CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

Selebriti Wanita Baru Cerai Kantoi Pergi Bercuti Bersama Pelakon Lelaki Kacak Yang Masih Bujang

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-10-2022 10:10 PM
Disclaimer sesiap sat gi kene saman plak. Sekadar gambar hiasan ye uols lol

Apsal okg yg dikatakan ensem nmpk kelempok dlm pic ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 8-10-2022 02:45 AM
Mcm pasangan gay yg sedang berhoneymoon tp di coverina oleh seorang wanita..nazimah honeymoon dgn un ...

I pun nampak mcm tu la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape la reporter mata kero. Kacak tang mana?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Merembes betul iols masa UIA berlakon teman lelaki upahan tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiyo. Dia dah bercerai, dah single. Sukati dia lah. Patut lebih membawang kat lutut berkerak dia. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-10-2022 11:26 PM
Dah kenapa Ungku Ismail dah macam Jaafar Onn?

Hehehehe.. sama..dengan kepit beg gitu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MistrezHermanaz at 8-10-2022 10:59 PM
annehuda replied at 7-10-2022 10:10 PM
Disclaimer sesiap sat gi kene saman plak. Sekadar gambar hiasan ye uols lol


Nmpk gayah pulak UI masa ni.. Gemokk
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Seluar hijau tu Lima belas ringgit selai ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-10-2022 10:26 PM
Haiyo. Dia dah bercerai, dah single. Sukati dia lah. Patut lebih membawang kat lutut berkerak dia. L ...

Dah bercerai pun eddah pun x sure lagi habis ke tak tu..tarikh cerai pun sorok sister

Bagi iols kalau ygbaru cerai tu nk berchenta..bawak2 bertenang dulu..ni mcm tak menyempat2 nk tayang mcm BBNU Tgk puteri echah n tasha silalat yg sememangnya single bukan ada anak dua..cool je..know2 kawen..ngn org yg class pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 8-10-2022 04:32 PM
Muka UI skali imbas cam tok K takpun serap K..tang mana ensem pun iollss tak tau..bahahhahahaa

Afwa ank tok ti kalau dah besar esok mcm muka ui ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-10-2022 10:10 PM
Disclaimer sesiap sat gi kene saman plak. Sekadar gambar hiasan ye uols lol

Takdak org komen baju Kak Nad tersedut ke dalam ka tu biasa tersedut di belakang..ini tersedut di depan photographer pun..xkn la xsuruh betul2 kn baju dulu sebelum ambik gambar
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 9-10-2022 01:19 AM
Dah bercerai pun eddah pun x sure lagi habis ke tak tu..tarikh cerai pun sorok sister

Bagi  ...

Lantak dia lah. Dia dah cerai. Dia single. Xde pon gegambar yg lovey dovey mcm bbnu bercinta. Kapsyen2 pon xdok yg mcm bbnu bercinta. Lagipon mamat tu hodoh. LoLLL
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti akan berpisah". Takla percaya benda mcm tu tapi saja la ckp. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-10-2022 12:01 PM
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti aka ...

Macam betul je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 8-10-2022 04:56 PM
Apsal okg yg dikatakan ensem nmpk kelempok dlm pic ni

mamat si dude sebelah tu plak jadi macho.. cam meols dpt aura macho dr heshe cam tiber je heshe nampak manly man geituuhhhh…
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-10-2022 12:01 PM
Bali tu bukan ke tempat yg dikatakan "pasangan yg pergi takde ikatan, balik ke tempat asal nanti aka ...


Tp meols teringat FS ngn laki dia skrg ms berchenta dulu kantoi di lapangan terbang berfeluk goodbye lps mendarat dr bali.. tup2 lps kantoi mereka mengaku bercinta n nak kawen ternyata frasa terbabit hanya sesuai utk org2 tertentu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-10-2022 02:10 PM
Disclaimer sesiap sat gi kene saman plak. Sekadar gambar hiasan ye uols lol

Glowing eh nampak muka heols. Selalu mcm senyum x senyum jer kalau bergambo.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 9-10-2022 01:04 PM
Tp meols teringat FS ngn laki dia skrg ms berchenta dulu kantoi di lapangan terbang berfeluk goodb ...

Iye. Lagipun kita orang Islam. Takleh la nak percaya benda mengarut mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing je kot..dua2 pun menuju sendu terpaksa create content...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 9-10-2022 03:53 PM
Marketing je kot..dua2 pun menuju sendu terpaksa create content...

Baca thread lagi satu utk mendapatkan pencerahan..iols awal2 pun mcm uols juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:07 PM GMT+8 , Processed in 0.223260 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list