CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Brad Pitt didakwa dera Angelina Jolie, anak dalam pesawat peribadi

  [Copy link]
Post time 6-10-2022 12:59 PM | Show all posts
Jeniffer Aniston tersenyum sinis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 01:00 PM | Show all posts
angelina jolie tu baik kot... iols suka stalk sheols, tapi bukan dari ig fans sheols, tapi pelakon first they killed my father tu selalu upload pasal angie datang cambodia buat amal kebajikan dan dia layan foreigner2 pun baik2 je dengan penuh hormat... soo takdenya angelina jolie nak buat cerita pasal brad berkasar ni...

tapi at the same time rasa macam salah angelina jugak la, ambil anak angkat ramai sangat... yang si ex hubby pun mengangguk je asalkan wife dia happy jadi turut je... mesti dalam suasana ramai macamtu masing2 pun stress.... dah ler kehulu kehilir pun dengan anak ramai macamtu... pergi cambodia tu pun kena hangkut ramai2...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-10-2022 01:37 AM
Bredpit ni dulu juey bontot merate holiwud last2 dapat la peluang berlakon..

Ni kalau pakai tudung nampak solehah je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 6-10-2022 08:54 AM
brad pitt ni boleh/ada je kan jumpa anak2 dia?
anak dorang yg shiloh tu menjadi betul. kadang2 rupa  ...

Betul cantik sangat shiloh. Makin besar makin cantik. Beza dgn ank tom cruise. Mcm kurang dah banding masa kecik dulu.  Kembar dua orang tu pun cqntik kejadiaannya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-10-2022 02:25 PM
Ni kalau pakai tudung nampak solehah je.

Pakai jubah mcm julripin. Habis pkp jubah hilang.


Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Brad Pitt kaki botol. Tengok pun tau..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-10-2022 04:29 PM
Pakai jubah mcm julripin. Habis pkp jubah hilang.

Hahah
Kejap je insof
Bermusim gitchu
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 09:47 PM | Show all posts
seksi betol adegan Brad Pitt digeget Tom Cruise dlm Interview with a Vampire tiberr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay, so you’re Brad Pitt.
That don’t impress me much.

Giteww kata acik Shania Twain
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Shiloh tu skrg, helok betul. Mcm cukup ngam adunan.
Mcm betul2 50% Brad, 50% Angelina.
Meols rasa anak2 biological diorang ni, mcm dibuat di makmal gicheww. Haha. Sebab mcm tak real rupa diorang. Mcm ngam2 dibahagi elok
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak percaya
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-10-2022 10:22 AM
dalam kes ni meols leh percayakan angelina jolie.  dlm kes ni anak-anak back up mak.  anak2 diorg se ...

Yup betul kadg2 PR dyrg potray yg baik2 ja pasal dyrg nie
Segkan perangai haukkk l
Tapi lately brad pitt nye image x la baik sgt
Sebb tu PR team dia kalut nk brukkn angie
I tgok angie lepas cerai bru nmpk dia tenang

Bru2 ni dia pitt sman jolie sebb jual share wineyard tu
Sedgkan dia taw angie mmg nk jual
Pahtu kalah x silap ke x start trial lagi

Mmg PR pitt tgh gigih burukkn angie nie
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-10-2022 01:00 PM
angelina jolie tu baik kot... iols suka stalk sheols, tapi bukan dari ig fans sheols, tapi pelakon f ...

Baik hape babi penyondol Angie tuh
Padan muka lepas dpt brad pit, jantan tuh jadi baran mabuk todi bagai
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 6-10-2022 11:53 PM
Yup betul kadg2 PR dyrg potray yg baik2 ja pasal dyrg nie
Segkan perangai haukkk l
Tapi lately bra ...

Menang dah pun. meols baca wineyard tu harta sepencarian diorg so masa cerai tu dptlah sorg separuh. Angie dh dptkan kebenaran mahkamah nk jual je bahagian dia n mahkamah benarkan tp si brad pitt ni tak puas hati tu yg die saman angie tu. Sekali tu kalah plak. Tp mmg ada gosip hangat mengatakan yg brad ni ada salah guna duit wineyard tu so bile angie jual kt org lain,orang lain jd partner of course la dia dah takleh sesuka hati guna duit company gitu.
Kalau ikutkan angie ngan brad pitt ni kawen bertahan 2 tahun je,tapi bercinta lama jugak smpi dpt anak kandung 3 org anak angkat 3 org. Ada baca gak gossip si angie ni berat hati nk kawen ngan si pitt ni agaknya sbb dia tau pitt ni camne tapi dah terkawen jugak. Tu yg bile cerai tu team brad pitt kaw kaw burukkan angie tapi tak berjaya.
Ekceli walaupun angie ni sondol laki jennifer aniston tapi masa emmy hari tu brad beriya nak ngorat janda dia tapi jennifer tak heran pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Highflyer19 replied at 6-10-2022 10:54 AM
Tgh mabuk kot sampai cekik dan pukul anak2...tngok imej mcm jenis penyayang brad pitt ni...looks can ...

Mata kau kot yang juling sis? Celah bureeet mana tah muka macam tu nampak macam penyayangnya sister?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes Amber heart tu ada juga bukti audio..ni dlm jet peribadi PPRT ke xde cctv,audio rape bagai?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 08:22 AM | Show all posts
jennifer aniston dengan jolie, aku pilih jolie anytime

walaupun muka kekadang macam jantan, lebih elok dari muka jennifer yang kotak macam spongebob..

masa laki nak anak, jen asik suruh tanguh sebab sibuk nak berlakon, padahal movie semua hauk..

lepas laki tersangkut hot mama, nyesal tak sudah.. sampai ke putus haid takde laki, takde anak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tak silap yg sulong i maddox tu yg kena pukul. Tu yg sampai sekarang dia tak nak jumpa brad siap drop surname pitt lagi kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bholatchomel replied at 7-10-2022 05:49 PM
Kalo tak silap yg sulong i maddox tu yg kena pukul. Tu yg sampai sekarang dia tak nak jumpa brad sia ...

I baca gossip sebelum ni, Maddox kena pukul sebab nak defend Angie.

btw, Shiloh lawa, mix Brangelina. Sekarang Brad nampak kepam naw, girlfriend pun jauh lagi muda.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex wife Brad Pitt gelak guling2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 10:43 AM GMT+8 , Processed in 0.112246 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list