CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 09:06 PM | Show all posts
aechae replied at 26-9-2022 01:55 PM
Andartu pn nsib baik ada yg lbih kurg sebaya approached

https://www.pesonapengantin.my/tiada-istilah-perigi-cari-timba-kisah-gadis-ini-mengurat-tunang-dapat-perhatian-netizen/








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 09:10 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 03:57 PM
Untunglaaa ada Visual Studio, akak hari-hari guna Android Studio rasa macam nak melontar jamrah ja ...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-9-2022 09:10 PM

Bak kata Masyhud Al-Buaya, budaya lelaki meminang perempuan sangatnya kolot dan jumud, berapa ramai yang bercerai-berai, sekarang ni, zaman moden, kita kena ubah supaya perempuan yang meminang laki-laki, Safar, Muharram, muka pun macam bulan tapi gerhana,  abah bagi tempoh 3 bulan, ente bolot dia punya harta kasi sama abah, anak abah, anak abah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 06:30 PM
biarlah rahsia

...keheningan malam membangunkan

Iols tak pernah dgr lagu ni.. kaka kaki lagi zoner drp iols..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-9-2022 09:06 PM
https://www.pesonapengantin.my/tiada-istilah-perigi-cari-timba-kisah-gadis-ini-mengurat-tunang-dap ...

Dah kawen belum deme ni? Beranak-pinak? Apa kesudahan cerita? Awat tergantung?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Why not uols semua rileks2 je enjoy je life yang ada sekarang..lagipun kalau kawin ni of course beban akan bertambah so buat apa nak pening2 nak stress2 bagai. Kalaulah iols duit banyak kan ke best. Iols nak upah pa untuk temankan iols dengan anak ke mana sahaja. Lepas tu iols nak bawak anak iols jalan2 keliling dunia
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:28 AM | Show all posts
ifanonline replied at 26-9-2022 08:50 PM
Kalau D cup hamba bole consider..

D cup mostly layut la ipan oii... tarikan graviti

ang cari B or C cup cukup la setakat nak gomoi2
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:43 AM | Show all posts
kwn kaka salah sorg yg tekel dan ajak laki dia kawen ms diaorg tgh beljr
alhamdulillah dah hampir 27 tahun usia perkahwinan
dedua msh bekerja dan sdg plan nak bersara sama2 next year
klu betul nk perigi cari timba no 1 kenalah berani
maka lupakanlah ego dan maruah diri kejap
cuma kenalah doa betul2 kt Allah minta beri petunjuk supaya x menyesal di kemudian hr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-9-2022 09:06 PM
https://www.pesonapengantin.my/tiada-istilah-perigi-cari-timba-kisah-gadis-ini-mengurat-tunang-dap ...

Tapi ppuan ni lawa..so org xreject la
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:32 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 08:28 AM
D cup mostly layut la ipan oii... tarikan graviti

ang cari B or C cup cukup la setakat nak gom ...

agak2 ada acik2 porumer yg D cup tak kitty?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 26-9-2022 03:04 PM
I sebelum ni kalau ada lelaki younger than me mesti I mcm ragu2 nak terima sebab fikir nanti I tua ...

Untunglah lelaki muda tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:06 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 09:32 AM
agak2 ada acik2 porumer yg D cup tak kitty?

ang buat la poll tered la ipan.. tengok ada tak acik2 porom nak jawab
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 27-9-2022 09:45 AM
Untunglah lelaki muda tu.

kalau dia baik seperti yg I observe, I pun untung
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 25-9-2022 06:55 PM
kalau laki tu berkualiti why not jd perigi
old school la asik ditekel jer..mari kita pulak mene ...

Corrections, utk ko, jadi apo pun ler.....hauk jugak.....period....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 09:32 AM
agak2 ada acik2 porumer yg D cup tak kitty?

Cup D sebab banyak boh kabu kabu.....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:32 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 01:06 PM
ang buat la poll tered la ipan.. tengok ada tak acik2 porom nak jawab

tapi betul la kitty, acik2 dan janda2 porum semuanya layut2...takde pilihan sangat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 02:33 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-9-2022 01:19 PM
Cup D sebab banyak boh kabu kabu.....

Kahkahkahkahkah

agak-agak @greentea layut tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:41 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-9-2022 02:33 PM
agak-agak @greentea layut tak?

Dah 2-3 tahun dia tak perlukheun penyapu atau mop utk bersihkheun lantai rumahnya....memgalahkhen beranak anak sedozen layutnya...

Menjawab soalan?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tkde nya laa nk cari timba ke perigi ke..
silap haribulan nanti aku pulak memberi nafkah.
byk cara nk buat kebajikan. tp bukan ler nk bela biawak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:36 PM | Show all posts
ok je..ai dlu pon cam nyesal x try crush sbb tgk awek2 die jenis approach die dlu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 04:00 PM GMT+8 , Processed in 0.239118 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list