CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 38916|Reply: 571

"Percutian Sempena Ulang Tahun Ibu Sudah Tiba. Jom Pergi Fatima." Fazura Pergi Bercuti Ke Mana Tu?

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 02:35 AM | Show all posts |Read mode





Aktres jelita dan juga usahawan berjaya, Nur Fazura akan menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-39 pada 27 September ini.


Sehubungan itu, isteri kepada pelakon terkenal Fattah Amin memuat naik dua keping gambar di Instagram bersama anaknya Nur Fatima Aisya dengan kapsyen ringkas berbunyi :


"Alhamdulillah, percutian sempena ulang tahun ibu sudah tiba. Jom pergi Fatima." katanya.


  



Diruangan komen, rata-rata pengikut dan rakan artis mengucapkan selamat hari lahir dan mendoakan kesejahteraan Fazura.









Tahun lalu, dalam satu hantaran di Instagram Fazura ada berkongsi gambar longgokan hadiah yang dikirimkan oleh peminat dan rakan artis sempena ulang tahun kelahirannya. Bertuah sungguh Fazura disayangi ramai, tahun ini pasti dapat banyak hadiah lagi dari peminat setia.



  



Pasti netizen tak sabar nak tahu ke mana Fazura bercuti bersama keluarganya untuk sambutan ulang tahun kelahirannya kali ini kan. Sama-sama kita tunggu!



Apapun kita ucapkan selamat hari lahir buat Fazura dan semoga "enjoy" bercuti bersama insan tersayang. - CARI







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok buka mask tapi letak sticker pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Karatz missfake akan petik nama retis laen utk upkan thread in 3...2...1
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:06 AM | Show all posts
cmf_ctrl replied at 27-9-2022 02:55 AM
Esok buka mask tapi letak sticker pulak

Tak pun tunjuk kaler mata uols. Maklum la kala mata pakistan ada berbagai warna...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:07 AM | Show all posts
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai sekarang. Happy Birthday Fazura...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai se ...

X70 kot tak pun myvi king
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus faz dgn fattah ni.dua2 family dorang bawak join pergi bercuti.
Ah,bila la nak kaya mcm dorang ni,boleh bawak family pergi bercuti sama2

Ah,aku sunyi!(sila jerit mcm faz dlm film mcd)
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:08 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai se ...

Yg seat coklat tu ka?? kereta RR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorg stay kt mana kat Langkawi tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
39 tahun?

Seriously?

Macam 59....

Kahkahkahkahkahkah

Lagi besar angka usia ..lagi besar partynya....

Anak jiran aku sebut kalau dah mengetuk usia 40an.....kalau masih menduniakheun, partykheun usia dot dot dot dot sila sambung......
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian timoh , from the body language shows....tak habis lagi mak pak aku rah rah and i have to put on my fake mask too?

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:14 AM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 27-9-2022 04:08 AM
Yg seat coklat tu ka?? kereta RR

Waahhh mesti pakej sekali dengan private jet ni...... rabakkkkk yang dibelah sinun
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:17 AM | Show all posts
Mopiko replied at 27-9-2022 03:31 AM
X70 kot tak pun myvi king

RR uols..... baru perasan ada creasts kat headrests tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti bday fazzy takde penampakan kedai chicken chop shoplot terpaling zuhud.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy birthday faz
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepada tonyok2 yg panas buntut, better korg pg beratur beli tiket mawlid tak pun pegi battle beli preloved yg bertimbun2 tu. Mcm2 ada.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadiah yg terhebat..adalah dapat bercuti   1 family..sekufu betul dua2 family nie.. happy birthday fazzz... Gorgeous as usual
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian yer… idolat anjurkan usrah pun peminat Dia tetap bitter tengok faz dengan family sendiri dan in law serta pembantu pegi bercuti… macam mana orang nak yakin join usrah Tu Kalau perangai peminat Dia macam Tu…
Takpelah faz… bukti pegi bercuti angkut sekali family in law pun dah buat peminat artis Tu meroyan dalam thread ni, Belum lagi cost percutian semua yang pasti fattzura tanggung
Bestnya jadi fazura ni, Dia bercuti sempena birthday Dia pihak hotel hias bilik sampai macam Tu sekali… sekali dengan bunga dan kek Dia Tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:18 AM | Show all posts
Hadiah birthday paling elok
  

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 26-9-2022 11:25 PM

ada kah kasut tongkol bakalan menggendong bini nya pula?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:07 AM GMT+8 , Processed in 0.158729 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list