CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ^CUN_GILA~.

Viral Kahwini Jejaka Ukraine Dulu - Sekarang Dah Bercerai?

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 28-9-2022 06:05 PM
betul ke da cerai
mcm tertengok jugak insta depa
nurha ajar laki dia ni mengaji la

Apa ig diorang ? Mind to share
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 27-9-2022 11:04 PM
Duit sape RM30k tu?

Mei aritu dia angkut adik dia ke sini.  Maklumlah negara sendiri perang..

  

https://www.instagram.com/p/BX5M4MDghzm/?igshid=ZDZjYjU5YmM=

Sekali tu ini bukan adek dia.  Tapi awek dia..  Sama2 diver.

Kot kantoi merendek dalam bilik si Nurha..  Aku tak trust this guy from Day 1.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:13 AM | Show all posts
tak lalu nak bau cekpit belacan kot... dah biasa bau cekpit pink2 bau masam cheese gittuhhh...

alantaklerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 07:46 AM | Show all posts
Heydidle replied at 28-9-2022 11:51 PM
Apa ig diorang ? Mind to share

Gladkyi Bogdan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 08:50 AM | Show all posts
jarang laki mat saleh yg educated + kerja profesional nak kawen pompuan malay
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:16 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 29-9-2022 01:02 AM
https://www.instagram.com/p/BX5M4MDghzm/?igshid=ZDZjYjU5YmM=

Sekali tu ini bukan adek dia.  Tapi ...

betul ke ni? plot twist sungguh ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:47 PM | Show all posts
Dia jumpe mamat nie kat waterpark terbesar penang kan? Ape entah nama dia. Rasa tahun lepas kot. Sakan no tak kenai betul2 orang. Main sauk je like one of forummers sini said.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 29-9-2022 01:02 AM
https://www.instagram.com/p/BX5M4MDghzm/?igshid=ZDZjYjU5YmM=

Sekali tu ini bukan adek dia.  Tapi ...

Laaaaa dia kata adik mai sbb perang. Rupanya awek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
gadis_tulip replied at 29-9-2022 01:47 PM
Dia jumpe mamat nie kat waterpark terbesar penang kan? Ape entah nama dia. Rasa tahun lepas kot. Sak ...

Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsalleh educated+ ada kerja professional.

Matsalleh ukraine ini jual agar dlm botol tu khenz. Low class nyer mcm acik tt melayu. Kerja tetap pun tak ada. Main sauk je asal “matsalleh”.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:01 PM | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 02:54 PM
Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsa ...

So apo tujuan laki tue kawen dengan minah nie? Sebab nak PR Malaysia ke? Nampak sangat mamat nie tak boleh lepaskan kehidupan bebas dia dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:53 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 29-9-2022 03:01 PM
So apo tujuan laki tue kawen dengan minah nie? Sebab nak PR Malaysia ke? Nampak sangat mamat nie t ...

but not easy nak dpt pr or citizenship. bff i non msian tp dok msia lama dah. cakap kedah piaw. apply citizenship msia berpuluh tahun tp xdpt. lepas kahwin, anak dpt msian, tp dia kena tunggu 7 tahun baru boleh apply
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ainonymous replied at 28-9-2022 09:44 AM
org kawen matsalleh, ko nak matsalleh jugak. haaa mendapat. ada satu lagi aku tgk kat tiktok banyak  ...

Apa tiktok minah tu uols
Ai nk skodeng jap
Mcm poyo je bunyinya
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 05:44 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 28-9-2022 10:08 AM
Orang Melayu kalau tengok omputih ke arab ke sanjung tinggi sangat, kalau kawen orang kulit hitam ha ...

baik mcm fila adama tu ye dh mcm YB diaorg kat sana hdup pun sng hehe..
tp kalau kak kepam lain plak ctenya


Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin bersebab la tuh.. susah nk caye warga asing ni..
Klu yg educated lain kut sikit
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kes tipah tertipu ke apa? Tulah nak kawen dgn mana2 lelaki pun jgn main sauk je
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 06:54 AM
Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsa ...

So far yg betul2 kawen ngan mat salleh berduit ni i follow kat ig norlinwalker duk landern. Okey lah.. kat malaysia pulak rumah sheols setaman dgn chep one
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 29-9-2022 05:44 PM
baik mcm fila adama tu ye dh mcm YB diaorg kat sana hdup pun sng hehe..
tp kalau kak kepam lain pl ...

Tp tgk adama dgn family adama pon jenis org berpengaruh gak kt sana.. adik beradik adama pon arawah ayah dia hntar ke luar negara belajar.. tanah pon byk.. tu yg ade duit nk berbisnes.. cuma tu la, benua afrika takde la yg maju.. kalo fila tu kawen ngn negro caprut, biawak, maw tak bertahan jugak kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ^CUN_GILA~. at 29-9-2022 09:11 PM
jambatannetizen replied at 29-9-2022 02:54 PM
Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsa ...

Apehal ko mengata aku acik tt low class setan??  Ko tu high class celah mana?  Aku masuk reply bukan pasal ko sangat pun.  Buat menyemak je.

Bogjan ni nak lari pi Berlin pulak:


Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 29-9-2022 09:05 PM
Apehal ko mengata aku acik tt low class setan??  Ko tu high class celah mana?  Aku masuk reply buka ...


Kau jump into conclusion pehal? Pastu maki-maki . Perasan gilaaaa. Aku rase org lain pun faham tt itu apa. Bukan ngko  la gila .

Alamaaaaakkk!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 29-9-2022 02:36 PM
Laaaaa dia kata adik mai sbb perang. Rupanya awek

Tak.  Aku silap..  Memang adek dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:30 AM GMT+8 , Processed in 0.106053 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list