CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Tak boleh nak hadap menteri bodoh, team bebal, kementerian sengal' - Tular staff pejabat menteri luah rasa kiciwa di LinkedIn.Sanggup dihadap ke mahkamah

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 12:19 PM | Show all posts
pu3_rania replied at 8-10-2022 11:50 AM
Orennnn
Aku setuju dan sokong sangat sepenuhnya hang
Gobind Singh sememangnya the best

Pemimipin umno ni jurang dgn rakyat besar, tak mudah didekati, dorg letak gap dgn kita, sombong! Dorg jadi baik mesra alam nak bergaul dgn rakyat time nak kempen undi jah. Bangsatt sgtt perangaii.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 12:22 PM | Show all posts
orangbiasaje replied at 8-10-2022 11:59 AM
Yup. La ni pun dia byk perjuangkan food security dlm posts dia kat LinkedIn.

Semoga perjuangan dia bukak mata byk pihak utk sama2 berjuang dlm isu ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza pemimpin yang berkerja untuk rakyat dengan pemimpin yang nak dilayan bak dewa
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:34 PM | Show all posts
Tapi Menteri Pertanian urang Sabah. Takkan urang Sabah tak pandai buat kerja. Ini semua salah Malaya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:36 PM | Show all posts
JANGAN GIGIT TANGAN YANG BERI KO MAKAN

-kata-kata pujangga boyot poen tembam

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:05 PM | Show all posts
All the best to him. Dia kena keja private sbb private hari2 nak untung dan memg depa suka budak2 yg suka bagi idea mcm2. Sory private tak dak jilat menjilat yah.

Kau boleh propose, handle project bagi kampeni masyuk atau costdown dia memg suka
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 8-10-2022 12:34 PM
Tapi Menteri Pertanian urang Sabah. Takkan urang Sabah tak pandai buat kerja. Ini semua salah Malaya ...

Aku pun ada pikir benda ni, dorg kan klu miskin papa kedana belah negeri dorg dituduhnya krn malaya lol kat forum ni pun berdegar2 dr dulu menuduhhh cuma skrg ni baru tahu slow lepas forumers malaya mula bukak mulott bagitahu yg org sana tu yg bodoh pemalasss feel entitled baru nak tahu diam. Belah sana walaupun bodoh spm tak bagus mana ditawar masuk U senang2 sbb nak tolong dorg bagi keluar dr kepomponggg kemiskinan ulu banattt dorg tu, sampai ada dah berjaya keja gomen merasa pegang duit ribu2 sampaii karekter pun dah berubahhh mcm donia ana punya lol ckp pun ala2 takbor bongkak mcm lupa diri asal usul ulu banattt miskin papa kedana siap sombong dgn org sendiri pulak ntah apa2 huh
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 8-10-2022 12:34 PM
Tapi Menteri Pertanian urang Sabah. Takkan urang Sabah tak pandai buat kerja. Ini semua salah Malaya ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 10:38 AM
Chuols ape tau dah la setaun 3-4x yach kena iring laki pi lawatan keja obesi
Nasib paspot d ...

Ate kalau gitu nape gigih apply keje kat porum lagi?
Ah ye, stended jawapan yindon “ini semua hobi bukkkk.. kita datang malaysia nak tengok tempat orang…”
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-10-2022 06:51 AM
Dia ni bukan staff.... practical student sajork...

         ...

Practical student pun dpt gaji ke? Bestnya
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon KJ jaga kementerian pertanian pula
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rdizz replied at 8-10-2022 11:25 AM
Dr mariah org parti Amanah.. dia aktif dan cekap, syg dia bertukar dr parlimen ke DUN selangor, ti ...

Ooo gitu...
Tu.la...opis dia sentiasa terbuka je kat situ...dkt dgn.ambulans.encik kentang...
Program apa apa semua dia turun hatta yang kecik2 anak pung....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 8-10-2022 01:19 PM
Ate kalau gitu nape gigih apply keje kat porum lagi?
Ah ye, stended jawapan yindon “ini semua hob ...

Sheols kan ada baby kecil, tangan melekat kat tepon. Masa bila jaga anak?

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:43 PM | Show all posts
becir replied at 8-10-2022 09:21 AM
Time Ph dulu nampak menteri dap yg ke depan..I ok je ngan dia n Anthony.

tu pasal geng2 ketuanan panas rasa macam DAP perintah Malaysia padahal orang tu buat kerja.

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 8-10-2022 11:23 AM
cer temfek gambo sis..untung2 dapat nengok gambo gobin... untung2 dapat nengok gambo sis

jgn risa ...

Aish...malu.lah iols...
Udah le marhaen.je..
Weols bergambo depan surau aje (mode:setazah pls)

Dia pakai tshirt kolar je..datang berdua dgn pa.dia ...pakai fortuner...
Tak yah la kompang pasu bunga sepanjang jalan aih
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 11:11 AM
Khennn, blh tahu siapa buat keja siapa belagak yb.

Lagi satu gobind singh punya bahasa melayu pun ...

Yezza bener...takdak lah mix english bagai..
Kita pung takde la segan apa nak protokol bagai...sebab wakil rakyat...iols.ckp.la jalan tak elok bagai...
Bulan depannya terus ada anney2 repair jalan depan sekolah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-10-2022 11:43 AM
Sememang nya ada je menteri2 camni tp segelintir je yg bagus2.. tp lebih ramai yg sakau2 nieh .. s ...

Kann....
Itu lah...yang bagus2 ni sebenonya ada..cuma tak ke depan sangat...yang sakau laut bagai neh yang suka ke depan...
Yang elok2 ni maybe fikir baik aku dekati rakyat dari campurtangan benda yang remeh2 ni...

Pru next year kan? ..pelabur2 pung tunggu pru je ni...
Marilah kita mengundi..hoho
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-10-2022 01:48 PM
Kann....
Itu lah...yang bagus2 ni sebenonya ada..cuma tak ke depan sangat...yang sakau laut bagai  ...

Lepas feb confirm...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:01 PM | Show all posts
shernazz replied at 8-10-2022 01:45 PM
Yezza bener...takdak lah mix english bagai..
Kita pung takde la segan apa nak protokol bagai...seb ...

yg acah2 mix2 english tu yg melayu kot

Gobind Singh humble pandai blend in buat org rasa comfortable dgn dia, klu yb umno mana ada mcm tu, sebelum dtg lagi dah terasa aura vvip dorg tu kuat sgtt dgn persiapqn segala, klu bercakap dgn dorg ala2 mcm konon bercakap dgn tohan huh

Seronok lah uols dpt gobind singh, no bs man
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomen tak ada ruang dan tempat staff bagi komen ke? Saya keje glc pun ada ruang utk bagi komplen dan keluhan secara anonymous dan semua staff boleh baca.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.126760 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list