CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Penyanyi rap Coolio yang popular dengan lagu Gangsta's Paradise ditemui mati

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 04:32 PM | Show all posts
kemaruk replied at 29-9-2022 03:32 PM
innalillah

bangkem kenal coolio sebab mak ayah bangkem selalu pasang lagu nyanyian mendiang mr loba ...

Salah penyanyi ni bangkem.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 29-9-2022 03:32 PM
innalillah

bangkem kenal coolio sebab mak ayah bangkem selalu pasang lagu nyanyian mendiang mr loba ...

arap bro x salah orang...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:48 PM | Show all posts
Samerosie replied at 29-9-2022 04:32 PM
Salah penyanyi ni bangkem.

nampak sangat bangkem masih terlalu muda untuk kenal penyanyi ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:49 PM | Show all posts
Skuau replied at 29-9-2022 04:45 PM
arap bro x salah orang...

sorry ye
muda remaja macam bangkem memang tak kenal penyanyi ni


bangkem kenal BTS denga blackpink je
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 29-9-2022 05:11 PM
dani-rox replied at 29-9-2022 02:23 PM
ai suka lagu ni... wpun kertu, ai membesar dgn hip hop dan R&B ya berbanding gen z yg lagu2nya per ...


Lol.baru tingat ni lah lagu soundtrack filem Nothing To Loose yg tim robins dgn martin lawrence tu belakon ..

Best gile ya cite nih..probably the most underrated comedy film of all time..

RIP..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat bridge lagu gangsta paradise tu kat lirik ‘tell me why are we so blind to see’ tu abg aku selalu nyanyi sambil tunjuk pic awie wings kat part ‘are we’
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 29-9-2022 06:23 AM
ai suka lagu ni... wpun kertu, ai membesar dgn hip hop dan R&B ya berbanding gen z yg lagu2nya per ...

Bestnyaaahhhh kalau dapat time travel balik semula ke zaman lagu ni mendoniaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:08 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

, haha, member aku selalu humming lagu gansta paradise ketika di bawah pengaruh ganja... dia lepak dlm lori 1 tan bapak nya ( aku pn heran mcm mana dia dpt lesen GDL, hari2 isap ganja tu,  )


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:12 PM | Show all posts
kemaruk replied at 29-9-2022 03:32 PM
innalillah

bangkem kenal coolio sebab mak ayah bangkem selalu pasang lagu nyanyian mendiang mr loba ...

itu shaggy,

adik aku belanja RM 50 sebulan tekan no apa ntah, pastu dia main kan lagu shaggy dlm house phone,


pikir2 balik apa ke bangang remaja zaman tu tekan2 no telepon  utk dengar lagu...

tp terer la operator servis tu

lama2 parents wa lock telepon tu bila bil cecah ratusan ringgit, dgn bergayut, dgn dgr lagu dlm fon huhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:24 PM | Show all posts
tripleid replied at 29-9-2022 04:58 PM
Lol.baru tingat ni lah lagu soundtrack filem Nothing To Loose yg tim robins dgn martin lawrence tu ...

oh ya? kena cari dlm tenet nih. entah dah tengok ke belum. dulu2 byk juga filem berkonsepkan buddy2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:30 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 05:03 PM
Bestnyaaahhhh kalau dapat time travel balik semula ke zaman lagu ni mendoniaaaa

kan sis... muzik 90an dulu2 bole dikatakan versatile, semua genre nya hebat2. soundtrack utk filem pun popular. the last great decade in music kata band Oasis
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu Gangsta Paradise mendunia balik sbb byk video tiktok, Instagram dok guna lagu ni sbgai background song.

Takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

Tell me why are we, so blind to see
That the ones we hurt, are you and me?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 05:03 PM
Bestnyaaahhhh kalau dapat time travel balik semula ke zaman lagu ni mendoniaaaa

Kembali ke zaman Vanilla Ice dan MC Hammer
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:57 PM | Show all posts
entah tak kenal pun
mujur masih muda remaja lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 29-9-2022 05:08 PM
, haha, member aku selalu humming lagu gansta paradise ketika di bawah pengaruh ganja... dia ...

Salim ni kalau ceta takde ganja tak sah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 06:12 PM | Show all posts
Lol bukan stevie wonder ke nyanyi gangsta paradise?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:20 PM | Show all posts
becir replied at 29-9-2022 06:08 PM
Salim ni kalau ceta takde ganja tak sah

zaman dulu mana ada henfon, kena ganja lepak atas lori,  tgk bintang, dgr radio, kopek kotak rokok dunhill...
skrg ni wa tgk orang kena ganja pastu tgk video tiktok, ada yg smule,

pastu ayat awek online, pstu bila berjupe lari,  pasal awek  in person  tak sama mcm dlm gambar / video, sian awek tu,





Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:22 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 29-9-2022 02:26 PM
sample lagu yg digunakan dlm Gangsta Paradise originally sung by stevie wonder

oh, mcm remake lagu stevie wonder la ek
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

Hello..anak2 iols skola rendah kenal okek coolio sbb suka lagu gangsta paradise tu. Tp iols bln depan nak masuk 40. Kertu sudah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.245239 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list