CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 02:05 PM | Show all posts
moga rosak la kidney jap dok telan macam2 produk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 29-9-2022 02:07 PM
anony-mous replied at 29-9-2022 01:33 PM
I x ada pengikut. Kenapa triggered sgt ni? Ada i ckp jah dajal ke?  Sembelit xhabis lg ke?  ...


Buta dia tu tak nampak ikutan dan ajaran idolat berusrah ke sana ke sini. Positive vibe lah sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 29-9-2022 02:04 PM
sibuk nak meniaga sangat
ni dah ada Halal Certified belum
ada HACCP tak

HACCP pun tak tahu stand untuk apa..hahahahaha..masalahnya kilang pembuatan tu ada pergi check ke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:07 PM | Show all posts
Nozot replied at 29-9-2022 02:02 PM
Bertahun sembelit tu bohong sangat la dik..nak promo agak2 la...boleh jadi buasir dik..entah- entah  ...

JahLopak dan pengikutnya kalau tak membongek mana sah
sebab tu sama² sekufu lobenaks
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:07 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 02:05 PM
Kan thread pasal produk ni. Rebiew la cket. Dari ckp benda xde kaitan kenz

Betul. Thread detox kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:07 PM | Show all posts
awex^returns replied at 29-9-2022 02:01 PM
patut lah membela sangat ... hujung² agen produk sampah JahLopak
puiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

syukur..aku stkt ni xpernah terbeli apa-apa produk artis..walaupun artis tu bg free sedekah
prinsip aku, takyah nk kaya kan retis yg dh sedia kaya. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 29-9-2022 02:05 PM
Petua lagi minum jus lega buat sendiri tapi kena tengok perut la..kalau gastrik bahaya..letak appl ...

Tula sis malas, nk blend2 bagai. Apple cider x kena dgn tekak. And sis ada gastrik jgk. Hope xkene gastrik la minum benda alah ni. Tp sbb dia mcm 3in1 je, campur air dh siap so senang n mudahla bg sis.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:20 PM
Ha a sbb sis antara org yg xske mkn sayur. Constipation tu mmg daily. buah lak l amik pisang every ...

Pengalaman i yg dulu stiap 8 hari baru mmbuang,jgn la amek bnda2 yg u mkn baru leh buang.. seriously xde faedah n mmbuang duit,seksa pon seksa.. i buat balik food diary n mkn yogurt alhamdulillah dh ok.. sayur n air wajib .. buah amek yg byk air.. pisang tinggi karbo boleh buat sembelit lg truk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:59 PM
Sbb mmg bkn jnis mkn buah n sayur. Sobs. Nasib blh minum2 je drintox ni.

Kelakar weh, makan buah apa..takkan pisang kot hari - hari..sayur apa sis makan buat sembelit..hairan nie.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 02:05 PM
Kan thread pasal produk ni. Rebiew la cket. Dari ckp benda xde kaitan kenz

Insyaallah sekeluarga sskjp dan pemenat2 minum tu nanti detox lah tu badan dr segala toksin. Kurus pun kurus tu nanti. Product Jah kan, mestilah berkualiti terbaik terbukti berkesan. Harap kakak2 makcik2 dia minum gak.

Give them 1 week... Or 1 month maybe. Wait and see.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts





Ada kena mengena Tak?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:10 PM | Show all posts

aku rasa thread ni kelakar hahahhha. rs mcm bercakap dgn org bodo
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 29-9-2022 02:10 PM
Ada kena mengena Tak?

Anggap je takde bam mat.

Dari dulu pattern nya gini.. Tp anggap je tak pernah ada kaitan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 29-9-2022 02:22 PM
Chah21 replied at 29-9-2022 02:09 PM
Pengalaman i yg dulu stiap 8 hari baru mmbuang,jgn la amek bnda2 yg u mkn baru leh buang.. serious ...


Yess betul sangat, yoghurt sangat membantu dia ada prebiotik..bakteria baik..bagus untuk penghadaman..nak ok..buat jus buah sendiri..bukan susah pun..
Masalahnya nak promot tu promot la guna fakta yang betul jangan buat cerita bohong..pantang tau orang guna pseudoscience  nak lariskam jualan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:13 PM | Show all posts

Alahaiii sweetnya neelofa celebrate birthday fazura.
Mmg peminat sejati
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 29-9-2022 02:04 PM
sibuk nak meniaga sangat
ni dah ada Halal Certified belum
ada HACCP tak

Of course la ada

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 29-9-2022 01:41 PM
Dlm medical semdiri takde istilah detox ye..
YG ade istilah makanan tggi serat utk mudahkan proses p ...

jaga2 kalau sama kilang sama ramuan mau sama kisah mastika mcm ridetox punya founder kincit kat mekah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:14 PM | Show all posts
doubleA replied at 29-9-2022 05:11 AM
Yg perlu detox ni memang ada masalah lawas ke tak membuang waktu pagi? Curlast banyaknya ambik produ ...

betol sesangat.

aku dari dulu mmg tak confident dengan process food gini. especially yang beli kat kilang and rebranding mcm ni.

R&D apa nya... pure produk ambik masa bertahun2 dan ada yg sampai berbelas tahun masih dlm lab .

menipu sesangat.


Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 29-9-2022 02:01 PM
patut lah membela sangat ... hujung² agen produk sampah JahLopak
puiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Betul..samalah..sangat tak sokong faz jual trudolly..memang tak pernah nak beli. sebab tahu kesan jangka panjang pada badan..harap dia stopla jual tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
So cheapo nama produk sheols. Senduu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.258825 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list