CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Salahkah perigi cari timba?

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 12:58 PM
Penyegan nanti jadi andartu forever

Andartu pn nsib baik ada yg lbih kurg sebaya approached
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 02:20 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 01:04 PM
VS tu apa? Vidal Sassoon ke Visual Studio?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 26-9-2022 10:15 AM
Go for it..
Kat insta feed i ade satu posting xingat sgt tp lebih kurang la



I sebelum ni kalau ada lelaki younger than me mesti I mcm ragu2 nak terima sebab fikir nanti I tua dia kawin lain mcm mana.

Tapi I tgk colleagues I dah 40-50, wife lebih muda pun, last2 curang jugak. Ikutkan 10-20 tahun kawin elok je perangai.
So since then I rasa tiada apa yg boleh menjamin pasangan tak curang.

So now I crush kat lelaki muda dari I.
I masih fikir2 nk approach dia. Tp kena ready kena reject la
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 03:54 PM | Show all posts
makita replied at 25-9-2022 06:31 PM
Meols ada kwn sekolah claim bini dia yg takel dia. Indirectly perigi cari timba lah kan. Dia citer t ...

Ada laki camni. Dia akan sebar2 cite kunun wife dia yg gila2kan dia. Watpe kawen klo camni. Sebar aib wife.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-9-2022 02:20 PM

Untunglaaa ada Visual Studio, akak hari-hari guna Android Studio rasa macam nak melontar jamrah jah laptop akak nim, Android emulator tersangatnya banyak telan RAM
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pernah 2 kali mengalami tp aku bt2 tak paham je
tak nak lah bg harapan
kami jd kawan je
skrg ni yg sorg tu dah nikah yg sorang lg tu tak tahu lah dah lama lost contact
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 04:25 PM | Show all posts
ntah... kalau pompuan yg cari pasangan suami , kenalah berhati kental sbb bila gaduh, the moment suami sebut "dulu kau la yg terhegeh2 nak aku".. tu aku da kira time bomb
mmg rasa menyirap klu laki ngungkit2 pompuan kejar dia konon
woiiii , petik jari 10 mari la woooiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 01:04 PM
VS tu apa? Vidal Sassoon ke Visual Studio?

Vidal Sassoon kott..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-9-2022 12:58 PM
Penyegan nanti jadi andartu forever

Kaka kaki dah kawen ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:18 PM | Show all posts
Edited by ifanonline at 26-9-2022 05:22 PM

fizikal wanita cepat tua berbanding lelaki...lelaki tua tetap handsome walau usia 60 -70 tahun masih keras cam besi keluli...

wanita umur 28 pun tetek dah jatuh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:24 PM | Show all posts
zuuu replied at 26-9-2022 01:46 AM
Masalahnya nak cari lelaki soleh yg benar2 beriman di akhir zaman ni susah nau,yg acah2 beriman puak ...

hidup di dunia ni tiada yg senang...semuanya risiko...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 26-9-2022 03:54 PM
Ada laki camni. Dia akan sebar2 cite kunun wife dia yg gila2kan dia. Watpe kawen klo camni. Sebar  ...

Itu lah pasal. Meols nak je ckp 'kalau bini ki x tekel ko, mampus ko tak berbini. Jadi sila bercukur!'
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan cari timba..xberbaloi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-9-2022 05:13 PM
Kaka kaki dah kawen ka?

biarlah rahsia

...keheningan malam membangunkan
kepayahan jiwa meluahkan
andai kau jujur memahami
tiadaku menjauhi

dan kisahku yang masih panjang
menambahkan berat yang memandang
lantas ku pendam ku putuskan
biarlah rahsia...



Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:18 PM | Show all posts
ifanonline replied at 26-9-2022 05:18 PM
fizikal wanita cepat tua berbanding lelaki...lelaki tua tetap handsome walau usia 60 -70 tahun masih ...

kut teks dia tak jatuh, puting sedang2, pink2 pulak tu.. ang nak ke ipan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 08:01 PM | Show all posts
kenapa kene risau kalau laki buat hal ungkit "dulu bini yg thegeh2 nak aku"?
abistu kalau perempuan buat hal? malas kemas rumah boleh ke bini tu cakap "dulu abg yg thegeh2 nak saya"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
rakyat makin semekin ko sebok nak merampas..ramai lagi duda ..anak bujang terlajak kat luar
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 26-9-2022 07:18 PM
kut teks dia tak jatuh, puting sedang2, pink2 pulak tu.. ang nak ke ipan?

Kalau D cup hamba bole consider..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah ler, janji jangan sondol laki/tunang orang sudah. I sendiri tak pernah mencari timba sebab segan dan tak pandai
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:06 PM | Show all posts
delia3003 replied at 26-9-2022 08:57 PM
Tak kisah ler, janji jangan sondol laki/tunang orang sudah. I sendiri tak pernah mencari timba sebab ...

Kalau timba tu nampak "mahal dan menarik", mesti u akan kejar juga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.135021 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list