CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 04:11 PM | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 04:01 PM
sebab macam desperate pun ada jugak
lagipun iklan2 claim memacam cakap boleh kurus la, cikki bau s ...

Byk sgt pakai product timbang kilo, ade effect ke pun?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 03:48 PM
So senna tu mmg utk "membuang" la?
Thats why kalau minum detox nenas ni senang nk ke tandas..
Baik ...

Yes doc prescribed me with these pills as laxatives utk membuang, ada kat pharmacy brand senokot, doc prescribed with these same pills. Sbb tu i ada sembelit skg terus i cari kat pharmacy, tapi i will stop once im ok.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:13 PM | Show all posts
hallaaahhh...
hujung2 agent yang konon terpilih tu pun kambuih kan produk2 idola nya di belakang rumah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 29-9-2022 03:07 PM
Okeh dah tengok harga, 3 sachet RM 15 yg 7 sachets RM29.90.. Mahal lah dari berry stobery punya

Mahalnya. Mmg nk cepat kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada auto reply yek dlm thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:06 PM
Sis dh cuba detox ni smlm.Sedap gilerrr walaupun zero sugar. Mlm tu arini mmg smooth jeeee membuang  ...

Ye lah tu zero sugar
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 03:46 PM
Sbb ada  sucralose tu..
Beratus kali ganda lagi manis dari sugar biasa..
Tp almost no calories..

Pemanis tiruan bahaya utk diabetic patients. Segala gula & pemanis tiruan tak boleh ambik walaupun zero calorie. Nnt mencanak naik reading.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 29-9-2022 03:14 PM
i cuma nak komen..

lately2 ni ramai pula memakai baju pink memanchor gitteeww...

Khenzzz i noticed that too
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-9-2022 01:40 PM
siapa yang pakai langsir tu? tak nampak muka

Lmaooo
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-9-2022 01:46 PM
hujung2 benak telan jgk jus detox..dulu2 kemain kecam, kata beracun lah, menipulah,..hahah
kenap ...

Idolat buat semuanya bleh org lain esp seteru tak bleh. Begitulah kejadian benak sekalian alam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Betoi ka org pompuan kena hati² dgn nenas?

Katanya nenas mebingkatkan keasidan perut dan menyebabkan masalah gigi dan gusi ke?

Wanita yg menyusu baby x leh mkn nenas kan?

Sesapa yg mkn ubat pun x leh mkn nenas kan?

Kazen aku x leh mkn aatau minam jus nenas nanti dia kena alahan kulit dia gatal
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe la jah. Aku minum milo susu je. Cepat je p toilet haaa. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 29-9-2022 03:13 PM
Kita nak berkongsi sedikit mengenai Senna di sini. Dahulu semasa berpantang, kita memang ada terbaca ...

Benak mana faham hinglis tupasal dipanggil benak dan pembeli tanpa berfikir hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat kena tipu ye utk yg dh ready utk ambil and jual barang tu. Sekian terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan buah sebelum makan main meal. Insyallah badan kita sihat dan dijauhi penyakit.

Kata Dr Fazilah Kamsah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Detox tok kurus ke
Bg lah makcik die
Adik die tisha tu dulu minum klo kurus baru la jual
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:46 PM | Show all posts
Benda detox ni dia memang bagi kentut2 lepas tu 8 jam kemudian tu berak cirit, habis semua keluar.. tu yg dorang cakap boleh jadi kurus tu

Dia flush semua yg dalam perut kita
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:47 PM | Show all posts

nampak naw lopa die hard fans fazura... benak je in denial
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kitaserupaaa replied at 29-9-2022 03:20 PM
Aku minum kopi bersusu mcm mocha frappe la paling senang nk ke tandas .. tak sampai sejam after  ...

Sama lah weh. Cepat je memulas perut kalau minuman bersusu. Paling cepat neslo lah. Tapi makan serat mmg sgt llawas membuang. Alu makan je ulam salad dan timun bnyk2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 29-9-2022 01:55 PM
betik under rated…semua bantai lemon le limau gedang lah..end up betik ni org buat cili sos…..

Betik ni betul under rated, PIL iols susah nak membuang sebab sakit memang melantak betik. Helok dia membuang. Jangan lepasni ada keluar jus detox peris betik sudahlah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:00 AM GMT+8 , Processed in 0.319898 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list