CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Politik] Gaji wakil rakyat tidak cukup, dorong terlibat rasuah: Mujahid

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously???

Tahi (dilemparrrrrr)

Agichewwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-10-2022 01:53 PM
hahahahah... nak berdiskusi sbb gaji tak cukup???? hahahahah... kalau ye pon, bg la alasan lagi mu ...

Dah diskusi tu bertajuk rasuah, dh tentu lah dia ckp pasal possibility rasuah berlaku....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:15 PM | Show all posts
axl_bach replied at 5-10-2022 02:27 PM
Dah diskusi tu bertajuk rasuah, dh tentu lah dia ckp pasal possibility rasuah berlaku....

iols speku hang musti jenis taknak mengalah.. walopon iols habaq, walopon diskusi psl rasuah, cara yg betui adalah dgn menyatakan menda tu salah.. dan jgn bg alasan gaji ciput sbb masalahnya gaji baper byk sekalipun, tetap takkan puas nak penuhkan peyut buncit..
udah2 la tu nak menjawab.. pi keje.. lunchtime dah habes
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-10-2022 03:15 PM
iols speku hang musti jenis taknak mengalah.. walopon iols habaq, walopon diskusi psl rasuah, cara ...

Aku syak sistah ni mesti jenis yg tgk pengucap bkn tgk isu yg diketengahkan... Sbb yg ckp ni org yg dibenci terus kira hentam yer x... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:35 PM | Show all posts
axl_bach replied at 5-10-2022 03:27 PM
Aku syak sistah ni mesti jenis yg tgk pengucap bkn tgk isu yg diketengahkan... Sbb yg ckp ni org y ...

salah.. iols dah baca tapi tetap rasa tak voley kluaq statement mcm tuh.. hang jahh dok pikiaq lain.. ye laa, bebudak jaman wicet nih, mana nak dgr ckp ongtua..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-10-2022 03:35 PM
salah.. iols dah baca tapi tetap rasa tak voley kluaq statement mcm tuh.. hang jahh dok pikiaq lai ...

Sistah just baca laporan yg diambil sekerat, dia ckp dlm konteks korupsi yg berlaku dgn ambil contoh dlm UMNO, mmg itu pun yg berlaku. kalau dengar video diskusi tu dpt dengar dgn jelas yg mmg Mujahid nih tolak rasuah. xder pun dia ckp rasuah tu boleh sbb gaji x cukup.

Contoh gaji tinggi tu antara langkah yg boleh diambil dgn mengambil contoh negara2 yg indeks rasuah rendah, bleh jadi non applicable pun tp tu antara valid suggestion......
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:44 PM | Show all posts
axl_bach replied at 5-10-2022 03:42 PM
Sistah just baca laporan yg diambil sekerat, dia ckp dlm konteks korupsi yg berlaku dgn ambil cont ...

ada bideo ka? iols tak tgk bideo tuh.. hanya apa yg ditulis jahh.. tak tau la kalau reporter tulih sekerat2 jahh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-10-2022 03:44 PM
ada bideo ka? iols tak tgk bideo tuh.. hanya apa yg ditulis jahh.. tak tau la kalau reporter tulih ...

cari jer lah kat youtube....wartawan amik yg bleg jadi polemik jer....

Sama jer dulu mcm kes Khalid Broker Kg Baru cakap pasal pelaburan trillion dari jutawan Ereb tu....dia cakap lain, dtg wartawan bagi laporan kata Lid ckp jutawan Ereb nk melabur projek protiga.......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang nih, asyik nak naik gaji jer.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 5-10-2022 08:55 AM
kalau rakyat pandai suh buat part time, tak pun ujung2 ckp cari la kerja yg gaji banyak.
so, kalau w ...

mujahid ngn mat sabu tu...kat mana drng sesuai minta kojo PT???
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 5-10-2022 05:34 PM
mujahid ngn mat sabu tu...kat mana drng sesuai minta kojo PT???

keji la hang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape kejadahnya rasuah sbb tk cukup gaji. Najib yg claim lahir dlm dulang emas pun terkait isu ni. Siap dpt 'derma' lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 5-10-2022 07:20 AM
Banyak la ko.. gaji paling skt tu Bomba..keje paling banyak..Kalo naikkan gaji bomba diterima la..ni ...

Fakta mana ko dpt ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
https://m.youtube.com/watch?v=4gXAZaILZOQ

utk yg dok kata Mujahid yg Jahil nih justify rasuah dan x kata rasuah ni haram...bleh tgk video sedutan diskusi nih.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.093972 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list