CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

What Wrong With Secretary Kim... Iklan pekerjaan cari pembantu peribadi (PA) tapi seperti cari penjaga buat netizen pening

  [Copy link]
Post time 19-11-2022 04:23 PM | Show all posts
lululu2014 replied at 19-11-2022 04:11 PM
Best sgt ke guna jobstreet tu? Ape je yg diorg bleh offer kat kite

simple sgt nk guna platform tu. lgipun dlm tu ada market insight. so sng lah kau nk tau apa yg hangat2 psl pekerjaan skrg..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2022 04:49 PM | Show all posts
blaalaaa replied at 19-11-2022 04:15 PM
eh rmai gkk yg gune. hahaha ingtkan x rmai sbb apps tu pun jrg jgk sy bukak.. sbb x tau sngt nk gu ...

Phm sgt.. Tpi dlm tu ada je tutorial kalau sis beginner ke ape.. Yg penting xpyh nak kena subscrib yang plik2. Jobstreet ni dh kira memudahkan kerja

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:28 PM | Show all posts
pikochew replied at 19-11-2022 04:23 PM
simple sgt nk guna platform tu. lgipun dlm tu ada market insight. so sng lah kau nk tau apa yg han ...

Ohh bru tahu.. Sbb slama ni guna platform itu ini mcm susah jek nk attract org ramai. Ada pun takat 2 3 orang. And lama sgt nak tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:30 PM | Show all posts
purplered replied at 19-11-2022 04:49 PM
Phm sgt.. Tpi dlm tu ada je tutorial kalau sis beginner ke ape.. Yg penting xpyh nak kena subscrib ...

ohh yeke.. sbb mcm sy ada guna 3 apps lain lah tpi cm tutorial pun dh buat pening kpla.. lgi nak teruskan guna tu mmg xlah. tpi jobstreet ni pun cm ok gk

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:31 PM | Show all posts
blaalaaa replied at 20-11-2022 06:30 PM
ohh yeke.. sbb mcm sy ada guna 3 apps lain lah tpi cm tutorial pun dh buat pening kpla.. lgi nak t ...

Bleh la try jobstreet pasni. Dlm tu ada 5.2 juta user.. So, potential utk dpt tarik rmai org, lgi bnyk.. Lgipun skrg ni diorg ada buat free light ads.. Rugi klu x grab awal2. https://www.jobstreet.com.my/en/cms/employer/

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:34 PM | Show all posts
fai00 replied at 20-11-2022 06:31 PM
Bleh la try jobstreet pasni. Dlm tu ada 5.2 juta user.. So, potential utk dpt tarik rmai org, lgi  ...

Yepp. Lgipun apps ni bukan lah baru lagi. Mmg trusted hahaha. Sy dulu sndiri cari ramai dh bakat pekerja dri apps tu. Terbaik

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:36 PM | Show all posts
lululu2014 replied at 20-11-2022 06:28 PM
Ohh bru tahu.. Sbb slama ni guna platform itu ini mcm susah jek nk attract org ramai. Ada pun taka ...

biasa ah tu. sbb kita ni nk dpt hasil cpt kan. tpi kalu guna jobstreet, pun sng gk. no hal laa

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 12:15 PM GMT+8 , Processed in 0.083366 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list