CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 03:48 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 29-9-2022 03:40 PM
Sorry tau, I kesian kt kwn chuols, tp cm lucu jgk bca u crtia ni.
Moga dia sihat2 selalu xde ciri ...

kawan iols tu senang terpengaruh
zaman2 drip2 whitening pun dia jugak p drip sambil duduk kat sofa.
katanya rm400 snow white drip
esok putih lepas drip
esoknya tak putih dia p tanya seller tu
kata seller tu depend ke kulit orang then dia salahkan kawan iols tak minum air banyak tu tak jadi putih
dia memang ratu beli timbang kilo kat office iols.
apa je tak pernah beli semua pernah beli termasuk pakai babies blink la apa la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun dulu ada masalah constipation. Esp bila nk period. Haha. Pelik tapi benar. Masa muda remaja, cuba la air teh jamu detox. Tak tahan pulaklah memulas dia. Then, cuba yg NH Natural Clenx. Better dari jamu teh detox. Tapi kena minum malam sbb dia ambil masa 8 jam nak bg proses berjalan. Pernah minum siang.. adoiii.. sakit perut tahan proses cerna tapi tak rasa membuang. Haha. So stop la. Then, cuba natural product. Ananas - dried pineapples campur chia seeds. Sedap.. mmg 100% fruits and natural. R&D bkn setahun jewwww... tapi mahal la pulak. Hahahaha. Tak mampu nak menten. Now, I amalkan minum cuka saider ajer as supplements. Period lancar tak sakit. Constipation pun takde. Almost everyday or every other day akan normally membuang.

Buah-buahan saje mmg tak jalan untuk perut I. Terpaksa la try and error. Tapi I mmg despise laa produk2 dalam sacet ni. Kalau boleh mmg nak all natural.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 29-9-2022 03:45 PM
Org ada masalah constipation ni mulut dia busuk

You know what i mean?

Ya ya betul..
Mulut busuk antara simptom usus tak sihat..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 03:45 PM
kt ig story dia
tp i tengok kt YT

Zzz dh kenapa tercirit pun nk cite kt org..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:52 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:20 PM
Ha a sbb sis antara org yg xske mkn sayur. Constipation tu mmg daily. buah lak l amik pisang every ...

makan pisang mmg jadi lagi sembelit..
nak senang membuang makan betik..bukan pisang
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu sepupu dia yg kne tarik kete kan sbb tk byr apa ntah..ni produk jah or sepupu dia..produk nenas sama mcm ade founder asal Sabah.nomi ap ntah nama
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 03:48 PM
kawan iols tu senang terpengaruh
zaman2 drip2 whitening pun dia jugak p drip sambil duduk kat sofa ...

Umur berapa kwn u tu??
Takut pulak dgr dgn produk timbang kilo, drip vit c lgi..
Kesihatan dia ok ke??
I pun ada kwn yg suka beli2 produk detoks ni..
Mlm minum detoks lpstu esok pagi kt tmpt keje duk membuang non stop..
Mcm2 produk dia beli tp sampai skrg tak kurus kurus pun..
Makin gundu ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:54 PM | Show all posts
baik beli jus nenas rompin tu..sedap pun sedap..pure nenas tanpa gula tambahan gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Another product  sampah. Kajian pakar konon. Sama je skrip dgn peniaga OEM lain.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:57 PM | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 03:48 PM
kawan iols tu senang terpengaruh
zaman2 drip2 whitening pun dia jugak p drip sambil duduk kat sofa ...

Scary nye kwn u ni.
X tkut side effect ke?
I bca cm seram plk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous: Baju berjurai2, warna striking ...

Kahkahkah..kuku warna kulit lipas..pnat aku senyum2 tahan gelak x nak bagi anak aku terjaga ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kotakominami at 29-9-2022 04:01 PM

Korang nk telan detoks ni semua bagus tp jgn lupe minum air suam byk2.bersederhana....jgn sampai nipis usus..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:58 PM | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 03:53 PM
Umur berapa kwn u tu??
Takut pulak dgr dgn produk timbang kilo, drip vit c lgi..
Kesihatan dia ok  ...

28/29 gitu
sama la gundu jugak kawan iols ni
muka macam kulit udang merah tu sebab hasil pakai produk timbang kilo
kesian dia.
nak kurus sangat2 sebab lepas bersalin kan cepat gems pastu katanya laki dia pun ada merungut2 jugak pasal berat badan dia
tu dia insecure lalu terpengaruh dengan iklan2 timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:01 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 29-9-2022 03:57 PM
Scary nye kwn u ni.
X tkut side effect ke?
I bca cm seram plk

sebab macam desperate pun ada jugak
lagipun iklan2 claim memacam cakap boleh kurus la, cikki bau stroberi la
itu dia beli.
jenis tak tanya orang terus beli je.
dia guna gak janna nick punya sephiia dengan shampoo 1 set intan najwa dico tu

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:02 PM | Show all posts
Sucralose tidak baik untuk kesihatan. Sucralose adalah artificial sweetener yang boleh mengganggu gugat keseimbangan microbiome di dalam perut dan usus. Digalakkan untuk mengelak daripada mengambil pemanis sintetik ini demi kesihatan anda.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 03:58 PM
28/29 gitu
sama la gundu jugak kawan iols ni
muka macam kulit udang merah tu sebab hasil pakai pro ...

Kesiannya..
Bkn ke kalau stop skincare timbang kilo, nnti kulit akn bertambah breakout?
Kt watson guardian skrg kan dh byk skincare mampu milik. Mcm wardah, safi, aiken..
I skrg cut sugar dh nmpk jerawat tk naik even tgh period..
Nk kurus kena jaga pemakanan jela kan yg penting..
Tkda jalan mudah nk kurus ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 29-9-2022 04:02 PM
Sucralose tidak baik untuk kesihatan. Sucralose adalah artificial sweetener yang boleh mengganggu gu ...

Tepek la info byk mana pun..
Benaks akan indenial jugak..
Detoks nanas terpaling bagus ni..bertahun constipation lps minum detoks ni terus lancar membuang..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:04 PM | Show all posts
anony-mous replied at 29-9-2022 01:31 PM
Constipation org xambik pisang sista. Lg teruk la sembelit tu. Kena mkn betik

kan..amik pisang mmg jenuh le..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:07 PM | Show all posts
apa lagi? belilahhhhh................. kahkahkahakh....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
RnD setahun ye....masa tengah pregnant dia buat research n testing.....hebat jah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.258901 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list