CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ^CUN_GILA~.

Viral Kahwini Jejaka Ukraine Dulu - Sekarang Dah Bercerai?

  [Copy link]
Post time 4-10-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 3-10-2022 12:15 PM
Kat tiktok ada sorang ppuan ni apa entah nama lupa jual kerepek pedas tu. Dpt bf turkish. Risau pula ...

Oh I ada tertengok..pempuan tu tour guide kan..i baca kat komen ada sorang tu mentioned bf dia tu Syrian sebenarnya tapi duduk istanbul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 4-10-2022 12:48 PM
Kekyah kan?

Aku pi trip umrah dia mmg aku nyumpah sbb mcm kena scam je. Tetap pergi tapi organise ...

Yeke weh. Dia promote lg tuhh. Cer cte. Nasib baik aku tak terpengaruh. Ade jugak rase nk ikut
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 4-10-2022 11:21 PM
Yeke weh. Dia promote lg tuhh. Cer cte. Nasib baik aku tak terpengaruh. Ade jugak rase nk ikut

Haha nanti  benang ni kena rogol plak dok cerita takde kaitan. Boleh je nak share, i pi share kt thread umrah la senang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 4-10-2022 11:00 PM
Oh I ada tertengok..pempuan tu tour guide kan..i baca kat komen ada sorang tu mentioned bf dia tu  ...

Lahhh syrian ke, dah tentu la pelarian. But sheols tak kesah noks dah kaya raya, buat trip pun ala kadar puii
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 4-10-2022 11:32 PM
Haha nanti  benang ni kena rogol plak dok cerita takde kaitan. Boleh je nak share, i pi share kt t ...

Boleh uuu. Nnti u bagi link please. Sbb i tgh mcm nak pegi lepastu nampak dia iklan2. Trip bujang ke ape tah tuu…
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 10:19 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 3-10-2022 12:26 PM
Matdan jugak la yang betul2 legit.

kawan i nampak martdarn ni minum beer kat changkat few years ago, masa dah nikoh pun. i tanya bebetul, sure ke u nampak tu martdarn. dia cakap ho.

kalau kero mata dia. maka salahla info aku.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 4-10-2022 11:33 PM
Lahhh syrian ke, dah tentu la pelarian. But sheols tak kesah noks dah kaya raya, buat trip pun ala ...

Apa kata u bukak benang khas utk alert scam trips dia..kasi nama samaran potato gitu

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:34 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-10-2022 08:56 PM
Jangan2 ummah lemari bottom sisturr..  Lagi terok langsong jadi jande berhias.  

Anyway dia ni ta ...

mebi takde kut.. dats y le jadi lagu tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-10-2022 01:34 PM
mebi takde kut.. dats y le jadi lagu tu

Meluat aku tengok bangse Ukraine ni.  Tak gune dibuad baek..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 5-10-2022 02:59 PM
Meluat aku tengok bangse Ukraine ni.  Tak gune dibuad baek..

aku meluat dgn ukrainer. aku pegi kelas jugak ada sekali dgn dorang perangai bottom feeders sembang bukan main kencang lagi memasing.

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 07:53 AM | Show all posts
labusayong replied at 5-10-2022 10:19 AM
kawan i nampak martdarn ni minum beer kat changkat few years ago, masa dah nikoh pun. i tanya bebe ...

Teu salah satu nak kena hadap kalo kawen dengan non muslim. Sebab diorang dah biasa mabuk. Nak buat camano? Harap kuat la spouse2 mereka nie.

Tapi golongan socialiate M pun ramai je meneguk. Cam minum coke je.


Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Oic kisah dia ni pnh viral thn lps or awal thn ni. Takziah sistur...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 28-9-2022 10:22 AM
Itu iols gelak. Kalau nak kawen omputih, pilih mcm laki dr amalina. Suami dok ...

laki dia kerja apa eh. Try search mcm no record langsung
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 08:13 PM | Show all posts
Wowlela replied at 3-10-2022 03:06 AM
Tak baik la cakp camni. Kan jodoh. Circle i ramai je kawin mat saleh. Mat saleh bAik lagi revert,  ...

Kan aku kata "jarang" bukannyer xder langsung..

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 08:17 PM | Show all posts
virgocircus replied at 6-10-2022 08:35 AM
Oic kisah dia ni pnh viral thn lps or awal thn ni. Takziah sistur...

Kerja diver (ala2 sukan terjun tu) tp khas untuk pertunjukan semata2... dekat escape waterpark penang tu ada... dekat water theme park luar negara pown ada show diving camni

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mamat tu pakai cincin lg kt jari manis.. jarang laki ummah kokesen pakai cincin cenggitu unless dah kawin.. so aku speku still togede-gede je? Biasa la bab tak upload pic laki/bini kt socmed.. cam aku pun tak bape upload pic tok laki aku omputih gak so either org speku dah tak togede or ingatkan aku pindah duk europe, padahal aku ada je kt kl enjoy makan sambal belacan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ardent91 replied at 6-10-2022 08:17 PM
Kerja diver (ala2 sukan terjun tu) tp khas untuk pertunjukan semata2... dekat escape waterpark pen ...

Cam tak stabil je kerja huhu
Show performer ni bermusim kot jobnye
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 4-10-2022 11:35 PM
Boleh uuu. Nnti u bagi link please. Sbb i tgh mcm nak pegi lepastu nampak dia iklan2. Trip bujang  ...

Tolong share or pm. Me pun hampir2 terpengaruh ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 27-9-2022 10:49 PM
matsalleh ni mcm xde kerja tetap. nampak cam matsalleh kampung. ukrainer kan? of course pelarian. Dt ...

Rumah pon dah hancor..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 11:30 AM | Show all posts
fefeeling replied at 7-10-2022 04:54 PM
Tgk mamat tu pakai cincin lg kt jari manis.. jarang laki ummah kokesen pakai cincin cenggitu unless  ...

rasanya mamat ni dah buang semua gambar2 dia dan nuha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:40 PM GMT+8 , Processed in 0.120112 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list