CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29605|Reply: 293

Bilik Asrama Leona RM976 Seminggu, "Bapak Dia Kaya Apadehal!"

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 07:31 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Ramai teruja melihat bilik asrama pempengaruh yang juga anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona di United Kingdom.


Mana tidaknya, mejadi impian kebanyakan pelajar yang mahukan privasi dengan memiliki bilik seperti Leona yang dilengkapi bilik mandi.













Kredit foto: IG




Leona berkongsi sekitar biliknya itu yang sudah dikemas rapi, walaupun belum dihias sepenuhnya untuk tatapan umum menerusi laman sosialnya.


Nampak selesa betul bilik Leona yang menyambung pengajian dalam bidang pengurusan.




Kredit foto: IG




Ramai juga ternanti-nanti 'room our' bilik Leona di YouTube.


Namun, menelan air liur juga apabila Leona memaklumkan dia perlu membayar sewa bilik itu sebanyak 196 pound (RM976) seminggu!







Kredit foto: Twitter




Bapanya kaya, apadehal? - CARI



Kredit video: IG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 07:38 PM | Show all posts
apak dia kaya ke... atok dia senyum sinis agituhhhh... sambil berwirid dan sambung balik tabligh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan..cucu jutawan..mmg layak lar utk sewa bilik harga mcm tu..
Tp jgn bawak balik jantan udoh ler...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as anak marhaen atas ticket biasiswa. Ntah2 belanja shopping dia kat Msia lagi banyak dari ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
atok dia kaya.. bukan cuci duit sesapa nak tanggung cucu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 28-9-2022 08:02 PM
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as ...

Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dari cara pakaian and pembawaan diri. Kalau kat oversea, bila nampak yg jenis skema2 sikit tu, must be under biasiswa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah. Berduit dan tak guna quota org lain utk ditanggung gomen belajar etc etc. Semua bayar sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa apak dia kaya sangat? Bkn ada job berlakon pun dah kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 08:34 PM | Show all posts
haifalrn replied at 28-9-2022 08:27 PM
Kenapa apak dia kaya sangat? Bkn ada job berlakon pun dah kan?

Apak dia arkitek dik.

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah la tu...Btw btul la g sana dh bertutup... Cma bwh ja trbukak lg.. one step closer dh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-9-2022 07:38 PM
apak dia kaya ke... atok dia senyum sinis agituhhhh... sambil berwirid dan sambung balik tabligh...

Atuk pahamin masuk tabligh ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ateeeee keluarga prominent
money never runs out
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa2 warga forum kertu...lesen mandu mesti sign atuk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:51 PM | Show all posts
mendeluk replied at 28-9-2022 08:17 PM
Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dar ...

hahaha betul2...

anak org (betul2) kaya ni pergi overseas senang je mingle dgn orang2 kaya local dkt sana... same vibe and same spending money attitude

kalau student biasiswa ni biasanya apa2 nak buat pun fikir dulu..duit cukup ke x sbb apa2 jadi parents bukan boleh send money pronto

dressing pun bezaaa yahh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 28-9-2022 07:34 PM
Apak dia arkitek dik.

Also @haifalrn

Mak dia lawyer educated in the UK.

https://youtu.be/3uSOK3PpHCM

Cakap pun elok je. Cuma iols kalau boleh nak suruh mak dia perkemaskan penampilan esp bab rambut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Best hokeh jadik Leona.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 28-9-2022 12:02 PM
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as ...

Kan? Kira muroh dah untuk bilik lawa selesa gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 28-9-2022 09:51 PM
hahaha betul2...

anak org (betul2) kaya ni pergi overseas senang je mingle dgn orang2 kaya local  ...

Budak2 skema suka pakai baggy pants/jeans, cross-body lil bag, kasut, tudung sampai ke bawah dada, lepastu pakai topi Beza dgn not biasiswa. Pakaian berbeza. Tapi ada je anak2 org mampu dpt biasiswa, so kita tak boleh pull out e’thing.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 28-9-2022 12:17 PM
Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dar ...

Tapi Dr. Amalina menafikan statement sis ini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 28-9-2022 10:16 PM
dua_chzy replied at 28-9-2022 10:08 PM
Tapi Dr. Amalina menafikan statement sis ini.


Dia dulu agak skema. Tapi personality dah built up after so many years living abroad.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:10 AM GMT+8 , Processed in 0.139732 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list