CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

Catwalk dengan rokok,ludah atas pentas,Haji Noh tunjuk jari tengah pula.Netizen tanya apa nak jadi

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah dia da xde lubuk berlian 7 keturunan haruslah gigih carik duit..
Bad publicity good publicity gitew..
Dgn bad publicity tgk show makin kencang je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana rock sekalipun biarlah beradab - awie
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak taip mencarut tapi tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiwa kacau la tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rock ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 rock.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:13 PM | Show all posts
Awak busuk...

Memang kena dah...

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la nk kawin kena cari yang sekufu hujung2 jd mcmni ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 5-10-2022 11:31 AM
aku tak sure sama ada netz yg peghak atau mcm mana.

sebab kalau ikutkan si noho ni memang gitu la  ...

So mmg gila sejak lahir la?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 06:35 PM | Show all posts
... rasanya media dah boleh berhentikan kaitkan dia denagn Mizz Nina ... penyanyi mat saleh kapiaq pun tak buat peangai huduh macam dia ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 08:05 PM | Show all posts
Dajjei lahh sekor sekor forummer dalam sini

walaupun dia lelaki dia tetap boleh terluka bila sudah bercerai

sesungguhnya , mulut yang melafaz cerai terlebih pedih daripada telinga yang mendengar lafaz cerai tersebut.

Lepas habis fasa rebel , fasa sewel maka hujan akan kembali dan seperti yg kita sedia maklum  amaran banjir telahpun di keluarkan!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2022 12:40 PM | Show all posts
apa yg dia rebel sgt nie. mid life crisis ke camne tu. ke ketulahan sbb dah sakitkan ms nina? tu yg mereng camnie skali perangai. makin tua makin masak, nie makin mentah lak.

nie kalau dia baca forummers nye komen, habis hilang jari ngan lidah dia duk carut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:15 PM GMT+8 , Processed in 0.096450 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list