CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-9-2022 01:17 PM
Corrections, utk ko, jadi apo pun ler.....hauk jugak.....period....

Kahkahkahkahkahkah

to be honest kalau timba spesis u.. nk jeling pun tamo k..even kt  dunia ni tinggal u sorg je jejans..i rela mendara sampai ajm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 26-9-2022 09:06 PM
Kalau timba tu nampak "mahal dan menarik", mesti u akan kejar juga.

Tak pernah jumpa timba yang menarik tapi single, dah ada girlftiend at least. Tak nak sondol boyfriend orang
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 27-9-2022 07:52 PM
to be honest kalau timba spesis u.. nk jeling pun tamo k..even kt  dunia ni tinggal u sorg je jeja ...

Macam nak lumur soiled pad aku kemuker ko yg berjerawat batu iteww tau....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-9-2022 08:12 PM
Macam nak lumur soiled pad aku kemuker ko yg berjerawat batu iteww tau....

Kahkahkahkahkahkahkah ...

euww jerawat batu..wat is dat? main batu tau la..k la bye mls nk lyn org tua ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:37 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 07:19 PM
meols ada gambau puting tuceng bangkem.. ritu si ipan nak bebeno nengok, dia nak ukur panjang bera ...

haippp..

ahli mesti jaga kerahsiaan kumpulan

nape @ifanonline semangat sangat nak tengok puting tuceng bangkem ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:41 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 07:25 PM
abes kalo tataw size nak beli kang terbeso ke terkecik acaner bangkem.. semput bangkem specially ...

@stingergrumpy confirm tengah geram ketap2 bibir dengar nih
jap lagi mesti dia PM bangkem suh invite dia join grup
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 27-9-2022 09:05 PM

Tak salah pun perigi cari timba.. cut the crap... nape nak pendam2 perasaan.. bukan malu pun kena rejek... hati belum buka kan masa tu, so sedih nya takde la seberapa.. lain la kalo dah kawen... cerai tu yg sedeh..

Iols yang confess kat husband masa mula2 nak kapel tu.. dia mmg minat i, tp dia takut nak approach sbb selalu kena reject... i just cut the crap.. ko nak ke tanak cakap je terang2 aku pun dah tua.. takyah buang masa aku bleh cari lain

Terus dia melompat accept.. weols kenal bulan 8, 2 minggu pas kenal terus couple... heols siapkan renovation rumah bulan 12, settle outstation kat china bulan 2, kumpul duit utk majlis & teruih kawen bulan 3
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala vongoks nya thread ni dah jadi thread melucah siap bincang kopek forumer... @ifanonline takyah le curious sgt kopek aku sapu lantai ke apa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 25-9-2022 07:05 PM
Lelaki mmg prasan hot stuff.. laki aku dulu masa tuu dua ckp kat aku suh ckp kat parents dia nak j ...

Ujong2 ko kawin jugak dgn dia kannn
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-9-2022 09:42 PM
Ujong2 ko kawin jugak dgn dia kannn

Aku pun acah acah aje.. aku tau dia nak kat aku sbb aku cantik.. hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai. Kalau da suka. Gtau jela suka or bagi hint2. Takdela sampai paksa suruh kawen ke apa. Hidup ni terlalu singkat nak main tarik tali. Or nak main teka teki.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 27-9-2022 07:52 PM
to be honest kalau timba spesis u.. nk jeling pun tamo k..even kt  dunia ni tinggal u sorg je jeja ...

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:59 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 27-9-2022 10:00 PM

kena tengok kualiti timba tu ...kalau nak jadi  perigi pun, kalau timba elok , bukan  je perigi,tapi tempayan2 pun lari kejar sama.  Kalau timba tu hmm...tak payah le, jadi perigi ke waima perigi butekurag mudharat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:21 PM | Show all posts
perigi limited ya adik2 semua. nak mencari timba tu cari timba emas jgn cari tong kosong modified jadi timba.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninja boy at 28-9-2022 12:26 AM

Jadi perigi puaka lah,  timba datang kena tenggelam datang kena potong datang kena gigit cedera parah, datang lagi kena tikam datang lagi kena sedut darah datang lagi kepala jadi mental, perigi itu puaka kejam pembunuh bersiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 02:34 AM | Show all posts
ikut kome la…  cuma jangan pi rembat timba orang sudah…  pastu dah la rembat, ko hancurkan perigi tu…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 02:45 AM | Show all posts
Edited by eyansss at 28-9-2022 02:49 AM
Moyangkucing replied at 25-9-2022 10:26 PM
Tak salah perigi cari timba  ... Tapi alangkah malunya kalau di reject cam tu jer , lagi malu kalau  ...

macam kawan sekolah aku kena...  pi ngorat timba kepunyaan orang sampai la timba tu jadi duda (tapi masa dia kejar timba tu timba tu kononnya dah nak cerai sangat2)...  pastu lelaki tu amek kesempatan cakap kalau nak kawen ngan dia kena bagi duit (aku lupa dah berapa puluh ribu dia mintak)...  pastu habis dijaja sana sini kata budak tu terhegeh2 kat dia la, tak laku sampai sanggul bayar dia la...  desperate sampai sanggup buat loan nak kawen dengan dia...  terkejut aku dengar gosipan geng2 bawang tu...  last2 aku telek post kat fb bagitau secara general jangan terhegeh2 kat jantan sampai sanggup membayar sebab sekarang ni sstu batch tengah mengumpat...  better la duit tu bawak mak ayah pi umrah...  alhamdulillah dia perasan post aku n tak lama lepas tu dia pi umrah ngan parents dia...  

timba duda tu?   berjodohan dengan geng sekolah gak tapi memang level bosia hauk sebab pernah banyak mengangkang sanasini siap cuba runtuhkan rumahtangga her own boss sampai meninggal orang tu suffer dengan segala apa yang jadi...  bila boss meninggal, dia lenjan segala harta arwah boss dia bersama suami boss yang celaka tu...  nasib family arwah cepat2 take over all dari jantan lahanat tu dengan perempuan tu...  betul la orang cakap, jodoh orang bangsat dengang orang bangsat jua...


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-9-2022 05:42 PM
jarang pulak iols tengok bini hantar kereta pergi workshop.. selalunya minta tolong laki jeh..
bin ...

X yah hantar2 dh skrg..panggil dtg rumah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak busuk ke lantai satu rumah bau tetek kalu sapu lantai mop lantai guna tetek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:39 AM | Show all posts
annehuda replied at 26-9-2022 09:47 AM
terpulanglah pada uols tapi bg i my self-worth is more important than a man tu jah. taknak nnt bile ...

200% setujusbb ai pun sama
biarlah lelaki tu yang mmg nak kita
bkan kita yang beriya3
sbb in future kita tak tau
lelaki nie kdg2 urat kepala
lagi banyak putus
compare dgn bini yang duk beranak
ai ada kenalan lelaki
bercinta bagai nak rak dgn pompuan lain
sekali ada doktor dok ushar dia
terus kawin u
nampak happy lah smapai skrg
walaupun perangai miang tak ubah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.132183 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list