CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4629|Reply: 41

Kawan Feeling Romantis

 Close [Copy link]
Post time 7-10-2010 03:38 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by BebeQ at 7-10-2010 18:12

salam..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2010 03:42 PM | Show all posts
ko jeles ek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 03:43 PM | Show all posts
biar la dioramg...bukan org lain pun bini dia gak..



dengki ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 03:44 PM | Show all posts
err beb, suka ati dia lerrr... dia tulis tu pun kat fb laki dia, bukan org lain.. lantak.. asal bahagia.. whatever that makes her feel good... x kurang seposen pun klu kita ignore je beb..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 03:51 PM | Show all posts
ko jeles ke...tak semestinya lelaki pendiam ni tak feeling..kadang2 lelaki pendiam ni yang suka feeling...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 03:54 PM | Show all posts
xdernyer facebook diorg kena banned..ari ari member aku duk update status dier..dapat bonus 10 bulan..dapat itu dapat ini....tgh byk kerja...gaji masuk blablabla.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:23 PM | Show all posts
err..ni pun masalah ke?
ape kena mengena ngn TT lak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:33 PM | Show all posts
ingatkan masalah nak handle kawan yg tiba2 romantis dgn TT, rupanya takde kena mengena dgn TT
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2010 04:42 PM | Show all posts
thread jeles rupanya....
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:47 PM | Show all posts
adoiii memecah belah umah tgga org je....dia x suruh pun ko bc wall dia..haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:49 PM | Show all posts
hahaha..jeles upanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:49 PM | Show all posts
ingatkan masalah nak handle kawan yg tiba2 romantis dgn TT, rupanya takde kena mengena dgn TT:sweat3 ...
greyrose Post at 7-10-2010 16:33



    kita pon igtkan sama
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:49 PM | Show all posts
ape fesbuk TT

meh abg kacaks wekwek tlis kata2 romentiks
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:50 PM | Show all posts
abg weks mmg romentiks cam rajnikan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 04:54 PM | Show all posts
boleh je depa surf. kes dengki ke apa neh? hahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 05:00 PM | Show all posts
apa kena mengena ngan TT lak?
hailah biorlah sesama somi isteri nak feeling2 romantis gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2010 05:05 PM | Show all posts
tred apakah ini????

nextttttt!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 05:15 PM | Show all posts
salam..
saat aku menaip kat benang ni, aku x pasti la patut ke x aku tanya soalan ni:

STAFF PETR ...
BebeQ Post at 7-10-2010 15:38



ko minat kat lelaki itu kah?
ko jeles dia fefeeling ngn bini dia senirik?  
ada usaha ke arah menekel lelaki itu? hua hua hua
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 05:18 PM | Show all posts
jeles tahap gaban kekdahnyer...

biarla noks...yg uols sibok2 buat ape??...kalo dier pefeling romantik pun bukannyer dgn laki uols....motip sgt uols nak pelik2 menda cemnih....

da xde keje ke uols ni??..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 05:18 PM | Show all posts
maslah peribadikah???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:15 AM GMT+8 , Processed in 0.089922 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list