CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ^CUN_GILA~.

Viral Kahwini Jejaka Ukraine Dulu - Sekarang Dah Bercerai?

  [Copy link]
 Author| Post time 30-9-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 09:40 PM
Kau jump into conclusion pehal? Pastu maki-maki . Perasan gilaaaa. Aku rase org lain pun faham tt  ...

Habis.. tt tu bukan tuan tanah ke kat forum ni??

Update: Nurha tukar profile pic.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 30-9-2022 12:18 AM
Habis.. tt tu bukan tuan tanah ke kat forum ni??

Update: Nurha tukar profile pic.

Chuols ni mesti bukan ciki tiktokers.. maksud tt tu tiktokers yg oi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-9-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ^CUN_GILA~. at 30-9-2022 01:24 AM
jambatannetizen replied at 30-9-2022 12:29 AM
Chuols ni mesti bukan ciki tiktokers.. maksud tt tu tiktokers yg oi.


Ya amporn tongku..  I meant that, BTW.

Anyway awat laki Dr Amalina tu malas update IG?

Aku tau la dorang ada makan angin time dia preknen ke sana ke mari.  Patut suami pun update la sikit..

https://instagram.com/_a__87_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Heydidle at 30-9-2022 01:35 AM
^CUN_GILA~. replied at 30-9-2022 12:18 AM
Habis.. tt tu bukan tuan tanah ke kat forum ni??

Update: Nurha tukar profile pic.


Apa ig nurha? Yg jumpa private acc
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 29-9-2022 08:19 PM
So far yg betul2 kawen ngan mat salleh berduit ni i follow kat ig norlinwalker duk landern. Okey l ...

ha suka la tgk umah dia kt landen besar betul mesti laki nya bkn org biasa.ank girl dia pun cantik.tak sangka beliau sblm
ni ada ank lain yg dh besar tahu pun lps dia blk malaysia utk urus kawin ank lakinya
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
razzia replied at 30-9-2022 12:15 AM
ha suka la tgk umah dia kt landen besar betul mesti laki nya bkn org biasa.ank girl dia pun cantik ...

Kan.. pastu laki sheols biasa2 je tapi berduit. Kalau tak silap org US sbab mcm sheols mentioned dulu balik kpg suami.

Rajin pulak sheols buat nasi lemak & jual pakai bently lagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 02:54 PM
Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsa ...

Ade je tapi diorang takde la nak tayang semua dekat social media. Circle iols yang kahwin mat salleh kebanyakan mcm ni. Sorang tu kahwin dgn oil&gas manager, sorang dengan hr manager, sorang lagi dengan professor. Kenal time kerja/study, bukan simply cekau tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
apa ig nurha tu ye .yg _nurha tu mcm lain je dh skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 29-9-2022 02:54 PM
Matsalleh high class jarang kawen dgn melayu. Boleh kira dgn jari perempuan melayu kawin dgn matsa ...

Same like yg viral jual langos tu. Kawin dgn acik kampung je. Tp bagus nya dia mau duduk kg n berniaga kampung.so oklah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:37 PM | Show all posts
klutzyklutz replied at 30-9-2022 08:54 AM
Ade je tapi diorang takde la nak tayang semua dekat social media. Circle iols yang kahwin mat sall ...

btul ade je yg x glam,adik ipar punye kakak mmg kawen dgn mat perancis mcm pangkat2 bsarla, walhal die org kg biasa2 je..
tnye jgk mcm mn diaorg bkenalan..suami dia ms tu manager ke ape nthla swatch group, die kje kilang dkt ctu tpikat ms naik bas..
mmg sngla idup dia ank lawa2 mix plak tu..asikla merantau ikut laki die kn tuka kt mn thailand,venice x ingtla tp now stay kt switzerland tp mmg ank die warganegara psl die nk beranak je mmg blk msia..


Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 30-9-2022 09:21 AM
apa ig nurha tu ye .yg _nurha tu mcm lain je dh skrg

Rasanya ig dia tu
Masih ada tagged reel dgn si glad ni
Kenapa apa dah jadi sampai hilang semua post
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:20 PM | Show all posts

Dah Berbulan Dah

dagusengett replied at 30-9-2022 12:43 PM
Rasanya ig dia tu
Masih ada tagged reel dgn si glad ni
Kenapa apa dah jadi sampai hilang semua pos ...
Aku rase.  Tak berape lama lepas bukak kedai baju bundle tu kot.  Ogos aku punye bizi sampai tak merayap kat Insta.  Tapi bila aku nampak icon bulat2 kepale orang sederet kat atas homepage aku tu aku ade nampak si bohjan tu punye profile pic tak pakai gambar kepale lakibini berdua dah.  Takde la aku rajin sangat nak menyiasat.  Sebab agak unsangkerable jugak boley clash.  Aku husnuzon je gitu.  Gambar2 dorang tu memang ade yang paid sponsorship atopon promote barang.  Mustahil si Nurha nak delete begitu saje.  She is here la..  Sebab si bohjan dah delete Story pasal Berlin tu.  Takkan omputey tu pulak yang masok sini bace.  Mesti Nurha yang kabo dia pasal forum ni..  

Ke ade forumer yang dah menyelenyar dengan si bohjan & pegi kabo???
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:35 PM | Show all posts
Selalu gak naik kat tiktok pasal suami dia ni, bukan baru kawin lepas pkp?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:07 PM | Show all posts
Takziah la yerrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa nurha ni
Xpela dik.nikah org msia plk

Tgok muka laki die cm red flag je
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 30-9-2022 09:40 PM
Lawa nurha ni
Xpela dik.nikah org msia plk


First time tengok muka laki dia mcm russian mobster
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
BeowulfJohnson replied at 1-10-2022 06:16 PM
First time tengok muka laki dia mcm russian mobster

Kan
Mcm muka jahat2 gitu hahahaj
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 30-9-2022 12:18 AM
Habis.. tt tu bukan tuan tanah ke kat forum ni??

Update: Nurha tukar profile pic.

Rasenye dia perli U la.  Kat Story..

Anyway kesian kalo dah menjande.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:31 AM | Show all posts
sapa nurha nih..??
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Yaka? Takziah la kalo betol. Kdg dorg ni asal nampak mcm mat salleh je onss jaa. Padahal so so je. Batak sangat nak berlakikan omputeh khens
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.110514 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list