CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 02:04 PM
Yg penting sis merasa nikmat membuang arini. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, tak perlu jus overclaim supaya tak sembelit, cukup minum air, makan sayuran n buah - buahan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 02:07 PM
Tula sis malas, nk blend2 bagai. Apple cider x kena dgn tekak. And sis ada gastrik jgk. Hope xkene ...

Tahutak yang banyak sakit buah pinggang adalah yang selalu minum 3 dalam 1.. there is no way way nak sihat dik..kena ada disiplin..cara yang mudah senang dapat sakit, tak memasal muda- muda dah kena dialisis, kena kencing manis sebab semua nak mudah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-9-2022 02:13 PM
Alahaiii sweetnya neelofa celebrate birthday fazura.
Mmg peminat sejati

Ini lawak... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:20 PM | Show all posts
Edited by Nnasda53 at 29-9-2022 02:23 PM
haifalrn replied at 29-9-2022 02:07 PM
Tula sis malas, nk blend2 bagai. Apple cider x kena dgn tekak. And sis ada gastrik jgk. Hope xkene ...

Sebelum chuols amalkan minum detoxs ni iols nasihatkan check kesihatan diri chuols dulu.
Sebab chuols cakap bertahun sembelit.Check kesihatan dulu sblm nak amalkan mana2 minuman atau makanan lebih baik chuols.
Ini sekadar sedikit nasihat je la dari iols yang pernah ada pengalaman masalah usus.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 29-9-2022 02:25 PM

Deleted..deleted
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masih tak bole percaya orang masih believe minuman seperti ni!
Menipu jer!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 01:17 PM
Ko @Cari-Saiful , takyah lah jadi batu api. Lain lah lofa/fazura buat ada hot news pindah luar ke, c ...

Uols jgn kutuk sangat reputs cari ni,nanti korang dituduh 'sabotaj dan sebarkan api kebencian'. ada sebab kenapa tred poll i tu kene tutup tapi i taknak la komen lelebih sangat
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 29-9-2022 02:12 PM
Yess betul sangat, yoghurt sangat membantu dia ada prebiotik..bakteria baik..bagus untuk penghadam ...

Huhu klu malas blend buah,telan je yogurt masyam tu.. ai xsuka masam tp demi kesihatan telan jgk.. terseksa sembelit dr umur 9 tahun.. 21 baru baik..aduh la.. nseb i suka buah,ngap2 gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa benang ni mcm bercakap/bertanya dgn SIRI versi bodoh lol
Mcm robot lak dia menjawab haahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 29-9-2022 02:35 PM
Uols jgn kutuk sangat reputs cari ni,nanti korang dituduh 'sabotaj dan sebarkan api kebencian'. :l ...


Dorang2 ni bertekak masing2. Ntah2 lofa and fazura masing2 dah ok. Manusia takde lah sekejam sgt sampai nak bermusuh gila2. Cuma faz/lofa artis. Itu jd berpanjangan. Gossip cari-saiful ni,

Ntah2 hanya naikkan nama kedua2 retis jek.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Minum sahajalah jus nenas biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:40 PM | Show all posts
haifalrn: Sis dh cuba detox ni smlm.Sedap gilerrr walaupun zero sugar. Mlm tu arini mmg smooth jeeee membuang and x memulas langsung. Yg best tu harga pun harga ...

nak membuang beli je la buah nenas dik. dh le lagi murah, asli pulak tu. kenapa nak kena beli jus nenas diproses?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:44 PM | Show all posts

physilium husk tu ko bole je beli kat farmasi. mmg bahan utk melawas.tak payah nak jus detox sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:47 PM | Show all posts
Sekotak ada berapa sachet and harga berapa? Ada produk berry stobery tu murah je 5 sachets RM 19.90 je, dah lama dah pun dekat pasaran
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-9-2022 02:40 PM
nak membuang beli je la buah nenas dik. dh le lagi murah, asli pulak tu. kenapa nak kena beli jus n ...

Sbb hajah blom bukak gerai jual nenas tuuu arrr...so hadap laaa dulu detox tuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenas ni bagus antara buah paling kaya vitamin C berbanding oren. Tapi tak perlulah sampai claim produk detox bagai. Blend ajalah sebiji bola akan rasa nikmat sebenar buah nenas tu tanpa apa2 tambahan. Bodo je beli2 detox ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:49 PM | Show all posts
teringat kawan iols konon nak kurus nak menikah
p beli detox apa tah
lepas kitaorang keluar lunch nak balik dalam keta je terkentut2 dia nak cirit
pastu berak sampai keluar lendir2
bila tanya agent katanya tu lendir usus2 kita. so lepas ni kurus la
iols gelak je la.
kesian dia lepas makan 2 3 hari gak kejap2 cirit nak balik kerja pun takut jem kang cirit dalam keta
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 29-9-2022 02:35 PM
Uols jgn kutuk sangat reputs cari ni,nanti korang dituduh 'sabotaj dan sebarkan api kebencian'. :l ...

Patut lah cari x jumpa. Pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rnd apa nya..semua selebriti bawak keluar detox..opkoz la kilang sama
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 29-9-2022 02:35 PM
Uols jgn kutuk sangat reputs cari ni,nanti korang dituduh 'sabotaj dan sebarkan api kebencian'. :l ...

opsss patut hilang dah sbb sabotage & sebar api kebencian rupanya…hmm apa nak dikata..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.256221 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list