CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ^CUN_GILA~.

Viral Kahwini Jejaka Ukraine Dulu - Sekarang Dah Bercerai?

  [Copy link]
Post time 10-10-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
snj replied at 7-10-2022 07:16 PM
Tolong share or pm. Me pun hampir2 terpengaruh ni

Xdpt link pon ade x?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-10-2022 09:57 PM | Show all posts
fefeeling replied at 7-10-2022 03:54 AM
Tgk mamat tu pakai cincin lg kt jari manis.. jarang laki ummah kokesen pakai cincin cenggitu unless  ...

Bagusnya mamat tu hahhaha sebab diri ku ini bertahun dah stop pakai cincin kahwin tunang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 10-10-2022 06:24 PM
Xdpt link pon ade x?

Pi kt bod pelancongan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
snj replied at 7-10-2022 07:16 PM
Tolong share or pm. Me pun hampir2 terpengaruh ni

Kalau trip turkey swiss tu maybe her forte but trip umrah better korang pi agensi yg establish and ada proven track record so that korang tau harga korang bayar setimpal dgn isi pakej.

Aku memula terpesona jugak dgn marketing dia, janji pakej A dgn sekian2 spec tapi bila deliver lompong sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 9-10-2022 12:39 AM
Rumah pon dah hancor..

Habis kat Penang tu dia dok kat apartmen sapa?  Selalu upload video dari balcony.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 1-10-2022 06:24 PM
Kan
Mcm muka jahat2 gitu hahahaj

Hahahaha banyak tengok movie omputih laa kita ni! Tapi memang betul pun, kalau dlm movie, penjahat2 belah2 eastern europe muka macam ni laa kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 28-9-2022 09:26 AM
Sekeping gambo kawen pun dh takde.. ade jgk stalk2 dulu ig dorang ni..

Dah dapat pakwe baru..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal mat saleh he ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 04:21 PM | Show all posts
mamat ni tgh seronok2 kat thailand
tu la nak kawin ritu tangkap muat ja
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 10-10-2022 11:07 PM
Kalau trip turkey swiss tu maybe her forte but trip umrah better korang pi agensi yg establish and ...

Tgok die punye trip mcm best jgk
Tp tula kn
Tkut nti pg xpuas hati

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau iols tak silap family dia ada kedai area rumah iols.. dia jd cashier kat situ.. barang kat kedai depa mahal nak mati.. patut dh lama xnmpk laki ni.. sbb dulu pernah nmpk sekali.. tapi dia mmg lawa pun..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I macam nampak diorg kat border. Nak balik Malaysia, aman aman je tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 11:35 AM | Show all posts
OrkedSeroja replied at 12-12-2022 08:16 PM
I macam nampak diorg kat border. Nak balik Malaysia, aman aman je tengok.

nurha dgn laki ukraine ke mksd u?
ke laki dia dgn kawan2?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.104118 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list