CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 25-9-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 25-9-2022 07:01 PM
Hohoho.. adoii terus aku teringat timba telaga aku suatu ketika dulu

Yo la kome..den pun tulis berdasarkan pengalaman den waktu kecik..arwah ayah den Gali perigi..Dan timba air utk kebunnya.. kehkehkeh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 25-9-2022 11:14 PM
Sebenarnya bila fikir model VS pun boleh kena curang, I jadi kurang takut nak kawin. Sbb I fikir s ...

Blh je Kome..bak kata pepatah.. perkhawinan ni ala2..untung sabut timbul.. untung Batu tenggelam...so?? Suka2 Ati la .

Cuma..yg beruntung.. bersyukurlah..yg xuntung.. bertabahla...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya nak cari lelaki soleh yg benar2 beriman di akhir zaman ni susah nau,yg acah2 beriman puak2 penunggang agama ramai la,kalo terkahwin ngan species penunggang agama lagi naya,kahwin ngan biawak hidup pon susah,dapat laki jenis kaki pompuan pon x senang gak,kalo x kahwin langsung/bercerai jadi janda or ibu tunggal pon dikata jugak,adoiii sedih betul jadi pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:06 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 25-9-2022 08:54 PM
BTW girls aku nasihatkan appreciate la diri tu sendiri,kalau korang cari timba sebab rasa macam wort ...

Laki supermodel VS mana yg curang? Legolas ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by samperit at 26-9-2022 09:17 AM
Tinot7 replied at 26-9-2022 07:18 AM
Laki supermodel VS mana yg curang? Legolas ka?


Behati Prinsloo bini kpd Adam Levine. Curang dgn influencer
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:13 AM | Show all posts
tak salah tny...kena reject pun dunia ni tak khiamat..test je okay
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:15 AM | Show all posts
refer jadual di bawah

andartu junior 28-34 tahun
andartu senior 35-39 tahun
andartu forever 40 tahun keatas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 09:17 AM | Show all posts
x salah pon. cuma kena sedia kalo kena rejek la. kalo diterima tu rezeki.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:47 AM | Show all posts
Edited by annehuda at 26-9-2022 09:52 AM
Lula2 replied at 25-9-2022 11:14 PM
Sebenarnya bila fikir model VS pun boleh kena curang, I jadi kurang takut nak kawin. Sbb I fikir s ...

terpulanglah pada uols tapi bg i my self-worth is more important than a man tu jah. taknak nnt bile kite terhegeh2 nak kat dia, sekali tu dia buat perangai pastu dia plak ungkit 'dulu u jugak yang nak sangat kat i'.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:53 AM | Show all posts
lelaki sekarang tidak mcm dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:06 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-9-2022 07:18 AM
Laki supermodel VS mana yg curang? Legolas ka?

ramai dah chuols



nih behati prinsloo and adam levine. tu gmbr bulat tu salah sorg ye dr skandal heols



emily ratajkowski pun cerai, laki dia tak padan ngan dagu senduknye pun gigih curang kt wife hot body meletop ni



shakira berkorban karier demi toklaki dia, ikut toklaki pindah ke spain jadi full time mommy utk anak-anak skali tu cerai toklaki cepat je dapat girlfriend baru.  sebab toklaki dia jugaklah dia kene kejar ngan lhdn spain tu sebab elak bayar cukai kekdahnye sedangkan shakira ni tak bekerja.  rupa-rupanya kene scam camne ntah ngan toklaki dia.  tapi ex sedap-sedap je ngan girlpren baru tak ingat langsung pengorbanan bini dulu



ni pun supermodel VS gak gisele bundchen. toklaki die tom brady main american football, janji kat bini ok I nak pencen nak duduk rumah jaga anak-anak dgn u. skali tu 3 minggu kendian dia tak jadi plak pencen.  mengamukla si bini sebab dia pun berkorban karier demi si tom tom bak ni. gisele ni dulu supermodel termahal di dunia yacchh tapi sheols mmg layakla kalau banding ngan si kendall jenner nepobaby tu. la ni dalam separation sebab gisele dah merajuk sgt kt si tom ni

skrang nih mmg musim wanita cantik pun tak dihargai. nih yang cantik, nak kata bimbo tak gak sebab memasing bekerjaya, bukan trophy wife tapi bodohnya diorang ni sebab utamakan tok laki tu jah. men aint shit kekdahnya.  kalau islam ni halalkan ivf tanpa suami tu meols rasa memang pakat taknak kawen la memasing baik jadi single mother macam Sofia Vergara tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 26-9-2022 10:20 AM
Lula2 replied at 25-9-2022 11:14 PM
Sebenarnya bila fikir model VS pun boleh kena curang, I jadi kurang takut nak kawin. Sbb I fikir s ...


Go for it..
Kat insta feed i ade satu posting xingat sgt tp lebih kurang la

We would not know when someone going to hurt you
So just know u will get back up when someone hurt u

So xsalah.. tp kne kuat hati n duit..

So kalau wanita yg decide jd surirumah n xde income
I mcm ok, good luck dik ????
Biasa yg stay dlm toxic relationship demi anak2 sbb takut xleh support anak financially..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:34 AM | Show all posts
bg meol ok je perempuan make first move. yg penting feeling tu mutual bukan bertepuk sebelah tangan. ada je lelaki yg mmg jenis pemalu tak confident nak make first move. kalau hat yg perempuan je terhegeh2 tapi hat yg laki heshe jenis half there or doesnt want to be there, helok la angkat kaki invest masa tackle jantan lain pulak. ni yg jadi punca asal berlaki ni huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:35 AM | Show all posts
takde salahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 26-9-2022 10:06 AM
ramai dah chuols



Nasib baik bkn legolas..

Amik anak angkat je la... ramai jahh pompan wat cara nihh.. kalau wat cara ivf, tatut jadi mcm citer the switch lakonan jennifer aniston.. harapkan anak viking, tapi dpt anak nerd.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
samperit replied at 26-9-2022 08:51 AM
Behati Prinsloo bini kpd Adam Levine. Curang dgn influencer

Bersyukurrr bkn legolas.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 25-9-2022 06:27 PM
X salah klu uols sejenis berani..

Iols wlupun nmpk open minded tetap lh xpernah ‘cari timba’ sbb  ...

Penyegan nanti jadi andartu forever  
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 26-9-2022 10:06 AM
ramai dah chuols



Si Gesele ni pon amek pakwe org chuols. Masa tu si Tom tom bak ni ada gf tgh mengandung chuols. Tinggalkan gf nak ke Gisele ni. Mmg kene setepek what u guve u get back la kt Gisele ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-9-2022 12:57 PM
Bersyukurrr bkn legolas.. hehe..

VS tu apa? Vidal Sassoon ke Visual Studio?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.164828 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list