CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Penyanyi rap Coolio yang popular dengan lagu Gangsta's Paradise ditemui mati

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ngaku kenal
Takziah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

Hang jangannnnn. masa lagu ni dok neik pun aku dok sekolah menengah dah.  Tapi kulit tetap tegang tak dak kertu tara mana la ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

Tak kenal walaupun dah kertu..lagu jer tau.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:12 PM | Show all posts
yg aku ingat michelle pfeiffer lawa dlm mv gangsta paradise,filem dangerous minds
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tatau dan tak kenal. Kalau isteri2ku gangster tau la saya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dh 60 dh late coolio nih….tish tish…..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:46 PM | Show all posts
Aku dengar lagu ni zaman winamp. Belum kertu kannn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ai tak kenal heols tp ai tau nama and lagu tu.. So kertu kah iols?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:56 PM | Show all posts
ya ampun who are yussss... apa2 pun rip...

buat siapa yang kenali heols kaka sarankan supaya titik estee lauder advanced night repair tiap2 malam di wajah supaya tak nampak kertu. mungkin tak boleh nampak muda balik macam anak dara, tapi kurang2nya pun macam anak dara berpantang dan nampak muda sikit dari jah petaling str8 pun cukup lah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:27 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 30-9-2022 05:56 PM
ya ampun who are yussss... apa2 pun rip...

buat siapa yang kenali heols kaka sarankan supaya titik  ...

yg byk duit tubuat laser then cocok profhilo je lahhhh

tapayah buang masa tempek2 nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Film china strike force pun dia ada berlakon. Fuh merecik norika fujiwara masa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la dah kertu walaupun tak pernah kenal siapa nyanyi lagu sebab ni zaman download mp3 dlm handphone. Lagu feveret nih. RIP Collio.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-9-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 30-9-2022 07:07 PM
misc replied at 30-9-2022 06:44 PM
Ye la dah kertu walaupun tak pernah kenal siapa nyanyi lagu sebab ni zaman download mp3 dlm han ...


90s dh ada mp3 ke? Bkn masih pki walkman ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
iols.form  1 masa lagu ni keluar...huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-9-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 30-9-2022 07:08 PM
iols.form  1 masa lagu ni keluar...huhu

Tahun 95 kan? Zaman2 set mini compo

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 30-9-2022 07:14 PM
Tahun 95 kan? Zaman2 set mini compo

best tahun 1995
lagu zombie meletup
mat sabu kena tangkap khalwat
pru
apa lagi ya?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu gangsta paradise tu mmg duk ada dlm playlist Spotify 'liked songs' aku dh bertahun dh tak remove2
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal jugak.......eh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2022 02:08 PM
Sapa kenal Coolio sah kertu.

opkos kenal.. tapi x la kertu sgt.. baru awal 40an
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:13 PM GMT+8 , Processed in 0.131950 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list