CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingredients

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 01:39 PM | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 01:17 PM
Ko @Cari-Saiful , takyah lah jadi batu api. Lain lah lofa/fazura buat ada hot news pindah luar ke, c ...

Periok nasi dia laaa......




Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:40 PM | Show all posts
siapa yang pakai langsir tu? tak nampak muka
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:40 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:06 PM
Sis dh cuba detox ni smlm.Sedap gilerrr walaupun zero sugar. Mlm tu arini mmg smooth jeeee membuang  ...

tiru trudolly trufit ke terasa dejavu sbb dulu prnh bc benak2 dk kecam produk trudolly
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm medical semdiri takde istilah detox ye..
YG ade istilah makanan tggi serat utk mudahkan proses peristalsis je.
DETOx ni dijalankan oleh organ hati je utk prose ubatan keluar dari badan.
Sape beli ni mmg bodoh

BTW produk ni satu kilang dgn ridetox kah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-9-2022 01:40 PM
tiru trudolly trufit ke terasa dejavu sbb dulu prnh bc benak2 dk kecam produk trudolly

Yg tu pricey kan? Biasalah biznez , faz pun buat tudung buat islamic app. Sama2 meniru.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 29-9-2022 01:41 PM
Dlm medical semdiri takde istilah detox ye..
YG ade istilah makanan tggi serat utk mudahkan proses p ...

Tulah, selama ni mmg xpernah try pun produk detox2 ni but to my surprise after bertahun constipation, arini berjaya membuang sperti normal. Nikmat yg x terkata
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:43 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:41 PM
Yg tu pricey kan? Biasalah biznez , faz pun buat tudung buat islamic app. Sama2 meniru.

tp fans faz xde kutuk2 apps islamik jah mcm benak kecam produk trudolly faz..siap membongkak lagi kata jah xlayan produk2 timbang kilo cmtu..hujung2..eh ada jgk buat jus nenas

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-9-2022 01:43 PM
tp fans faz xde kutuk2 apps islamik jah mcm benak kecam produk trudolly faz..siap membongkak lagi  ...

Ramai je yg kutuk.. tu perkara biasa kutuk mengutuk tu hobi kita org malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:46 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:44 PM
Ramai je yg kutuk.. tu perkara biasa kutuk mengutuk tu hobi kita org malaysia

hujung2 benak telan jgk jus detox..dulu2 kemain kecam, kata beracun lah, menipulah,..hahah
kenapa selalu apa yg benak kata berbalik pd benak dan idola nya ea? ketulahan mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:47 PM | Show all posts
anony-mous replied at 29-9-2022 01:31 PM
Constipation org xambik pisang sista. Lg teruk la sembelit tu. Kena mkn betik

Mau ke dia dengar apa chuols suggest kan tu.
Nanti tak dapat dia claim detoxs tu yang terpaling bagus.
Punya banyak makanan lain boleh di cuba.

Epal - sumber serat.
Prun dan Pir - kiranya julap semulajadi.
Kiwi - memudahkan pergerakan saluran penghadaman.
Kekacang - tinggi serat bantu melancarkan usus.
Buah Tin - mengalak pergerakan usus.
Avocado - kaya nutrien bantu masalah sembelit.
Roti, bijirin dan pasta gandum - menambah berat pada najis/percepatkan bahan buangan.

Mana yang ada masalah sembelit tu boleh pilih mana2 yang boleh masuk tekak chuols secara semulajadi.

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:49 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 29-9-2022 01:47 PM
Mau ke dia dengar apa chuols suggest kan tu.
Nanti tak dapat dia claim detoxs tu yang terpaling  ...

jgn la..dia tgh excited nk promote tu..mgkin dia slh sorg agen nenas..pdhl dulu dia nombor 1 kutuk produk detox retis lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-9-2022 01:49 PM
jgn la..dia tgh excited nk promote tu..mgkin dia slh sorg agen nenas..pdhl dulu dia nombor 1 kutuk ...

Huh? Who are u talking about?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:52 PM | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:51 PM
Huh? Who are u talking about?

ubah topik pulak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 29-9-2022 01:41 PM
Dlm medical semdiri takde istilah detox ye..
YG ade istilah makanan tggi serat utk mudahkan proses p ...

Bukan ridetox

Tapi ridsect
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-9-2022 01:31 PM
Constipation org xambik pisang sista. Lg teruk la sembelit tu. Kena mkn betik

betik under rated…semua bantai lemon le limau gedang lah..end up betik ni org buat cili sos…..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 01:55 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-9-2022 01:49 PM
jgn la..dia tgh excited nk promote tu..mgkin dia slh sorg agen nenas..pdhl dulu dia nombor 1 kutuk ...

Ooppssss...

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:43 PM
Tulah, selama ni mmg xpernah try pun produk detox2 ni but to my surprise after bertahun constipati ...

Alhamdulillah

Moga chuols dapat membuang dengan lawas setiap hari. Dapat sejam sekali lagi baguih.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 29-9-2022 01:43 PM
Tulah, selama ni mmg xpernah try pun produk detox2 ni but to my surprise after bertahun constipati ...

Bertahun constipation..biar betul..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 29-9-2022 01:55 PM
betik under rated…semua bantai lemon le limau gedang lah..end up betik ni org buat cili sos…..

Seriuslahhh

Sos betik gittew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 04:07 PM GMT+8 , Processed in 0.283665 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list