CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Pelbagai Fitnah Tak Berhenti..” – Ebit Lew Yakin Mahkamah Tempat Terbaik Untuk Dedah Kebenaran.Mahu perbicaraan secepat mungkin

  [Copy link]
Post time 1-10-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 1-10-2022 07:19 PM
Lee minho dtg malaysia kemain org melayu especially lelaki la kutuk kt facebook. Padahal retis kpo ...

Kan
Kat korea yg ada kes terus diboikott
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga sangkut semua pertuduhan. Amen.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuckkk.. iols rasa heols ni psikopat.. kemain statement. Walau heols terlepas, iols tetap percaya heols bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Goodluckdontcry at 1-10-2022 11:15 PM

Dlm benak kepala hotak berjambul den...den terfikir..knp mudah Sgt terpedaya dgn org yg klu tgk pun...mmmmmm...Dr segi Rupa paras yg dicipta, udahla sememeh jer..below par pula..aura pun nmpk xmeyakinkan...lagi meloyakan Dan muntah darah...

Sejujurnya den xknl pun sape2 yg disclaimed as pakar motivasi..SBB  den Dr sek..den xsuka ape2 kem motivasi ke..ceramah motivasi ke.. ape2 la berkait motivasi...sbb? Den BG CTH kem/ceramah motivasi la..kemain sorg2 fefeeling sedih nangis2 kuar hingus SBB sedih dgr motivasi..puihhh..pastu xsmp seminit..hua hua mcm dunia ini ana punya...maksud den..xde perubahan pun dlm tingkah laku atau pelajaran KO..den ni seorg yg suka observed bkn stalking okeh..lg2 yg beria bebeno nangis...nmpk Sgt KO kuat berlakon Kan...cittt...SBB Tu den xsuka motivasi2 ni..BG den..baik KO motivasi Diri sndr..

Mamat belacan ni den xpernah tau kewujudan nya sehingga waktu PKP, konon2 tlg org susah kemain LG..hype BTL waktu Tu..barulah den tgk mcm MN Dirinya..nan Hado sajor...low taste and definitely out of my taste...

Dan den cubalah tgk satu rancangan die yg lama..SBB nak tau ape yg blh JD hype Sgt..percaya atau tidak..den hny blh tgk 5 minit..Dan dlm 5minit byk dosa Kering mulut den buat..

Den btl2 xfhm mcm MN org blh terpedaya dgn Dirinya yg sememeh LG below par..kesimpulan yg den blh buat..kdg2 taste Kita blh memainkan peranan dlm hidup Kita..walau Kita perasan sendiri..tp bila Kita set high taste..kurangnya KO xler terpedaya dgn org senang2 jer......bila KO low taste...mmg mudah KO dipergunakan..so kata den..nak Minta nasihat nak suka sape2.. berpada2 lah..jgn taksub Sgt..setkan Diri Dan maruah KO Di level high not low class..

Akhir sekali..hrp ko terkubur selama2 nya bersama Rupa Dan perangai ko yg seiring sejln sememeh thp cipan ni mamat belacan..muka nan Hado..pipi tersorong2..Rasa mcm nak BG flying Dutchman kick jer kat muka mamat belacan badigol sood ni...: harkkkktuihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 1-10-2022 11:10 PM
Dlm benak kepala hotak berjambul den...den terfikir..knp mudah Sgt terpedaya dgn org yg klu tgk pun. ...

Stuju sngt dngn komen sis...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-10-2022 03:30 PM
Dh sma mcm kes Fatih Seferagic tu, mngsa2 dh bgi bukti pun heol msih boleh trlepas dri Hukuman. Sm ...

Heols pernah ngorat bang lucinta luna. Pastu tah masing2 x puas hati amende.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:59 PM | Show all posts
fitnahlah sangat... sampai sekarang ai trauma akibat tengok bideo lesung ngko tahu

semoga keadilan berpihak pada mangsa2 gangguan seksual mamat sayu nihh
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai atas pagar dan mendoakan kebenaran sbnr akan terkeluar.
Tp geli la tgk die snyum simpul mcm tu..mcm pervert pon ade
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas tak lepas iols dah gelimat kt heols..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan pakai nama Lew lah. Buat malu orang cina je. Sibuk nak claim mualaf bagai.

Pakai je lah nama Abit Werawan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols curious kebenaran/pengakuan yg macam mana yg dia feed kpd lawyers dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Play victim yer
Sangat simpati pada mangsa2
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ustazah bieber tak nak bg sepatah dua kata ke sesama riders?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 1-10-2022 04:19 PM
Fitnah sana.. fitnah sini. Tunggu la mahkamah buat keputusan dulu. Iols ingat taksuber hanya di fb,  ...

Paling tak leh hadam pentaksub cakap tu semua edit
Yebit ni d katakan orang yang terlalu sibuk membantu tak kan ada masa buat benda tak senonoh.
Kat fb tu siapa yang menyebelahi firdaus wong confirm d kecam teruk
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-10-2022 07:39 AM
Aku rse dia lepas la...kemain kenyatan dia memuji2 mahkamah

Yup rasa boleh lepas sebab tak ada video, bukti. Yang video dia tumbuk sambal tak ada kena mengena dgn kes mahkamah. Mesti lawyer dia hujah kata inadmissible
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 11:03 AM | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 1-10-2022 11:10 PM
Dlm benak kepala hotak berjambul den...den terfikir..knp mudah Sgt terpedaya dgn org yg klu tgk pun. ...

HAHAHAHA i loike your comment, memang sama jugak dengan perasaan aku bila tengok dia sememeh, selebet, pastu bila cakap tak pernah betul-betul tengok mata nampak macam kalih-kalih gitu acah memalu padahal sheshuatu jah sebenarnya. Video dia acah romantika d'amor dengan bini tu lagilah menampakkan dia ni sheshuatu jah sebenarnya. A big YUCK.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 11:05 AM | Show all posts
noorhairiahma replied at 2-10-2022 12:44 AM
Jangan pakai nama Lew lah. Buat malu orang cina je. Sibuk nak claim mualaf bagai.

Pakai je lah nam ...

So nama Lew ni datang dari mana sebenarnya. Identiti sebenar pun kelam-kelam mesti ada rekod tak baik juga sebelum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 11:29 AM | Show all posts
Tang mana sedapnya EL ni cer kabo


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Si sayu ni berani cakap camni
Adakah bakal dilepaskan
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by renko at 2-10-2022 12:14 PM
Timortimur replied at 2-10-2022 05:36 AM
Ustazah bieber tak nak bg sepatah dua kata ke sesama riders?


Ostajah bieber tgh bz jilat kaklong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.263635 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list