CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey SIRI, can u play Thank You, Next by Ariana Grande ❤️
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 29-9-2022 02:35 PM
Uols jgn kutuk sangat reputs cari ni,nanti korang dituduh 'sabotaj dan sebarkan api kebencian'. :l ...

Kejinya as theyols tutup thread tu.
iols pun menyampah byk thread jah and faz kat gosip.
Lama dah ruhainies xde thread.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minum kopi bersusu mcm mocha frappe la paling senang nk ke tandas .. tak sampai sejam after drink perut pun bagi signal suruh cari  tandas. Tapi aku tak la anggap coffee tu elok utk detox  cuma extra careful je after minum. Pernah juga nampak produk jus nenas campur lobak putih keluaran institut kemahiran belia negara yang katanya baik untuk gout. Boleh tahan pricey utk sebotol minuman.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:24 PM | Show all posts
kalau dah sedap gilerrr tu korg percayo la 0 sugar. takde maknanya. nenas pun falvoured je ntah cam susu pishang tu. sok2 berkambus pastu bg free bila dh dekat expired hahah, baik ko beli buah nenas fresh 100% berkhasiat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 02:44 PM
physilium husk tu ko bole je beli kat farmasi. mmg bahan utk melawas.tak payah nak jus detox sgt l ...

Senna leaves tu pun ada jual in pills form kat pharmacy. I ada masalah sembelit jumpa doc, dia precribed i with these pills. Tapi advised i kalau dah ok tak boleh selalu depend on this pills, kena usaha makan byk serat, sbb nanti perut tak boleh condition sendiri utk membuang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:20 PM
Ha a sbb sis antara org yg xske mkn sayur. Constipation tu mmg daily. buah lak l amik pisang every ...

Bkn semua sesuai ambik pisang for lawas..
Sesetengah org makan pisang makin sembelit ..
So if u makan pisang everyday tp tak lawas, so means u tak sesuai dgn pisang..
Try dragon fruit or betik pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 29-9-2022 03:33 PM

Nk detox buat sndiri je la. Apa smpai nak abis duit kayakan bungkus ni.

Kalau tak reti tgk utube bnyk. Bkn susah mana pun

Jah gundu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 29-9-2022 01:47 PM
Mau ke dia dengar apa chuols suggest kan tu.
Nanti tak dapat dia claim detoxs tu yang terpaling  ...

alang2 u list ni...i nk tnya...sayur apa yg tggi serat...my son xmkn buah... kalau nk membuang mst nangis2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-9-2022 01:31 PM
Constipation org xambik pisang sista. Lg teruk la sembelit tu. Kena mkn betik

True indeed..
Ada org tak sesuai dgn pisang.makin bertambah sembelit ada la..
Tp rasanya skrg google dihujung jari je kan..
Kalau bertahun constipation tu tkkn tkleh google any petua or any fruits yg berkesan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:38 PM | Show all posts
cantik plak hajah mekap lite2 dengan tudung pink tu..nampak muda n fresh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 29-9-2022 02:05 PM
Petua lagi minum jus lega buat sendiri tapi kena tengok perut la..kalau gastrik bahaya..letak appl ...

Rasa apa tu sis?
Takut la tkleh telan hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:39 PM | Show all posts
tah la, pd i lg mudah mkn sayur & buah drpd produk mcm ni. mahal sepasal. dah alang2 mampu beli yg pricey ni, baik spend beli fresh fruits, organic lg kalau nak. kalau malas potong buah, beli jer yg siap potong
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:40 PM | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 02:49 PM
teringat kawan iols konon nak kurus nak menikah
p beli detox apa tah
lepas kitaorang keluar lunch na ...

Sorry tau, I kesian kt kwn chuols, tp cm lucu jgk bca u crtia ni.
Moga dia sihat2 selalu xde cirit2 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:40 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 29-9-2022 03:32 PM
alang2 u list ni...i nk tnya...sayur apa yg tggi serat...my son xmkn buah... kalau nk membuang mst ...

Kalau anak chuols tak makan buah buat jus bagi minum.
Sayuran serat tinggi.

Brocoli.
Bayam.
Kubis.
Asparagus.
Ubi keledek.
Kacang Buncis.
Bendi.
Carrot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 03:05 PM
ari tu rizalman makan produk detox dia sampai tercirit kat mekah  nasib bukan dalam masjid

Euwww mana tahu?
Dia sndiri cite kt followers ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:44 PM | Show all posts
Daripada minum produk detox julap retis2 ni

Jah maupun Faz

Lebih baik korang beli produk MLM mcm nutrilite
R&D confirm ada
Bahan mentah tanam sendiri
Segala certificates ada





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Org ada masalah constipation ni mulut dia busuk

You know what i mean?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:45 PM | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 03:44 PM
Euwww mana tahu?
Dia sndiri cite kt followers ke??

kt ig story dia
tp i tengok kt YT
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nylliette replied at 29-9-2022 03:24 PM
kalau dah sedap gilerrr tu korg percayo la 0 sugar. takde maknanya. nenas pun falvoured je ntah cam  ...

Sbb ada  sucralose tu..
Beratus kali ganda lagi manis dari sugar biasa..
Tp almost no calories..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 29-9-2022 03:27 PM
Senna leaves tu pun ada jual in pills form kat pharmacy. I ada masalah sembelit jumpa doc, dia pre ...

So senna tu mmg utk "membuang" la?
Thats why kalau minum detox nenas ni senang nk ke tandas..
Baik beli kt farmasi je pil senna ti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.271123 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list