CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] Dr M tak pernah insaf, kata Anwar

  [Copy link]
Post time 29-9-2022 09:07 PM | Show all posts
tripleid replied at 29-9-2022 04:07 PM
bangnon byk kebel cuma ramai x tahu..

baru2 ni dua2 TPM singapore,thailand jumpa dia.singapore jumpa kat parlimen,thai pulak jemput dia kat sana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dewimalam78 replied at 29-9-2022 08:21 AM
Ai kesian dengan anwar ni. Panjang dan berliku perjuangan politik dia. Ntah kenapa Tuhan masih tak i ...

Hakikat sebenar hambaNya untuk diuji kan... Ni cara dia diuji... Ex presiden mesir tu pun .. jadi sekajap paatu masuk pnjara pastu meninggal...org baik jugak... Mcam2 Allah nak tnjuk pasal kuasa atas muka bumi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
atok tak penah insaf, bangnon tak penah belajar dr kesilapan. contoh muda.RAT tu baru2 lagi tau pegi tikam belakang PH, pe jadah masih terbuka utk perbincangan nak terima masuk PH ke tak? org lain dah berapi menyampah ngan partaik ketiak tu, boleh pulak dia husnuzon pelbagai
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:56 AM | Show all posts
semoga atokkau jd pm malezia sehingga 1000 tahun inilah yg raykat mahu
xde atokkau org malezia mmg akan duduk dlm gua dan hutan selamanya
nasib ade atokkau dptla kluar hutan dan gua pd tahun 90an
yg lain xreti buat keje raykat tetap akan duk dlm hutan belukar
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Anwar dah insaf ke...tanya jer
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:01 AM | Show all posts
Didoakan semoga Anwar menjadi next PM semasa hayat Mahathir masih ada...amin
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 29-9-2022 05:45 PM
Sumpahan seorang peliwat bersiri.....

Penipu bersiri pun ye gak..

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:50 AM | Show all posts
alesandra replied at 29-9-2022 09:00 PM
macam ko tau plan Allah kann?jadi jurucakap??atok kesayangan ko gila nak jadi PM kali ke3 tu... apa ...

ala2 plan 'mark my word' gituh sampai confident diri sendiri tahu plan Allah atok takkan jadi PM kali ke-2 dulu ke ?


xnak plan 'mark my word' utk atok x kan jd PM kali ke-3 ke ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 11:00 AM | Show all posts
Orix replied at 30-9-2022 09:50 AM
ala2 plan 'mark my word' gituh sampai confident diri sendiri tahu plan Allah atok takkan jadi PM k ...

oohh lord.... okeylahhh..okeylahhh...utk puaskan hatikau buorix..MARK MY WORK...ATOK KESAYANGAN KAU... GERAKAN BAU TANAH MADEY  MUHAMMAD TAKKAN JADI PM BUAT KALI KE-3.SIMPAN RESIT NI MOTHERFUCKER

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:01 AM | Show all posts
ifanonline replied at 30-9-2022 09:01 AM
Didoakan semoga Anwar menjadi next PM semasa hayat Mahathir masih ada...amin

amin.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:22 AM | Show all posts
alesandra replied at 30-9-2022 11:00 AM
oohh lord.... okeylahhh..okeylahhh...utk puaskan hatikau buorix..MARK MY WORK...ATOK KESAYANGAN KA ...

curlasttt boleh jd Lord
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:25 AM | Show all posts
Orix replied at 30-9-2022 11:22 AM
curlasttt boleh jd Lord

owh lord...owh god...ya Allah.takkan itu pun bangang
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:33 AM | Show all posts
alesandra replied at 29-9-2022 09:07 PM
baru2 ni dua2 TPM singapore,thailand jumpa dia.singapore jumpa kat parlimen,thai pulak jemput dia  ...

Nuar ni kalo nak jadi pm kena la jadi brutal sikit mcm atok saka..ni baik sangat sbb tu org asik pijak kepala
mcm kes hadi bawang fitnah dia ahli freemason tu..

patutnya saman je si tua kutuk tu smpai tinggal spender.kasi ajar sikit lobai2 pas kaki fitnah tuh

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:36 AM | Show all posts
alesandra replied at 30-9-2022 11:25 AM
owh lord...owh god...ya Allah.takkan itu pun bangang

org perli kau jd lord lah mangkok sebab boleh confirm yakin mark my word bagai . itu pun bangang nak paham . patut lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 29-9-2022 09:00 PM
macam ko tau plan Allah kann?jadi jurucakap??atok kesayangan ko gila nak jadi PM kali ke3 tu... apa ...

Somehow i dah agak you akan masuk tazkirah bg tazkieah bla bla bla. Tp untuk sejukkan hati you, i la ni mmg dah lembut hati kat bang non. Harap dia next pm...takkanlah dia lagi teruk dr yg ada skrg
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org kata, wali allah paksu mid bgtau pasal sarung keris apa ntah. Tp makna kata anwar tak kan jadi pm. Sebab tu ai dr zaman langkah kajang, pru12 till now tak gabra pasal anwar ada nombor.

Tak tau la kenapa, tp ai tak yakin anwar dpt naik pm. Maybe bakal pm tu dari mn atau pn.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-9-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Comment sbb nk upkan thread sbb byk spam thread 18sx muncul kt atas
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 3-10-2022 09:26 PM

Jgn lupa Tun Mahathir. Jgn sesekali underestimate dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 10:15 PM | Show all posts

abahcow tu mimpi ajelah nak jd piyem lg. bersatu takkan menang. iols sangat yakin. tp iols agak yakin Tun M bakalan PM buat kali ke-3....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.112192 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list