CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 05:17 PM | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 04:02 PM
Kesiannya..
Bkn ke kalau stop skincare timbang kilo, nnti kulit akn bertambah breakout?
Kt watson  ...

itu la tapi ni cerita time 2 3 tahun lepas time timbang kilo mendunia
bila tegur kang kata kita dengki pulak
nampak la dia makan memacam untuk kurus dan cantik tapi semua tak menjadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:17 PM | Show all posts
sian jahlop ... business dah macam kedai aceh caca marba jual mcm2 demi kelangsungan hidup ... asal brg jadik duit semua dia jual kelihatan sgt desperate & greedy ...

yg lakinya tak der plk kita nampak struggle ber business itu ini ... patut si jantanlah yg struggle carik duit .. nih nampaknya mcm dia yg breadwinner dlm family tu ...

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:18 PM | Show all posts
Incanto replied at 29-9-2022 05:08 PM
kalau tak control makan benda manis dan berlemak, tak bersenam, detox lah mcm mana pun tak akan ku ...

last sekali potong usus je, kurus then claim produk tu berjaya lepas tu bagi tips kurus
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Terliur plk tgok nanas tu hahahaa
Nk pi carik nanas lah mkn ngn asammm
Untung2 membuang jgk tanpa produk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 29-9-2022 04:20 PM
Ye lah tu zero sugar

Setau aku, mineral or plain water je takde gula. Tapi mcm pernah juga minum green tea oishii yg takde gula. Rasa macam air mineral juge
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:28 PM | Show all posts
lah....jual produk detox pulak.. ape kate jah bg siapa2 yang badan semangat dalam family dia dlu sebagai ujikaji produk... klw dorg2 kurus, barula legit testimoni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak fokus dengan 1 produk je. Lepas 1, 1 lagi keluar
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:40 PM | Show all posts
chuols kalau nak memerut lancor mcm roket minum je air jus prunes....tak payah membazir beli detox ni bagai..doc pun ada sebut detox ni adalah scam abad millenium ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nak tau product Dia kali ni berapa musim? Adakah bakalan terkambus macam susu pisang atau bertahan sama macam tudung Dia

Knowing Jah Kan, product Dia bermacam tapi Takde yg sustained kecuali tudung. Tapi tu pun Sebab penaung naelofar Tu Nabila bukan Jah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BknMaksum at 29-9-2022 05:43 PM

Nahhh..buat sndrik

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelong! Lelong!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
da_lynn replied at 29-9-2022 05:43 PM
Lelong! Lelong!

Wahhhh…yg nie taknak sedeqoh ker? Msh lama expiry date tue. Dpt jugek pahala.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Minum julap sana if nak berak2 . K?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:46 PM | Show all posts
Agen2, jangan lupa jadikan pengalaman lalu sebagai pengajaran.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 29-9-2022 01:55 PM
betik under rated…semua bantai lemon le limau gedang lah..end up betik ni org buat cili sos…..

Dah la sedap betik ni. Lama xmkn
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 29-9-2022 01:47 PM
Mau ke dia dengar apa chuols suggest kan tu.
Nanti tak dapat dia claim detoxs tu yang terpaling  ...

Klau lobenak ni payah sikit. Ckp apa pon x lut. Kelakor pon ada konon nk cerita buah dia mkn xjd apa sbb nk promote nenas jah, sekali salah buah daa. benda basic je pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
BknMaksum replied at 29-9-2022 05:45 PM
Wahhhh…yg nie taknak sedeqoh ker? Msh lama expiry date tue. Dpt jugek pahala.

Kannn. Bayangkan harga asal rm108 katanya, terus junam jadi 25 hengget je. Tapi tgk ramai jugak komen nak membeli
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 03:05 PM
ari tu rizalman makan produk detox dia sampai tercirit kat mekah  nasib bukan dalam masjid

tu la kejadian mastika ingat kentut hambek cirit punya detox..bleh pulak dia crita kat follower
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
da_lynn replied at 29-9-2022 05:49 PM
Kannn. Bayangkan harga asal rm108 katanya, terus junam jadi 25 hengget je. Tapi tgk ramai jugak ko ...

Rs2 nya benak jurr yg beli kot. Byk lgik pilihan lain di pasaran yg lebeh sedap dr sosu idolat tue.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
da_lynn replied at 29-9-2022 05:49 PM
Kannn. Bayangkan harga asal rm108 katanya, terus junam jadi 25 hengget je. Tapi tgk ramai jugak ko ...

So boleh agak lah berapa cost. Multi layer.. Agen dpt.. Stokis dpt.. Yg kaya top
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-3-2023 09:11 PM GMT+8 , Processed in 0.314034 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list