CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak salah kalo lelaki tu mmg husband material.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ikut suka hati siapa mahu cari siapa... But pasti kan lelaki wiling dan mampu untuk ber kahwin....bukan dengan paksaan sebab cinta.. Age factor kah apa.... Bersedia bagi lelaki lain mahu buat comparison dengan wanita..... Last word akak JANGAN PERIGI CARI TIMBA OULS AKAN JADI BABU FINANCIALLY.. MENTALLY DAN PHYSICAL.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 11:56 AM | Show all posts
Why not. Asalkan bukan perigi cari perigi, timba cari timba.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:09 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 28-9-2022 11:33 AM
Ikut suka hati siapa mahu cari siapa... But pasti kan lelaki wiling dan mampu untuk ber kahwin....bu ...

I setuju dengan apa yang akak komen..
arwah mak I dulu selalu pesan kahwin dengan lelaki yang suka, sayang kat kita..
bukan kita yang mencari (kita yang suka dan sayang dia lebih)..in other word
kita yang terhegeh-hegeh..

kelak banyak point yang akan kena kat diri sendiri..
tapi terpulang pada masing-masing la kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_sssara replied at 28-9-2022 11:56 AM
Why not. Asalkan bukan perigi cari perigi, timba cari timba.

Dlm kata lain LGBT kah?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:57 PM | Show all posts
tak salah pun asalkan dah dipastikan dulu yang dia tu belum berpunya. syok punya syok sekali bila dah masuk jarum baru tahu dia dah ada gf / isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:34 PM | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 08:37 PM
haippp..

ahli mesti jaga kerahsiaan kumpulan

tu tataw la bangkem.. ipan mungkin ada fetish kat tucen2 nehh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau timba tu pemalu why not…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 27-9-2022 08:09 PM
I setuju dengan apa yang akak komen..
arwah mak I dulu selalu pesan kahwin dengan lelaki yang suka ...

Betul itu moon... Lelaki ego depa lain sikit depa jika sembang sama sendiri tidak sedar boleh jatuh kan maruah bini seperti bini beggars .... Perempuan flexing harta cerita lovey dovey story tunjuk bahagia.... 2 cerita berbeza dari lelaki dan perempuan....

If lelaki suruh kita downgrade lifestyle means depa cant afford untuk bela kita.... Better angkat kaki... Paling irony guna agama suruh down to earth etc perempuan mudah jadi pemurah offering duit untuk lelaki lepas kan tanggungjawab wajib sebagai suami... Lelaki tidak jadi lelaki sebab wanita mudah di guna kan...

Masing masing ada pilihan but ini pandangan akak saja
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:04 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 29-9-2022 08:37 AM
Betul itu moon... Lelaki ego depa lain sikit depa jika sembang sama sendiri tidak sedar boleh jatu ...

Betul sangat kak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 09:23 AM | Show all posts
jangan kata perigi cari timba
perigi cari ayam percik pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:06 PM | Show all posts

Yelah. Suka sama gender.
Orang sekeliling you takde ke? I dari zaman sekolah dulu dah ada. Cuma dulu takde sosial media so tak nampak sangatlah kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:20 PM GMT+8 , Processed in 0.106721 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list