CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Pelbagai Fitnah Tak Berhenti..” – Ebit Lew Yakin Mahkamah Tempat Terbaik Untuk Dedah Kebenaran.Mahu perbicaraan secepat mungkin

  [Copy link]
Post time 2-10-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 2-10-2022 10:14 AM
Paling tak leh hadam pentaksub cakap tu semua edit
Yebit ni d katakan orang yang terlalu si ...

Pentaksub ni bangang. Yg menyokong mangsa x semestinya disebabkan FW.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Komfem lepas ni kabel kuat tu. Untong la buat salah tp dilindungi. Hujung2 tuhan adilllllll
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang agama yang dipuja penunggang agama jua
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wow.. dah dapat agreement sayu hiba kah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 01:15 PM | Show all posts
arghhhh shadap u la ebit , konon praise mahkamah terbaik dan teradil dgn harapan lesung batu hilang dari radar
org yg jadik rider grab & foodpanda nih lagi mulia dari ngko RIDER AGAMA

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat klise bila rider agama kantoi..."ana difitnah.."
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 02:12 PM | Show all posts
perbicaraan byk berkisar tentang saksi dan kredibiliti saksi..bukannya psl kandungan mesej lucah dan mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:32 PM | Show all posts
lyshafull replied at 1-10-2022 05:21 PM
Tu biasa beb
Mcm retis kpop buat persembahan keje tutup punggung ape jadah
Kumpulan malaysia beria ...

Dh nmanya entertainment Mulayu Melesia, smuanya boleh d trima aslkn brtudung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 03:33 PM | Show all posts
selipar_hijau replied at 2-10-2022 07:37 PM
Komfem lepas ni kabel kuat tu. Untong la buat salah tp dilindungi. Hujung2 tuhan adilllllll

Mcm Fatih Seferagic, dh ada bukti heol slah pun ttap heol d sanjung tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 3-10-2022 07:36 AM
Goodluckdontcry replied at 1-10-2022 03:10 PM
Dlm benak kepala hotak berjambul den...den terfikir..knp mudah Sgt terpedaya dgn org yg klu tgk pun. ...


Biasalah betina2 kesepian terutama yang kekurangan kasih sayang bapak sepanjang membesar ini sis. Memang kejanya carik perhatian jantan jah kesah la jantan below par pun. Rasanya mangsa tu idok la 100% innocent. Sebab tu Yebit konpiden dia tak salah kerana suka same suka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 04:12 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-10-2022 11:51 PM
Heols pernah ngorat bang lucinta luna. Pastu tah masing2 x puas hati amende.

Crita dorg trgantung stkat tu je nmpknya, xde kesinambungan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Knpe nk pggl dia ustaz..grrrr
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 3-10-2022 02:12 PM
perbicaraan byk berkisar tentang saksi dan kredibiliti saksi..bukannya psl kandungan mesej lucah dan ...

Iols rasa ini normal. Kalau pihak peguam bela berjaya gugat kredibiliti saksi ; alamat selamatlah yebit. Yg pasal polis pompuan rampas bukti tu iols teka diorang nak jadikan bahan kes tu ‘bermasalah teknikal’; ha boleh terlepas juga yebit. Tak gitu. Peguam bela dia si Ram apa ni. Iols selalu baca menang kes dgn wujudkan isu teknikal dekat eviden macam ni lah.

Sorrylah iols setakat belajar undang2 syarikat dan kontrak ja. Banyak term law yg iols tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 3-10-2022 08:17 PM
Iols rasa ini normal. Kalau pihak peguam bela berjaya gugat kredibiliti saksi ; alamat selamatlah  ...

Itu la maksud I...peguambela nak wujudkan isu kredibiliti dan teknikal..isu pokok tak dibincangkan sgt..
Moga dapat balasan setimpal
Sepandai2 tupai melompat
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Xberkenan sungguh dgn cara dia senyum..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lansung x tgk bideo melesong tu sbb x gamak nak tgk jadi dok tepi je lah tgk mahkamah buat keputusan.tp nampak pendakwaan lemah je bawak saksi pon sedeh.mana pompuan mangsa yg kata ramai tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.097154 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list