CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Penyanyi rap Coolio yang popular dengan lagu Gangsta's Paradise ditemui mati

  [Copy link]
Post time 1-10-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 1-10-2022 10:05 AM
lagu dont speak,  lagu ace of base,

haha...

1995 ke dont speak? aku ingat 1997
ace of base ada lagi kaa 1995.?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 29-9-2022 05:12 PM
itu shaggy,

adik aku belanja RM 50 sebulan tekan no apa ntah, pastu dia main kan lagu shaggy dlm ...

Talian 600 kan
Rm1.98 seminit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 1-10-2022 08:09 PM
1995 ke dont speak? aku ingat 1997
ace of base ada lagi kaa 1995.?

Lagu ni 92
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Delifrance at 1-10-2022 09:14 PM

Ohsem sgt time ni. Standing ovation in the middle of the show bila stevie wonder keluar


https://youtu.be/6C2Np-P3ZrY
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 1-10-2022 08:32 PM
Lagu ni 92

92 tp.meletup tahun 1993
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 1-10-2022 09:07 PM
Ohsem sgt time ni. Standing ovation in the middle of the show bila stevie wonder keluar



Uols mesti dah 50-an
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
giler ahhh mengimbau sgt lagu2 zaman dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 1-10-2022 10:22 PM
Uols mesti dah 50-an

Dakk. Dah 60 an
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 10:37 PM | Show all posts
matbad replied at 1-10-2022 03:05 AM
teringat hitz.fm Rickdis chart 40. sgt kertu diri ini

terus ai terngiang2 lagu temanya "Rick Dees the weekly top 40..."
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 30-9-2022 06:55 PM
90s dh ada mp3 ke? Bkn masih pki walkman ke?

Walkman dengan buku lirik..nostalgia oiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
adikdie replied at 1-10-2022 11:01 AM
Haha meolls pn ingat yg ni..meolls baca dengan dendangan Rickdiss and the weekly chart 40 ???????? ...

lagend saj ingat lagu chat 40 hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 1-10-2022 10:37 PM
terus ai terngiang2 lagu temanya "Rick Dees the weekly top 40..."

kengangan mengusik jiwa. tak kira lagi usaha tggu dgr sampai habis shb nk record lagu dgn kaset. budak la ni apa tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:29 AM | Show all posts
wahh this song is so legend.... suicide ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:39 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

mujur iols tak kenal... tapi sape heols nih? popular kah di zaman heeshe... adakah sepopular ratu irama tiket tak laku tu...

soo terbukti iols muda bergetah agitttuhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 1-10-2022 07:10 PM
matbad replied at 30-9-2022 07:05 PM
teringat hitz.fm Rickdis chart 40. sgt kertu diri ini


Bukan Radio 4 RTM ke bro.

Wajib layan Rickdis top 40 ni dulu. Pehtu masa sidang petang pagi2 musti layan Gary Ratnam dengan partner dia (sapa tu? Alllaaaa dah lupaaaaa. Mebe @dani-rox ingat) membebel sambil buat prank call, ahhhh winduuuu

**edited** Dah ingat sapa partner si Gary tu - Nigel Green.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2022 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 1-10-2022 10:37 PM
terus ai terngiang2 lagu temanya "Rick Dees the weekly top 40..."

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman i PMR95..kira kertu ke ????
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 11:18 AM | Show all posts
dani-rox replied at 29-9-2022 09:30 AM
kan sis... muzik 90an dulu2 bole dikatakan versatile, semua genre nya hebat2. soundtrack utk filem ...

tak juga, fact: every generation rasa mainstream music zaman dia membesar paling best, baby boomers rasa music 70s & 60s paling best rock n roll & disco, kalau silent generation mcm Q elizebeth tu mesti rasa swing era jazzy & bluesy day frank sinatra, doris day paling sway. gen x suka ballad & rock / metal, millenials lak rasa hip hop rnb & boyband teen pop ler best. zaman now kpop kot paling ngetop, nnt dak dak kpop dah besar dengar music anak2 diorg pon mesti kata "music tahun 2020s juga yg best & evergreen music skang ntah apa2" gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:23 PM | Show all posts
sekngucing replied at 1-10-2022 08:09 PM
1995 ke dont speak? aku ingat 1997
ace of base ada lagi kaa 1995.?

oh 97 ek dont speak..hehe ya la mgkn juga,pasal aku igt zaman tu aku dah naik moto,97 aku dah ada lesen L
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:25 PM | Show all posts
sekngucing replied at 1-10-2022 08:09 PM
1995 ke dont speak? aku ingat 1997
ace of base ada lagi kaa 1995.?

ntah ;la ada lg ke tak ace of base, tp aku ada buat song list kt utube, ace of base, huhu masih syok di dengar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 04:36 PM GMT+8 , Processed in 0.418811 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list