dia kat seluruh dunia
Urusan jual beli petroleum wajib kena pakai USD kat majoriti negara2 dlm dunia ni, sbb tulah wujud term "petrodollar"
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak ingat bila masa Rusia deliberately ugut untuk guna senjata nuklear... Sapa2 baik hati bg link
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 kesian sekarang meluat dah nengok muka dia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.122718 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list