CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Penyanyi rap Coolio yang popular dengan lagu Gangsta's Paradise ditemui mati

  [Copy link]
Post time 2-10-2022 01:27 PM | Show all posts
shernazz replied at 1-10-2022 08:24 PM
Talian 600 kan
Rm1.98 seminit

haha, jahannam tul service tu, wa settle bil telepon tu pn bila wa dpt kerja, pakai masa sekolah menengah, lepas 4-5 tahun telekom hantar surat suruh settle,

tp mmg wa pn teringin nak dengar juga, ada la 1-2 kali dengar,


adik wa la suka2 je call persis anak orka,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 04:46 PM | Show all posts
His songs are my favourite & he is one of my most favourite Rappers. Rest In Peace Sir.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 05:29 PM | Show all posts
_blackbird replied at 2-10-2022 11:18 AM
tak juga, fact: every generation rasa mainstream music zaman dia membesar paling best, baby boomer ...

maksud ai the LAST great music decade. sebelum dekad seterusnya di mana Simon Cowell dan reality tv shows membentuk minda bbnu utk menganggap lagu bertemakan superficial dan penuh auto tune sbg hiburan. belum lg kuasa viral internet yg mampu mengangkat retis2 sampah apapun, ai percaya ada jah muzik gen Z yg bagus2 tp di overlooked sbb berbanding era 50an-90an, ko bukan bersaing dari segi talent tp PR machine siapa paling kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 06:05 PM | Show all posts
matbad replied at 2-10-2022 01:38 AM
kengangan mengusik jiwa. tak kira lagi usaha tggu dgr sampai habis shb nk record lagu dgn kaset. b ...

hahaha... merekod dari radio ni ikut nasib jugak, kadang2 lagu dah start pun dj masih berceloteh, atau diselitkan dgn jingle radio dia dulu... atau lagu belum habis, dj dah potong dulu. tak nak bg org rekod lettewww
  
jom layan lagu org tua







Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
akmal replied at 2-10-2022 08:27 AM
Zaman i PMR95..kira kertu ke ????

hahhaha.. takkk.. baru 42 kan kita
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adikdie at 2-10-2022 08:03 PM
matbad replied at 2-10-2022 01:38 AM
kengangan mengusik jiwa. tak kira lagi usaha tggu dgr sampai habis shb nk record lagu dgn kaset. b ...


Kah2 betoi la..pastu ulang2 dengar lagu kt kaset rakam tu..rewind byk kali sampai kusut tali kaset..jenuh tarik tali kaset slow2 takut putus
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 2-10-2022 07:16 PM
hahhaha.. takkk.. baru 42 kan kita

Aih sebaya kita..muda lg kita kn chuolls..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 2-10-2022 01:27 PM
haha, jahannam tul service tu, wa settle bil telepon tu pn bila wa dpt kerja, pakai masa sekolah m ...

Hahahaha
Tok iols mengamuk kat kampung sebab paksu iols suka call taliann600 tu utk cite hantu.la..lagu2 la...
Pastu dalam paper n majalah kan banyak iklan talian 600 tu...tajul muluk bagai..

Berapa.kena bang kena settle.tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 11:05 PM | Show all posts
_blackbird replied at 2-10-2022 11:18 AM
tak juga, fact: every generation rasa mainstream music zaman dia membesar paling best, baby boomer ...

sy tak berapa setuju dgn pendapat akak sy membesar di era 90an tp sy rasa lagu2 era 90an kureng lah
ada jugak yg best tp bg sy lagu2 di era 70an dgn 80an lg best
kpop euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 11:09 PM | Show all posts
salimrock replied at 2-10-2022 01:27 PM
haha, jahannam tul service tu, wa settle bil telepon tu pn bila wa dpt kerja, pakai masa sekolah m ...

dulu bapak aku siap beli cover yg tutup atas nombor dgn blh lock dgn mangga tu tinggal bahagian no 9 je blh tekan
takut anak2 main talian yg caj mahal2 ni nnt bil melambung
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 12:07 AM | Show all posts
shernazz replied at 2-10-2022 08:34 PM
Hahahaha
Tok iols mengamuk kat kampung sebab paksu iols suka call taliann600 tu utk cite hantu.la. ...

+ adik aku bergayut dgn boifren, dn kawan2 dia, dial 600 lg , ada la RM  700-800  hahaha,

kena kencng lagi dgn member , dia  jupe kt telekom , dia offer utk bayar kan ( zaman tu kan kena bayar kaunter,  )

dia cakap eh ko ada kerja kan? tak pe aku bayar kan, esk aku jupe ko aku bagi resit..


sejak tu dah tak jupe dia dah, mujo wa bayar installment, RM 150 utk bberapa kali bayar...

wa pn tak kenal rapat, dia pn jupe kt kedai mamak , minum pagi2 dn minum petang , aku pn tak igt rupa dia cam mana...


wa tanya TNB, tak deduct,  


sah la dia rembat duit wa...







Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
adikdie replied at 2-10-2022 08:02 PM
Kah2 betoi la..pastu ulang2 dengar lagu kt kaset rakam tu..rewind byk kali sampai kusut tali kaset ...

hahahaha kenangan oiii..kaset2 pun kena makan anai2 habis. sekali video tape dulu hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I'll see you when you get there..
see you when you get there..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 3-10-2022 12:07 AM
+ adik aku bergayut dgn boifren, dn kawan2 dia, dial 600 lg , ada la RM  700-800  hahaha,

kena k ...

Adoi...sakit kena kencing beb...dgn bills lagi...
Tak tenang hidup.orang tu dok.rembat duit orang lain....

Skang apa.jadi la dgn company buat talian.600 neh...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:36 AM | Show all posts
R.I.O brotha,


See you when you get There
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:41 AM | Show all posts
best lagu ni..RIP coolio
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah! I boleh relate dgn semua benda yg korang discussed sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 10:52 AM | Show all posts
asamfish replied at 29-9-2022 02:10 PM
tak kenal...tak kenal...coolio who again?

sama lah kita...tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 2-10-2022 11:09 PM
dulu bapak aku siap beli cover yg tutup atas nombor dgn blh lock dgn mangga tu tinggal bahagian no ...

Kah3..bapak aku pn sama daaa..siap mangga penutup kekunci telepon tu sbb kakak aku selalu gayut fon katanya..yg aku x paham bukan kakak aku yg call org, peminat2 die yg rajin duk call ke rumah tp tetap la bapak aku mangga kekunci telepon tu..pening laaa bapak aku ponn
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:42 AM | Show all posts
masuk neraka dah coolio ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.114683 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list