CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Highflyer19

[Dunia] Tiada kenyataan rasmi mengenai khabar angin penyingkiran Xi Jinping

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 01:30 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 28-9-2022 11:11 AM
Bukan flight je kabarnya segala mala train pun stop juga semua dah tak bergerak

iye betul sis, this is based on my own experience skang ni

my own parcels mmg stuck kat Shenzen , main sorting hub kat China, but delayed saja bukan tak lepas langsung sis

normally pegi usa 3 days saja. now a week +, then no status

ni pun sbb my own customers yg tanya meols, UPS pulak just bagi alasan covid prevention kat Shenzen tu, sapo nak cayo sis

then my friend pun sahkan uni friend kwn anak dia kat UK tak dapat balik sbb flight xde, no coming in and out kata budak tu, ntah , kat sana mana leh leak apa2, terus point blank saja, kalau ada pun mahai giler.

but terpulang la if ada yg nak kata citer kedai kopi,, meosl bukan denga citer kawan atas kawan atas kawan atas kawan, tang parcel tu mmg sendiri punya sis

ada kat tered lagi satu meols tempek status parcel

ni latest parcel hari isnin, apa status pun tarak sis.. pegi usa.. kalau salu dah sampai sisturrr, just letak otw, acaner my customers tak meroyan sis

[tr]Estimated delivery
The delivery date will be provided as soon as possible.







Past Event
Label Created
Current Event
On the Way
Future Event
Out for Delivery
Future Event
Delivery



[tr]BROWNSBURG, IN
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa agaknya status terkini…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:09 AM GMT+8 , Processed in 0.075796 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list