CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Roti Canai Malaysia Ranking No. 1, Dipilih Makanan Jalanan Paling Sedap Di Dunia.Anda bangga?

  [Copy link]
Post time 30-9-2022 10:59 AM | Show all posts
iols geli nak makan roti canai sbb terbayang tukang buat roti canai tu x cuci tangan  lepas masuk toilet pastu uli2 tepong  dgn bare hands dia tu  .ewwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
plywood replied at 30-9-2022 07:52 AM
aku paling suka roti canai banjir, apa-apa kuah pun boleh yang penting tambah gula... ini roti canai ...

Samaaaaawajib tambah gula!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:26 AM | Show all posts
tripleid replied at 30-9-2022 10:59 AM
iols geli nak makan roti canai sbb terbayang tukang buat roti canai tu x cuci tangan  lepas masuk to ...




Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:28 AM | Show all posts
tapi roti canai memang sedap pun... cuma con dia unhealthy, banyak minyak, itu je... nak lebih healthy capati atau naan kan...

iols boleh je ber roti canai hari2 macam nasi lemak... asalkan sedap macam iols buat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Roti canai ni merata kan ado..
Indon pung skang buat roti canai kuah dal ooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 30-9-2022 11:26 AM

Secret recipe...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 30-9-2022 10:07 AM
Takut gundu ke?

Lebih kepada risau kolesterol tinggi, health screening bukan tiap2 tahun buat, gems bleh nampak

Teringat ex-colleague kembang tekak nak makan roti canai sebab cara penyediaan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Roti canai cicah gulai ikan memang surrr. Aku x suka kuah dal dgn kuah 1 lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lagi pisang goreng kita. Tapi lidah dorang tak sama dengan kita. Apa pun roti canai terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:10 PM | Show all posts
Penangan pelancong mat salleh dan artis kpop layan mamak kat Malaysia lepas to share kat media social terus roti canai meroket
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
thread roti canai sebut tosai, lama betul xmakan tosai last makan kt mamak di klia2 zmn bujang, dpt org rumah jenis xmakan kedai mamak
tapi tosai paling sedap dekat bandar maharani xthu lagi ada kedai tu ke x, mcm dkt belas tahun xgie
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:25 PM | Show all posts
pagi tadi breakfast roti canai 2 keping, telur mata 1, kuah banjir.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka yong tau foo.

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:25 PM | Show all posts
Makanan Temasik takder ke...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:26 PM | Show all posts
samala dgn forumer lain, dulu paberet betol roti canai nih
tp skrg kena cut down to once a week
skeping roti canai = 301 cal, adehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:37 PM | Show all posts
delia3003 replied at 30-9-2022 01:50 AM
Sedap tapi tak boleh kerap makan. I tutup mata time teringin nak makan, terus order 2 sebab rasa tak ...

Kan.. Biar jarang makan lagi bagus..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
teringin pulak nk mkn roti canai..dh lama xmkn..aritu bli yg frozen tp xsama la..
esk la cari..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:33 PM | Show all posts
Roti canai segera brand Kawan tu sedap!  Rangup!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah ada Samosaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 30-9-2022 08:53 AM
Baru aku tahu, roti canai tu makanan jalanan (street food)...
Makanan jalanan ikut pemahaman aku ial ...

Kat kampung ai byk roti canai jual tepi jalan dan warung Melayu yg kecil.. ada dlm 5/6 stall
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.106415 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list