CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Penyanyi rap Coolio yang popular dengan lagu Gangsta's Paradise ditemui mati

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 11:47 AM | Show all posts
kenal jer Coolio ni. dia pun senyap jer lama tak menyanyi dah.. Gangsta's Paradise mcm 1 hit wonder jer. ehh jap ada jer lagu lain sbrnya. ok kansel xleh pnggil 1 hit wonder.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 04:43 PM | Show all posts
Jitu replied at 2-10-2022 03:05 PM
sy tak berapa setuju dgn pendapat akak sy membesar di era 90an tp sy rasa lagu2 era 90an kureng la ...

tak setuju pon takpa. tu cuma majority will feel that way, mmg akan ada minority yg preference dia ke arah lain tu normal
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 04:46 PM | Show all posts
Orang kenal dia sebab lagu tu yan lain kurang menyegat apa pun takziah buat keluarganya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:33 PM GMT+8 , Processed in 0.086587 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list