CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Takkan Nak Tengok Kak Lina Kan?” – Datang Konsert GV9, Sharnaaz Dan Shila Amzah Teruk Dibahan Elly Mazlein

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 12:47 PM | Show all posts
ok apa depa berdua .. hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 01:33 PM | Show all posts
Lepas ni bagi silalat lagu ombak rindu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:43 PM | Show all posts
haha diorang ok aje tu, ai nampak shila lambai2 kat nanaz masa kak lina sebut nanaz datang.. dua2 dah move on lama dah.. takde maknanya nak bercinta balik.. kan ke shila cakap dia dah serik ngan nanaz
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:57 PM | Show all posts
tapi mmg diorg dua ni paling match...
banding ex memasing..
jangan benci2 sgt... selalu benci2 ni mmg jadik. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:55 PM | Show all posts
Piramida replied at 27-9-2022 03:33 AM
Hahhaha kisahnya... bkn lah putus sbb dua2 benci each other eh.
Ok lah tu ber jodoh or tak, urusa ...

apaknya lalat pun satu.. klu dah tak suka kat nanas.. or masih nak kongkong anak.. apsal lepas bebaskan anak ko tu berkawan sampai bercinta. patut tegah awal2 lagi.

ada 1 telemovie kot nanas dgn lalat berlakon. lupa pulak tajuk dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:54 PM | Show all posts
apsal adik shilalat pulak yg bising ek...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju shilalat tu bentuk pusat pun nampak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Xilalat tolong la diet kuruskan badan lagi please
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 27-9-2022 07:45 PM
Xilalat tolong la diet kuruskan badan lagi please

Mcm dah banyak turun dah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:30 PM | Show all posts
btoi kata shila, dh 10 yahun tak rasa pape dah, sharnaz pon agaknya gitu gak..masing2 dh move on tp org sekeliling plak mcm tak blh nk move on...rasa kak lina @ wartawan xpyh dh kot nk keneng kan diorg
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:38 PM | Show all posts
15 minit pertama GV kak lina je dok pom pom atas pentas tu. Lowclass habes. Program nyanyian ke standup comedy tepi jalan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 27-9-2022 11:38 PM
15 minit pertama GV kak lina je dok pom pom atas pentas tu. Lowclass habes. Program nyanyian ke stan ...

Bukan ke host gv mmg pak/minah lawak

Klu nabil n jihan host pun duk bg lawak bodo perli sana perli sini
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah shila tak mainla nanas... Si ubai tu dijadikan bahan dia sekrang... Siap scen berebut dgn mamat tuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:08 AM | Show all posts
jula7 replied at 27-9-2022 03:54 PM
apsal adik shilalat pulak yg bising ek...

adik dia kata apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:09 AM | Show all posts
muka nanas steady je buat bodo haha lalat pulak mcm malu2 kucing
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 11:07 AM | Show all posts
sekali sekala tukar pengacara mcm ada suntikan idea baru
kalau tak lawak tu hanya tuju kat tok ram je....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 11:08 AM | Show all posts

kan adik dia tweet buat semak je muka ni masuk dalam bidio...

ah gituuu..

macam dia yang putus pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 12:40 PM | Show all posts
jula7 replied at 28-9-2022 11:08 AM
kan adik dia tweet buat semak je muka ni masuk dalam bidio...

ah gituuu..

Adik dia memang dari dulu over, adik laki dgn pempuan sama je perangai
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 12:58 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 29-9-2022 12:40 PM
Adik dia memang dari dulu over, adik laki dgn pempuan sama je perangai

ah gituu kan...

patut dia diam2 je la...bukak cerita macam ni hanya menambah bara je dalam kisah akaknya ni hah..

dah yg kena kejar reporter bukan dia..kakaknya jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:45 PM | Show all posts
jula7 replied at 29-9-2022 12:58 PM
ah gituu kan...

patut dia diam2 je la...bukak cerita macam ni hanya menambah bara je dalam kisah  ...

Silah pun mulut nya boleh tahan, mak nya je iols tak pernah dengar dia mencapub.. Yg lain mcm mak ayah dia, adik lelaki, adik perempuan semua jenis nak bakar line, nak bagi panas keadaan yg memang panas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:55 PM GMT+8 , Processed in 0.261095 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list