CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Lelaki ini kiciwa 5 permohonon IPTA ditolak, Sebaliknya Dapat Tawaran Dari Universiti UK

  [Copy link]
Post time 2-10-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mayakaren replied at 28-9-2022 09:45 AM
Kat overseas memang ler boleh dpt sbb ada quota utk foreign students. Cuma mahal ler fees and cost o ...

Oversea punya uni mmg nak sgt student international..money generation Kan..ipta/iptsnkita pun sama..
Cuba minta Oxford or Cambridge..itu mmg payah nak masuk
.kat Malaysia ni..um, usm ,ukm,upm mmg payah nak masuk kalau result biasa biasa..
Btw..kalau ada duit ko pergi je belajar kat sana..tmpt kat mesia ni beri pada student lain yg lain ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 28-9-2022 10:02 AM
Lagi bagus provided a singlemom yg baik cantik solehah dan tak owe apa2 gomen pegi potong bulan2 ...

Lebih baik buat mcm famili Leona Tu..adik neradik terus belajar kat overseas..tak payah nak hadap belajar kat mesia..untunglah famili dia ada ada
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 28-9-2022 10:08 AM
ade tulis  polytechnic , tenngok bawah results dia tu,  ade ditulisapproved...by the  senate polyt ...

Kann
.kalau dpt Oxford, Cambridge, UCL dan mana mana lagi uni UK yg hebat ..baru leh viral..untung untung leh dpt tajaan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Highflyer19 replied at 28-9-2022 10:17 AM
Sebab ramai yg lebih pandai...

Harapnya pihak berkuasa tak turunkan gred ye...selalu Pak politician nak sgt result gempak gempak..walhal..graf diturunkan...
Harapnya bidang akademik, kesihatan, keagamaan, ekonomi tidak dipolitikkan..buat mcm bidang kehakiman Dan audit
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 2-10-2022 09:15 AM
skrg ada certain uni mcm UPM dah buka utk laluan alternatif. ala2 private wing la.. yuran kene byr f ...

UM pun ada buat laluan kedua..tapi yuran mmg takde subsidi lar..tapi still lebih murah dari buat kat overseas tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 2-10-2022 07:10 PM
UM pun ada buat laluan kedua..tapi yuran mmg takde subsidi lar..tapi still lebih murah dari buat k ...

laluan alternatif / kedua ni dpt sambutan menggalakkan time musim covid sbb makpak golongan T20 takleh hantar anak study obersea.. ni sempadan dh buka blk maybe senario akan berubah kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:05 PM | Show all posts
annehuda replied at 28-9-2022 08:54 AM
Ni mcm peter parker dlm no way home la. Mmgla keputusan ko ditolak,tapi boleh je buat rayuan lagi. I ...

suka komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
So isunya nak cerita kata dpt offer dr UK
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi 5-10 tahun akan datang..parents dh kena standby duitt untuk sambung anak belajar ke u
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 2-10-2022 10:20 PM
Lagi 5-10 tahun akan datang..parents dh kena standby duitt untuk sambung anak belajar ke u

skrg pun ramai dah start menabung SSPN kanz.. leh simpan utk anak sambung belajar in the future.. yg lg best sbb leh buat pengecualian income tax
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dpt pun sambung study uniten
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.100005 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list