CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

[Dunia] Presiden Ukraine mahu NATO serang Rusia dengan senjata nuklear

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 05:42 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:43 AM
ye inilah yg dia nak buat, nak tarik semua org biar menderita semua org baru dia happy kut. Tak cu ...

bertabah la sis. kita nih mentimun jah, ikut mana la rentak durian2 nih semua. kalo dia org jer kalah jd abu dan negara abis rata takpa jugak, ni melibatkan kita yg nak happy2 menikmati hidup yg sementara ini. what a stupid time to be alive.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 08:04 PM | Show all posts
dani-rox replied at 8-10-2022 05:42 PM
bertabah la sis. kita nih mentimun jah, ikut mana la rentak durian2 nih semua. kalo dia org jer ka ...

Terima kasih sis dani. Betul, kita org ni org biasa just nak happy2 sebelum mamposs, dorg nak main perang2 pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
matamata replied at 8-10-2022 03:42 PM
US byk minyak kat gulf of Mexico tu... Baru satu tempat... Belum campur reserve dia kat seluruh du ...

Patut la konpiden tahap gaban..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.083379 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list