CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Jualan Bersama Pemborong Terpilih Je,"-Neelofa Jual Minuman Detoks Pula, Dah Sediakan 'Senjata' Kalau Orang Kecam

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi pakar buat terpaling taik hati hati tersumbat sewage 8 petaling nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
So semua nya ni plus that tiktok that heat up fans seteru sbb nak keluarkan product terbaru ni????   Saja buat org gaduh kan, tggunglah dosa kat akhirat nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nylliette replied at 29-9-2022 03:24 PM
kalau dah sedap gilerrr tu korg percayo la 0 sugar. takde maknanya. nenas pun falvoured je ntah cam  ...

Nenas sendiri adalah buah yg tinggi gula.
Nenas n grapes iols pnh bace not recommended consume byk2 klo ade diabetes
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bunnyj3lly replied at 29-9-2022 03:49 PM
I pun dulu ada masalah constipation. Esp bila nk period. Haha. Pelik tapi benar. Masa muda remaja, c ...

Nk tgu 8 jam baik ko beli dulcolex je kt farmasi.
Baru berapa ringgit. Skali keluar bersih terus usus ko
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 29-9-2022 03:27 PM
Senna leaves tu pun ada jual in pills form kat pharmacy. I ada masalah sembelit jumpa doc, dia pre ...

I ade beli daun senna konon2 nk buat teh minum mlm2 bg sng buang. Tp seram plk kang asek nk memerut lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:03 PM | Show all posts
doubleA replied at 29-9-2022 01:11 PM
Yg perlu detox ni memang ada masalah lawas ke tak membuang waktu pagi? Curlast banyaknya ambik produ ...

setuju! real foods >>>>>> processed foods.

nak senang membuang, makanlah sayur dan buah banyak banyak. jangan la minum detox tea apa bagai ni nanti rosak buah pinggang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Namy1971 replied at 29-9-2022 03:30 PM
Bkn semua sesuai ambik pisang for lawas..
Sesetengah org makan pisang makin sembelit ..
So if u ma ...

Betik klo tok i mmg bgos
Klo arini mkn betik esok confirm membuang
Tp nye ssh plk nk ade betik tmpt iols ni
Xpn Kadang2 mahal cm buah import lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:06 PM | Show all posts
Diamondmoney replied at 29-9-2022 05:02 PM
Nk tgu 8 jam baik ko beli dulcolex je kt farmasi.
Baru berapa ringgit. Skali keluar bersih terus  ...

Ni pun laxatives utk buang, usually kalau kes teruk doc akan prescribed both senokot (senna leaves) and dulcolex, kena makan dua2  sekali,  both pun boleh beli kat pharmacy.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:08 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 29-9-2022 04:46 PM
Benda detox ni dia memang bagi kentut2 lepas tu 8 jam kemudian tu berak cirit, habis semua keluar..  ...

kalau tak control makan benda manis dan berlemak, tak bersenam, detox lah mcm mana pun tak akan kurus

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 29-9-2022 04:20 PM
Pemanis tiruan bahaya utk diabetic patients. Segala gula & pemanis tiruan tak boleh ambik walaupun ...

Yes..
Tp bg info2 mcm ni benaks tak peduli pun..
Dorg tetap jd agent and support produk jahdetoks ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:11 PM | Show all posts
missyL replied at 29-9-2022 05:01 PM
Nenas sendiri adalah buah yg tinggi gula.
Nenas n grapes iols pnh bace not recommended consume byk ...

kalau org ada diabetes atau masaalah jantung, ambil buah buahan kaler hijau mcm guava, kiwi, epal hijau

ni doc cakap
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 29-9-2022 01:28 PM
Iols nk tanya yg minuman xs perfect premium dari harqis empire tu berkesan tak? Iols nmpk byk sgt ik ...

X yah la ..meols minum x da kesan pn . 3 kotak.jgk... baik amik neutraa.. produk farmasi.. Dr Sam pn amalkn.. In-syaAllah bahan semua premium. Even stop ..berat x naik pn.. nak try bole pm meols..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 29-9-2022 02:05 PM
moga rosak la kidney jap dok telan macam2 produk

I pnh tgok dr rafidah kot share kt tiktok
Rmai melayu muda2 dah sakit buah pinggang buat dialisis.
Kesan product2 ni semua lah

Tkut oi
Badan n organ satu ni je tuhan bg.
Jagala elok2
Jgn mkn bkn2
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-9-2022 05:08 PM
kalau tak control makan benda manis dan berlemak, tak bersenam, detox lah mcm mana pun tak akan ku ...

Betul betul betul..
Jaga pemakanan 80%, lagi 20% bersenam..
Kalau dua ni tak jaga, kelaut jugak la detoks pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:13 PM | Show all posts
talia replied at 29-9-2022 03:39 PM
tah la, pd i lg mudah mkn sayur & buah drpd produk mcm ni. mahal sepasal. dah alang2 mampu beli yg p ...

setujuuuuuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-9-2022 05:11 PM
kalau org ada diabetes atau masaalah jantung, ambil buah buahan kaler hijau mcm guava, kiwi, epal  ...

Epal hijau bgs kn
K la nk g mkn epal hijau hehehe

Yg penting buahan n sayuran fresh lg bgs n murah
Klo dah mls sgt kokak je timun tu haa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss dlu time berpantang mesti sembelit..
Lgi2 seriau tang jahitan tu kn..
Pergi sensei, beli pil lawas tu, elok pagi membuang tnpa sakit perut lgsung pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 29-9-2022 02:01 PM
patut lah membela sangat ... hujung² agen produk sampah JahLopak
puiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Hahahaah
Rnd

Cuba share kertas keje n result rnd tu nk tgok
Siap sekali klo ade lab test ke..

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 29-9-2022 05:03 PM
Betik klo tok i mmg bgos
Klo arini mkn betik esok confirm membuang
Tp nye ssh plk nk ade betik tmp ...

Kt lotus murah u..
Manis2 pulak tu betik nya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:15 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 29-9-2022 04:11 PM
Byk sgt pakai product timbang kilo, ade effect ke pun?

setakat ni tak nampak effect lagi bab badan,. kecuali kulit muka dia merah menyala time kena panas.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.269107 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list