CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

"Percutian Sempena Ulang Tahun Ibu Sudah Tiba. Jom Pergi Fatima." Fazura Pergi Bercuti Ke Mana Tu?

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 09:34 AM | Show all posts
Diamondmoney replied at 27-9-2022 07:46 AM
Tergelak aku pakdol tgh sarapan kt cafe ni. Hahahaha

Kita ntikan adegan seterusnya nti

Mampu kendong Bilal saja.
Jah berat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-9-2022 09:11 AM
Khenn. Aku pun berimpian cmni
Nak Lanja mak bapak adik beradik cuti tempat mahal ckit, selesa dan  ...

Kan. Sama dgn Ganja.
Semoga murah rezeki kita jugak kan.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai se ...

Nampak macam RR. ROLLS ROYCE
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:45 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 27-9-2022 05:17 AM
RR uols..... baru perasan ada creasts kat headrests tu.

wow... RR... kerlasss....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:46 AM | Show all posts
The Datai pun ada offer service rolls Royce and private butler rupanya. Btw, video yang Fattah dukung Faz tu right after she terlanggar lampu tu ke? Yang kaki Faz retak tu? Hahaha…bestnya ada hubby tolong dukung kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:47 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 27-9-2022 04:06 AM
Bagus faz dgn fattah ni.dua2 family dorang bawak join pergi bercuti.
Ah,bila la nak kaya mcm dorang  ...

sama la, i pun teringin jgk tp rezeki belum ada.

cantikla kaka faz, aging gracefully. mmg sepadan sgt dgn fattah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia sibuk nak bercuti tapi peminat mintak nak bergambar, layan je. Nampk ikhlas. Mmg naik saham. Lagi la org doakan yang baik2. Itu hadiah paling mahal… doa yang ikhlas.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:09 AM | Show all posts
Bukan Datai kot, Ritz Carlton kan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Benak hajjah nilopa plus taknak beli ke detox hajjah support bisnes idolat detox sekali hati busuk hitam legam tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:12 AM | Show all posts
bila semua sayang, happy2 ja sambut bday
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:14 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 27-9-2022 10:16 AM

One big happy family, sgt bahagia. May yr birthday be filled with happiness and joy. Semoga Allah limpahi rahmat, ketenangan, kekuatan iman, kecekalan hati, ketabahan, kesabaran dlm meneruskan hidup, dan keberkatan dah kebahagian hingga ke Jannah. Insyallaah, amin.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 27-9-2022 09:35 AM
Kan. Sama dgn Ganja.
Semoga murah rezeki kita jugak kan.

Aaminnnn semoga tercapaai
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:19 AM | Show all posts
Happy birthday kakak Faz sayang

semoga bahagia sentiasa dikelilingi oleh orang2 tersayang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
BknMaksum replied at 27-9-2022 08:41 AM
Wahh mesti best kan. Sblm nikah buat umrah. Dh ada fatima buat umrah lagi.

jgn lupa dik…seblm dpt Fatima pun diaorg pi umrah tak silap end of 2019 rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 27-9-2022 10:26 AM
Aku rasa aktiviti harian 2 ekor ni mesti sambil usap pepet n tottey dalam bilik air.

Lopak taik - s ...

Tak payahlah fikir mcm tu. Masing2 dah ada keluarga sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 27-9-2022 07:45 AM
Seronoknya bercuti dgn fmly. Ramai pulak tu..meriah betol. Untung faz dpt mertua baik. Dan untung me ...

Family fattah mmg baik.. saya tau pun sbb sebelah rumah mertua saya, adik mak ke bapa fattah duduk situ sebelum isteri bapa sedara fattah meninggal. Jiran tu bg tau keluarga fattah ni mmg baik.
Rezeki faz dpt family mertua yg baik, faz pun berusaha utk jd menantu yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:38 AM | Show all posts
HelgaPataki replied at 27-9-2022 10:09 AM
Bukan Datai kot, Ritz Carlton kan tu

Oh ya ke? Faz dan ritz Carlton tak dapat dipisahkan ke macam mana? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
The whole fams, in laws and staffs kan dia angkut bercuti.
Terbaik ahh ukhwah dgn fams and staffs. Tak berkira pun ya. Gitew ai back up hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 27-9-2022 10:38 AM
Oh ya ke? Faz dan ritz Carlton tak dapat dipisahkan ke macam mana? Hehehe

Rc tu.. package bilik + rr
55k semalam chuolss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 10:57 AM GMT+8 , Processed in 0.145249 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list