CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] Dr Mahathir percaya UMNO bakal menang PRU15 dan Mohamad Hasan bakal dilantik Perdana Menteri baharu

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 7-10-2022 09:14 PM
dia jadi mb n9 berapa lama tah
ok ke dia jadi mb n9
ada orang n9 boleh komen

Ok..tenkiu...tapi jadi mb tak sama dengan jadi muntri...cuma ada pengalaman mentadbir negeri & terlibat dgn kehidupan rakyat...apa2 pun dah kurang orang yg berkaliber nak naik dlm parti nie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 07:18 AM | Show all posts
isi artikel sebenarnya mahatir dah pilih mohammad ni jadi pm jika umno menang. ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 7-10-2022 09:14 PM
dia jadi mb n9 berapa lama tah
ok ke dia jadi mb n9
ada orang n9 boleh komen

Ok jugak.. masa dia jadi mb barulah elok sikit rupa paras seromban tu. Jalan baru pintasan bukit putus jadi kenyataan selepas berpuluh tahun Isa pendek dok kemam duit..kalau tak, hadap je lah balik kampung lalu jalan pusing pusing umpama nak naik Cameron Highlands.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hat kisah rembau tu apa citer? Kecian kj, melepas la iols nak bergambar nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno: Kenapa tok mat nie tak pernah  ...

Sebab dia dulu bertanding atas tiket ADUN bukan Parlimen..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah...as n9 suka je tokmat masa jadi mb n9...tapi mcm xde keterampilan sgt utk jadi PM. Agak pasif, senang ditekan desakan ahli lain. Dari dia elok lg KJ, kurg2 pernah gak lawan   senior2, biarpun dia tu pun bukannya clean sgt.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
U-turn?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 03:40 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 8-10-2022 08:14 AM
Hat kisah rembau tu apa citer? Kecian kj, melepas la iols nak bergambar nnt..

itulah terumbang ambing Kj takde tempat, patutnya kj redah bertanding jugakk kat rembau, bebas pun bebas lah, tokmat geng dgn hamidi maybe org pilih kj
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2022 03:45 PM | Show all posts
tun ni saja nk kucar kacirkan keadaan ke dgn statement ni? ni mmg jarum2  halus nk mencucuk..

iols ada dgr tok mat ado cita2 sb dia ingat wak bakalan masuk dlm...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukup2 la tu menipu rakyat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 11-10-2022 03:45 PM
Cukup2 la tu menipu rakyat

Yg ni kelakar sbb ada bayang2 najib & sepupu kt blkg. Semua dari keturunan sama tiga2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke calon PM yg hensem indah dipandang sket??? Mcm justin trudeau tu ke....

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 11-10-2022 03:53 PM
mojarean_X replied at 11-10-2022 03:47 PM
Yg ni kelakar sbb ada bayang2 najib & sepupu kt blkg. Semua dari keturunan sama tiga2 ni


Kenalah letak kaum kerabat sendiri utk jadi mb turun temurun...org lain tak layak kekdahnya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 04:51 PM | Show all posts
Oklah Tok Mat ni..
Dari banyak2 senior kat UMNO aku rasa tok mat paling layak... 2nd mungkin hishamuddin..
Tok mat at least from corporate, so hopefully boleh corporatise sikit UMNO tu..
Sekarang dia takde jawatan bosar mmg ahh nampak mcm boleh diperkotak katikkan.. cuba nanti dah jadik PM.. mesti dia pandai2 ahh nak pancung sapa2 nak lawan dia.
Sedangkan pak mail jadik PM pun boleh melawan Zahid.. lagi ahh Tok Mat ni..

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 06:49 PM | Show all posts

Dalam sidang media td Tun M kata media salah tafsir komen dia pasal umno akan menang PRU 15.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia punya level menganjing… phew x leh blahh weii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2022 08:38 PM | Show all posts
okay jugak Tok Mat....yeah Tok Mat go for it!! ke fed ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-10-2022 08:14 AM
Hat kisah rembau tu apa citer? Kecian kj, melepas la iols nak bergambar nnt..

Gatalz bijik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 11-10-2022 08:38 PM
okay jugak Tok Mat....yeah Tok Mat go for it!! ke fed ....

5.8million anak muda bakal mengundi tahun ini….

Iteww aja nak sebut…..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 11-10-2022 03:48 PM
Takde ke calon PM yg hensem indah dipandang sket??? Mcm justin trudeau tu ke....

Dah countdown hari cerai keww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 06:51 PM GMT+8 , Processed in 0.125475 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list