CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-9-2022 09:06 PM
https://www.pesonapengantin.my/tiada-istilah-perigi-cari-timba-kisah-gadis-ini-mengurat-tunang-dap ...


Sembang kuat tp baru tunang..

Tu pun lepas 5 tahun baru tunang..
Ni dah 2022 kawin ke x?
Twitter dia da delete cek kat fb xde pun..
I bet xkawin pun lg or dgn lelaki lain..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 03:56 PM | Show all posts
mana2 forumer yang tengah mencari jodoh, atau sekadar nak berkenal-kenalan je, boleh lah join group telegram "sahabat bangkem"

jangan risau.. perbualan dalam tu sihat2 takde noty2.. ramai share gambar kuching dan burung masing2 je

ayuh.. dah ramai yang jumpa pasangan kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:59 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 09:32 AM
agak2 ada acik2 porumer yg D cup tak kitty?

kenapa sependa lelaki tak ikut saiz totey ye?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 27-9-2022 04:05 PM
kemaruk replied at 27-9-2022 03:56 PM
mana2 forumer yang tengah mencari jodoh, atau sekadar nak berkenal-kenalan je, boleh lah join group  ...


X de pun bangkem. Scam ke ni?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:02 PM | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 03:59 PM
kenapa sependa lelaki tak ikut saiz totey ye?

kote tak sebesar tetek bro...kote memanjang, tetek membulat..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:05 PM | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 03:56 PM
mana2 forumer yang tengah mencari jodoh, atau sekadar nak berkenal-kenalan je, boleh lah join group  ...

group sahabat bangkem ni mcm nak cari gay je...bangkem gay ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:06 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 27-9-2022 04:00 PM
X de pun bangkem. Scam ke ni?

private grup

bagi moja nyer pin BBM, nanti bangkem invite dari BBM
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 04:06 PM
private grup

bagi moja nyer pin BBM, nanti bangkem invite dari BBM

X pe bangkem...saya main2 je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 04:09 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 04:02 PM
kote tak sebesar tetek bro...kote memanjang, tetek membulat..

bangkem pernah terfikir, pompuan tak segan ye beli bra ikut saiz2 camtu

maksud bangkem, bukan ke orang akan tau saiz private part kita?

bangkem cuba bayangkan kalau gary coleman beli sependa ikut saiz totey, konfem malu sebab dia punya confirm kecik je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 26-9-2022 08:01 PM
kenapa kene risau kalau laki buat hal ungkit "dulu bini yg thegeh2 nak aku"?
abistu kalau perempuan  ...

Kemas rumah bkn tugas hakiki bini jd contoh ni x valid utk bg contoh istri buat masalah...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:21 PM | Show all posts
Chah21 replied at 27-9-2022 04:17 PM
Kemas rumah bkn tugas hakiki bini jd contoh ni x valid utk bg contoh istri buat masalah...huhu

ya sama la jugak tukar tayar kereta dan angkat tong gas bukan tugas hakiki suami
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-9-2022 05:21 PM
ya sama la jugak tukar tayar kereta dan angkat tong gas bukan tugas hakiki suami

Haha btul.. kenapa u yg kena tukar tayar ngan angkat tong gas..bkn org kedai dtg pasang ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:42 PM | Show all posts
Chah21 replied at 27-9-2022 05:28 PM
Haha btul.. kenapa u yg kena tukar tayar ngan angkat tong gas..bkn org kedai dtg pasang ke

jarang pulak iols tengok bini hantar kereta pergi workshop.. selalunya minta tolong laki jeh..
bini kat rumah bz cangkul tanah tanam pokok bunga
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-9-2022 05:42 PM
jarang pulak iols tengok bini hantar kereta pergi workshop.. selalunya minta tolong laki jeh..
bin ...

Sound je la bini depan2 bukan tugas laki hantar kete gi workshop..
Takat sembang kat forum buat apa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:09 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 27-9-2022 06:34 PM
Sound je la bini depan2 bukan tugas laki hantar kete gi workshop..
Takat sembang kat forum buat ap ...

pulok
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 01:04 PM
VS tu apa? Vidal Sassoon ke Visual Studio?

Victoria's Secret
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 07:17 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 02:32 PM
tapi betul la kitty, acik2 dan janda2 porum semuanya layut2...takde pilihan sangat...

lubang lobos jgn dilupa.. ang jgn lupa bawak pembaris tau kut ada yg ajak nak skundel
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 27-9-2022 07:14 PM
Victoria's Secret

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:19 PM | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 03:56 PM
mana2 forumer yang tengah mencari jodoh, atau sekadar nak berkenal-kenalan je, boleh lah join group  ...

meols ada gambau puting tuceng bangkem.. ritu si ipan nak bebeno nengok, dia nak ukur panjang berapa, size berapa , kaler aper

tp bila dpt kat momod .. deme delete, biasherrrr deme
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:25 PM | Show all posts
kemaruk replied at 27-9-2022 04:09 PM
bangkem pernah terfikir, pompuan tak segan ye beli bra ikut saiz2 camtu

maksud bangkem, bukan ke  ...

abes kalo tataw size nak beli kang terbeso ke terkecik acaner bangkem.. semput bangkem specially utk acik2 gundu kepam, kang ukur lilit tak sama, tak boleh clip. masalah besharrr bangkemmm  
jgn salahkan size bra.. salahkan otak jejants yg terbayang2 teks madison ivy ke,  kim K ke, christina hendriks, gigi hadid ke kalu terpetik citer size bra nehhhh




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.256848 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list