CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hairan juga kita ya, tegar sungguh segelintir rakyat Malaysia menjadi pengguna produk minuman berasaskan serbuk. Punyalah Malaysia ini kaya dengan sumber buah-buahan dan sayur-sayuran pada harga yang berpatutan, yang serbuk juga dicarinya.

Bersyukur kita tembikai di sini tidak semahal di Korea Selatan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
yang korang berak tu bukan nama detox..tu melawas
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw tetap baju Jah bungkus ni memancar2 dr jauh dah nampak... Tetap meleret2 sapu najis kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 29-9-2022 02:39 PM
Kenapa benang ni mcm bercakap/bertanya dgn SIRI versi bodoh lol
Mcm robot lak dia menjawab haahahaha ...

SIRI iols pun bijak lagi rasanya hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:53 PM | Show all posts
Harga zionis jugak ke? Baiklah makan buah nanas fresh tu haa..tak habis boleh buat pajeri nanas & jus nanas sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:43 PM
Tulah, selama ni mmg xpernah try pun produk detox2 ni but to my surprise after bertahun constipati ...

nampak sgt gemuk jenis x jaga makan x bersenam

setelah bertahun2 sembelit baru berak semalam
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhhh R&D sndiri
Patt la beli ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 29-9-2022 11:56 AM
Iyalah le tu membongak jer ko..buang toxic dlm badan segala..
Semua produk retis aku tak caya sangat ...

Ini yg sebetulnya. Produk retis endorse pun xsemestinya terbaik. Apatah lg kalau produk timbang kilo, produk mengarut detoxlah glowinglah kuruslah. Retis yg boleh jual produk kurus produk glowing produk kosmestik timbang kilo tanpa kena kecam tu ada. Tapi lopak bukan retisnya. Hehehhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 29-9-2022 12:56 PM
Iyalah le tu membongak jer ko..buang toxic dlm badan segala..
Semua produk retis aku tak caya sangat ...

R & D hampir setahun lama katanyaaaa. Lols.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:20 PM
Ha a sbb sis antara org yg xske mkn sayur. Constipation tu mmg daily. buah lak l amik pisang every ...

Dah ada porumer reply pasal pisang. Apo pisang utk lawas? teruskan membaca ya info banyak hujung jari sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk2 je mnyindir. Klu org balas, kate kuat sentap.. sendiri yg mula kn tk sedar pula?
Nti dia twist, tk sebut nama. Tp kalau nk munafik dgn diri sendiri terserah lah.
Merata mencirit mnyindir wlupn tk sebut nama. Klu dh dr kau, mmg thu la tuju kt sape.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 29-9-2022 01:56 PM
Bertahun constipation..biar betul..

Constipation bertahun minum detox drink artis terus membuang. Iya kan je la. Hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:20 PM
Ha a sbb sis antara org yg xske mkn sayur. Constipation tu mmg daily. buah lak l amik pisang every ...

Makan la sayur dan buah. Dah tua bangka pun cerewet, tak nak makan sayur. Bukannya budak kecik. Makan produk macam ni lama2 boleh jadi usus malas sebab dah biasakan benda luar untuk rangsang gerakan peristaltik.
Ada juga yang jadi ejen lopa dan sanggup beli produk dia lepas kes melangkawi dan inai. Pelik2 manusia zaman sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 29-9-2022 02:37 PM
Huhu klu malas blend buah,telan je yogurt masyam tu.. ai xsuka masam tp demi kesihatan telan jgk.. ...

Minum vitagen je dek. Haha
Tp jgn la selalu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:05 PM | Show all posts
cattiecute replied at 29-9-2022 02:49 PM
teringat kawan iols konon nak kurus nak menikah
p beli detox apa tah
lepas kitaorang keluar lunch na ...

ari tu rizalman makan produk detox dia sampai tercirit kat mekah nasib bukan dalam masjid
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:07 PM | Show all posts
Okeh dah tengok harga, 3 sachet RM 15 yg 7 sachets RM29.90.. Mahal lah dari berry stobery punya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 03:08 PM | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 03:05 PM
ari tu rizalman makan produk detox dia sampai tercirit kat mekah  nasib bukan dalam masjid

detox tapi letak julab. terus claim detox bagai.
ingat kita ni bodoh agaknya macam lobenak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:09 PM | Show all posts
waww nilofaplus pulak da mcm iphone
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita nak berkongsi sedikit mengenai Senna di sini. Dahulu semasa berpantang, kita memang ada terbaca mengenai kesan Senna ini, jadi kita elakkan meminum teh herba mahupun pil jamu yang mengandungi Senna.


Pembacaan lanjut: https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-652/senna

#harapfahamBahasaInggeris

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:14 PM | Show all posts
i cuma nak komen..

lately2 ni ramai pula memakai baju pink memanchor gitteeww...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:50 AM GMT+8 , Processed in 0.244555 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list