CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

Selebriti Wanita Baru Cerai Kantoi Pergi Bercuti Bersama Pelakon Lelaki Kacak Yang Masih Bujang

  [Copy link]
Post time 9-10-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-10-2022 12:01 PM
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti aka ...

Iols pun penah dgr n penah tgk benda yg sama juga terjadi pd seseorang yg dikenali..masa si retis pergi ni pun terdetik juga

Tp yelah takleh nk caya la kan..khurafat gituh

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pocongkiutss at 9-10-2022 04:53 PM
LadyCarefree replied at 9-10-2022 11:32 AM
Lantak dia lah. Dia dah cerai. Dia single. Xde pon gegambar yg lovey dovey mcm bbnu bercinta. Kaps ...


Ada je gambar buang tebiat..siap dh mula buka2 baju lagi lelaki tu..dulu tak penah gitu..caption mak anak dua tu mmg mcm BBNU baru nk berchenta..dia bnyk up kt igstory so kalau uols tak follow mmg la pasan

Btw cerai pun kalau dlm eddah mana boleh berskandal lagi yach..tarikh cerai pun sorok..ex laki dia jela yg tau tarikh sebenar..ni ex laki dia takat komen "Congatulations Lovebirds" kt ig dia pun dia delete..koh3..takut ke Padahal sendiri duk ber yang yang dgn boipren baru kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde bra ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-10-2022 12:01 PM
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti aka ...

Macam betul je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg seluar hijau tu pegang beg nad ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-10-2022 11:26 PM
Dah kenapa Ungku Ismail dah macam Jaafar Onn?

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm lah dia faham makna edah. If faham tak gitu gaya dan cara.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 9-10-2022 09:24 AM
Takdak org komen baju Kak Nad tersedut ke dalam ka tu biasa tersedut di belakang..ini tersedut ...

Itu menunjukkan baju tu bahagian dada utk org yang berdada full.. Cik kak tu, tek dia 20sen je, tu yg nmpk mcmtu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-10-2022 12:01 PM
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti aka ...

My friend pi sana dgn partner dia, tak lama pastu balik elok je nikah.. OK je tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 07:13 PM | Show all posts
annehuda replied at 7-10-2022 10:10 PM
Disclaimer sesiap sat gi kene saman plak. Sekadar gambar hiasan ye uols lol

eh jap. adakah dedua jejaka tu kot yg gi dating? akak tu buat peneman kengkawan je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali plot twist... yg sebenarnya Ketot yg tolong cover line. Acane?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm pelakon lelaki itu tulen tak? Kenapa kat rotikayap pikul bag kaki mcm sotong?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 9-10-2022 06:48 PM
Itu menunjukkan baju tu bahagian dada utk org yang berdada full.. Cik kak tu, tek dia 20sen je, tu ...

tek dia mcm juling pula..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gorgos replied at 9-10-2022 07:43 PM
Hmmm pelakon lelaki itu tulen tak? Kenapa kat rotikayap pikul bag kaki mcm sotong?

Tulen bang..salah sisi posing kut..haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 7-10-2022 08:55 PM
aku lagi tatau sapa jantan sapa betina yang diperkatakan

Sama ler kita..jenuh baca satu2 page.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
euww muka ladang je ungka semail ni.. muka petak boyak mcm budak2 felda berangan hidup je pun.. byk dapat watak tempelan je sebab muka berbau masam.. tengok la heshe bercakap terjuih2 mcm nak terkeluar air liur basi.. NEXT!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak cam bapok je jantan tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 9-10-2022 01:04 PM
Tp meols teringat FS ngn laki dia skrg ms berchenta dulu kantoi di lapangan terbang berfeluk goodb ...

Awal dondang ngan bini pun sama, ala2 fs juga. Prehoneymoon bali
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
RoseLuna replied at 9-10-2022 07:50 PM
Kena follow igs NZ sis baru tau mcm bbnu ke tidak. Hari2 dia menggelitis Tom Hardy manjang LOL

Xpelah xyah iols nk pi nengok. Xhensem xcantik. Menggelitislah pon xkoser lah kalau jejantz gitu ghuper. LoL
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 9-10-2022 09:07 PM
Awal dondang ngan bini pun sama, ala2 fs juga. Prehoneymoon bali

Lah ye ke..tak pasan lak..tp diorg pi utk photoshoot ke atau bercuti berdua2an
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 02:53 AM GMT+8 , Processed in 0.112033 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list