CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rockafella

[Tempatan] Kajian: Sejauh mana tahap kesedaran korang terhadap Semangat Perpaduan? Upah 'tacang' bagi yang sudi jawab survey ni

  [Copy link]
 Author| Post time 7-10-2022 09:47 AM | Show all posts
azimie replied at 7-10-2022 02:52 AM
dah complete tp x reti nk tepek gambar
jgn lupa tacangg kita , penat jawab survey demi nk t ...

TQ Azimie sebab sudi bantu jawab survey.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-10-2022 09:48 AM | Show all posts
ellZack replied at 6-10-2022 11:21 PM
Sudah. I dah bagi cadangan sekali last tu.
Jangan cadangan hanya tinggal cadangan tanpa diberi perha ...

Nice! Thank you EllZack!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 09:49 AM | Show all posts
rogayahtop replied at 7-10-2022 02:32 AM
Dah complete tapi lepas selesai ingatkan adalah dapat voucher shopee ke apa ke. Klik Selesai terus t ...

Nama pun survey gomen tuan.. mana diorang nak bagi vocer bagai kan. Hahahahahahaahahahaha! TQ ya Rogayah!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 09:54 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-10-2022 03:13 AM
Pertama kjaan kena start hapuskan semua polisi kjaan yg berbau perkauman.  Ada berani? cakap kosong  ...

1. Sukar tetapi boleh, cuma ambil masa lama untuk laksanakan.
2. Politik susah nak hapus selagi UMNO masih main racist card.
3. Kem motivasi berunsur perkauman? Setakat ni tak jumpa pula. Kalau ada, sila maklumkan dan kita viralkan!
4. Itulah masalahnya, kena hapuskan sekolah tahfiz. Tetapi mahukan melayu?
5. Dengan terhapusnya SJKC SJKT, tiada masalah gunakan bahasa melayu sebagai bahasa rasmi. Bahasa lain masih jadi subjek pilihan untuk dipelajari tetapi wajib bagi bangsa berkenaan.
6. Boleh kurangkan, tetapi dah tentu KPM akan wajibkan kelas agama di sebelah petang, yang mana akan memadatkan jadual harian pelajar/murid. Mampukah mereka? Baru-baru ni dah ada laporan kata budak semakin penat, jadual harian terlalu padat tak seperti dulu.
7. Oyen dah jawab survey ke belum? Hahaha!

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 09:58 AM | Show all posts
Rockafella replied at 7-10-2022 09:47 AM
Takpe. Yang penting jujur. Haha. TQ Buragas!

Tq Mode..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namr at 7-10-2022 10:03 AM

heyyy sila bg kacang lebih sistur

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 10:49 AM | Show all posts
namr replied at 7-10-2022 10:00 AM
heyyy sila bg kacang lebih sistur

Terima kasih Namr!  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 10:50 AM | Show all posts

Sama-sama Buragas!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Done! Tq

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk wajibkan balik khidmat negara? Biar bbdk ni lupa jap nak pgg hp dgn tgk tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:21 PM | Show all posts
done!
nak upah tacang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak malas nak jawab ya Rocka sebab tiap tahun guru2 dan murid2 wajib jawab questionnaire sebegini di sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:58 PM | Show all posts
Rockafella replied at 7-10-2022 09:54 AM
1. Sukar tetapi boleh, cuma ambil masa lama untuk laksanakan.
2. Politik susah nak hapus selagi U ...

Dah nyahh makz dah jawabb

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 02:55 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-10-2022 01:58 PM
Dah nyahh makz dah jawabb

TQ OYEN!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 02:56 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 7-10-2022 12:23 PM
Akak malas nak jawab ya Rocka sebab tiap tahun guru2 dan murid2 wajib jawab questionnaire sebegini d ...

Standard kak.. rakyat marhaen macam kita je kena jawab. T20 mana da .. hahahaha!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 02:57 PM | Show all posts

TQ Helicornia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-10-2022 02:58 PM | Show all posts
tepisket.. replied at 7-10-2022 11:53 AM
Bila nk wajibkan balik khidmat negara? Biar bbdk ni lupa jap nak pgg hp dgn tgk tiktok

PLKN ek? soalan ini buat saya teringat .. : "SATU LAGI PROJEK GAGAL BARISAN..."
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Done            

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2022 03:19 PM | Show all posts

Terima kasih J Lo Comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 03:30 PM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 7-10-2022 03:31 PM

......../.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.143121 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list