CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Highflyer19

[Politik] Shahrizat kecewa kurang wanita dalam politik

  [Copy link]
Post time 6-10-2022 09:02 AM | Show all posts
cukup lah makcik lembu dengan nek mah dua orang dalam politik pun dah huru hara satu negara...
itu yang perempuan2 lain tak nak sertai ... silap2 musnah terus negara ni sebelum ww3 atau kiamat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 02:16 PM | Show all posts
ifanonline replied at 5-10-2022 01:54 PM
aku kecewa kurang wanita berbuah dada besar dalam politik

adakah yg tukang report itu berbuah dada kecil?@Rockafella
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 02:21 PM | Show all posts
ifanonline replied at 6-10-2022 02:16 PM
adakah yg tukang report itu berbuah dada kecil?@Rockafella

Maaf. Tidak diketahui jantinanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 02:32 PM | Show all posts
Rockafella replied at 6-10-2022 02:21 PM
Maaf. Tidak diketahui jantinanya.

mungkin penyokong ahli politik berbuah dada kecil rock...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 02:59 PM | Show all posts
ifanonline replied at 6-10-2022 02:32 PM
mungkin penyokong ahli politik berbuah dada kecil rock...

Ek? Ada camtu juga? Eeeeee!
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-10-2022 09:02 AM
cukup lah makcik lembu dengan nek mah dua orang dalam politik pun dah huru hara satu negara...
itu y ...

Kak jat ni anak tino dia berkecipung di arena politik...dia groom kot anak dia...igt kak jat..igt lombu tak jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 04:58 PM | Show all posts
rashiman replied at 6-10-2022 12:55 AM
Syarikat & ofis milik keluarga, letak property atas nama syarikat.
Beli kondo rm9.76 juta drpd r ...

so kalau receiver appointed to recover the loss, mike2 boleh dihalau la ye dari property yg register atas nama company tu
sorry soalan noob skit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 01:45 AM GMT+8 , Processed in 0.091105 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list